Ενδοσκοπική ανόρθωση μετώπου: αποκτήστε ξεκούραστο πρόσωπο χωρίς νυστέρι

Ενδοσκοπική Ανόρθωση Μετώπου

  Η ενδοσκοπική ανόρθωση μετώπου αντιμετωπίζει τις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου και τα «πεσμένα» βλέφαρα που δίνουν μια κουρασμένη όψη. Η επέμβαση πραγματοποιείται χωρίς νυστέρι και γι’αυτό δεν αφήνει κανένα ορατό σημάδι.

  Ο πλαστικός χειρουργός εισάγει το ενδοσκόπιο (έναν λεπτό σωλήνα με προσαρμοσμένη βιντεοκάμερα) μέσω μερικών μικροσκοπικών τομών στο τριχωτό της κεφαλής (δύο έως τεσσάρων), κάνοντας απελευθέρωση του χαλαρωμένου δέρματος, με αποτέλεσμα το τέντωμα αυτού και την ανόρθωση των φρυδιών.

  Η ενδοσκοπική ανόρθωση μετώπου διαρκεί περίπου μία ώρα, πραγματοποιείται με τη χρήση γενικής ή τοπικής αναισθησίας με μέθη και συνήθως δίδεται εξιτήριο την ίδια ημέρα (ημερήσια νοσηλεία). Η επάνοδος στην εργασία γίνεται σε 3-5 ημέρες, ενώ η πλήρης δραστηριότητα επέρχεται μετά από δύο εβδομάδες. Το αισθητικό αποτέλεσμα  της ενδοσκοπικής ανόρθωσης μετώπου διαρκεί συνήθως 10-12 χρόνια, ενώ, αν συνδυάζεται με περιοδική εφαρμογή botox, έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. 

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search