σημαια

extra_toc

   Εξασφαλίστε τη φυσικότητα στην αυξητική στήθους  

breastaugmentation11  Φυσικό αποτέλεσμα: το ζητούμενο για κάθε γυναίκα, που επιθυμεί να αποκτήσει ελκυστικότερο ντεκολτέ με την αυξητική στήθους. Ποιοι είναι οι παράγοντες που το εξασφαλίζουν;

   Το ιδανικό μέγεθος των ενθεμάτων σιλικόνης

   Ένα στήθος που ανήκει σε κάποια άλλη γυναίκα, που θαυμάζετε, είναι ελκυστικό μόνο σε σχέση με το σώμα της συγκεκριμένης γυναίκας. Ο προσδιορισμός του σωστού ενθέματος για εσάς εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, που θα γίνουν αντικείμενο ενδελεχούς συζήτησης και εκτίμησης κατά τη διάρκεια της προεγχειρητικής συνεδρίας.  

   Το είδος των ενθεμάτων σιλικόνης

   Τα τελευταίας γενιάς ενθέματα σιλικόνης με συνεκτική γέλη (cohesive gel) –που έχει την ιδιότητα να κρατάει το σχήμα της αναλλοίωτο στο χρόνο- αποτελούν σήμερα τη χρυσή επιλογή στην αυξητική στήθους, αφού προσφέρουν φυσικότερη εμφάνιση και αίσθηση και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

   Η τεχνική αυξητικής στήθους που θα χρησιμοποιηθεί

   Η τεχνική dual plane - διπλού επιπέδου προσφέρει καλύτερο συνολικό σχήμα του μαστού, το οποίο δεν επηρεάζεται από τη σύσπαση του μυός, καλύτερη διαγραφή του κάτω πόλου του μαστού, καθώς και της υπομαστίου πτυχής.

   Ο συνδυασμός τεχνικών

   Η αυξητική στήθους με λίπος, για την οποία ρωτούν όλο και περισσότερες γυναίκες, σίγουρα δεν αποτελεί την ιδανική «μονοθεραπεία» ή την απόλυτη επιλογή για αυξητική στήθους και χρειάζεται να περάσει με επιτυχία το τεστ του χρόνου. Μπορεί, όμως, σε συνδυασμό με τα ενθέματα σιλικόνης, να χαρίσει το ιδανικό στήθος, δηλαδή πιο «γεμάτους», καλοσχηματισμένους μαστούς, με φυσικό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search