Κροταφικό lift: νέο look άμεσα και ανώδυνα!

Κροταφικό Lift

 

 

   Το κροταφικό lift είναι μια πολύ "έξυπνη" και απλή τεχνική για την ανανέωση του προσώπου, που σαν στόχο έχει να "ανεβάσει" την "ουρά" του φρυδιού και να τεντώσει το ρυτιδωμένο δέρμα από το "πόδι της χήνας". Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη μόνιμα κουρασμένη και "λυπημένη" όψη, που προκαλεί η πτώση των φρυδιών, "ανοίγοντας" τα μάτια και αναδεικνύοντας το βλέμμα.

   Πρόκειται για μια ανώδυνη και σύντομη επέμβαση –διαρκεί μόλις 30 λεπτά- με άμεσα ορατά αισθητικά αποτελέσματα. Πραγματοποιείται μέσα από μια μικρή οπή στο τριχωτό της κεφαλής με τη χρήση τοπικής αναισθησίας. Δίδεται άμεσο εξιτήριο και η ανάρρωση διαρκεί λίγες μόνο ημέρες. Το αποτέλεσμα του κροταφικού lift είναι η επαναφορά της νεανικής εικόνας του προσώπου και η βελτίωση της συνολικής του εμφάνισης.

   Στις περισσότερες περιπτώσεις  το κροταφικό lift γίνεται ταυτόχρονα με άνω βλεφαροπλαστική ή συμπληρώνει ένα ολικό facelift για τη μεγαλύτερη ανάδειξη των αισθητικών αποτελεσμάτων του. Επίσης, όλο και περισσότερα άτομα καταφεύγουν στη λύση του κροταφικού lift προκειμένου να αποφύγουν τη συχνή επανάληψη του botox.

   Τα αποτελέσματα του κροταφικού lift διαρκούν αρκετά χρόνια, ίσως και μόνιμα.

   

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search