Γενειοπλαστική: βελτιωμένο πιγούνι, ελκυστικότερο προφίλ προσώπου

Γενειοπλαστική

  Η γενειοπλαστική (πωγωνοπλαστική ή πλαστική πηγουνιού) αναδιαμορφώνει το πηγούνι (γένειο) είτε αυξάνοντας είτε μειώνοντας το μέγεθός του, εναρμονίζοντάς το με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

   Σε περιπτώσεις μεγάλου πηγουνιού η διόρθωση πραγματοποιείται με γναθοχειρουργική επέμβαση, ενώ σε περιπτώσεις μικρού –υποπλαστικού- πηγουνιού είτε με τη χρήση ειδικών ενθεμάτων  είτε με την έγχυση αυτόλογου λίπους. Το είδος της νάρκωσης και η διάρκεια της επέμβασης εξαρτώνται από την τεχνική που θα επιλεγεί. Η ανάρρωση μπορεί, έτσι, να διαρκέσει από λίγες ημέρες έως 2-3 εβδομάδες.

  Σε πολλές περιπτώσεις η γενειοπλαστική συνδυάζεται με ρινοπλαστική  - πλαστική μύτης, προσφέροντας θεαματική βελτίωση στη συνολική εικόνα του προσώπου και ελκυστικότερες αναλογίες.

 

 

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search