σημαια

extra_toc

    Όλες οι επιλογές για τα ενθέματα σιλικόνης  

   

auxitiki stithous enthemata   Αυξητική στήθους: ποιες είναι οι επιλογές που θα κάνει η γυναίκα, μαζί με τον πλαστικό χειρουργό, σε σχέση με τα ενθέματα σιλικόνης στην προεγχειρητική συνεδρία;

   Μέγεθος ενθεμάτων

   Η ελκυστικότητα του βελτιωμένου στήθους θα βασιστεί στις αισθητικές αναλογίες, την εξατομίκευση και τη φυσικότητα. Γι’αυτό και στην πρώτη επίσκεψη δοκιμάζονται διάφορα μεγέθη κάτω από το στηθόδεσμο, ενώ, ακόμα και κατά τη διάρκεια της επέμβασης, υπάρχει η δυνατότητα οριστικού ελέγχου με τη χρήση αποστειρωμένων μετρητών (sizers), που «μιμούνται» τα μόνιμα ενθέματα σιλικόνης.

   Θέση ενθεμάτων

   Τα ενθέματα σιλικόνης μπορούν να τοποθετηθούν είτε κάτω από το μαζικό αδένα είτε κάτω από το μείζονα θωρακικό μυ. Με την τεχνική dual plane - διπλού επιπέδου, που εφαρμόζω, τοποθετούνται σε δύο επίπεδα ταυτόχρονα (μερικώς πίσω από το μείζονα θωρακικό μυ –στον άνω πόλο- και μερικώς πίσω από το μαζικό αδένα –κάτω και έξω), προσφέροντας στη γυναίκα μια σειρά ασύγκριτων πλεονεκτημάτων.

   Σχήμα ενθεμάτων

   Η επιλογή του σχήματος –στρογγυλό ή ανατομικό (σταγόνα)- καθορίζεται με βάση τις επιθυμίες για την καμπύλη του άνω πόλου, τη σφριγηλότητα του δέρματος και τα υπόλοιπα σωματομετρικά κριτήρια.

   Είδος ενθεμάτων

   Τα τελευταίας γενιάς ενθέματα σιλικόνης με συνεκτική γέλη αποτελούν το golden standard στην αυξητική στήθους, αφού δεν συγκρίνονται με τα ενθέματα νερού (που έχουν πλέον εγκαταλειφθεί) και τα ενθέματα πολυουρεθάνης ούτε ως προς την αξιοπιστία ούτε ως προς την ποιότητα του αισθητικού αποτελέσματος.

   Ποιότητα ενθεμάτων

   Η καλή ποιότητα των ενθεμάτων σιλικόνης, που θα χρησιμοποιηθούν, εξασφαλίζει την ανθεκτικότητά τους στο χρόνο (εφ’όρου ζωής) και την αποφυγή επιπλοκών (π.χ. κάψας). Ανεξάρτητα από τους παράγοντες που θα προσδιορίσουν όλες τις παραπάνω επιλογές (δηλαδή το μέγεθος, τη θέση, το σχήμα, το είδος των ενθεμάτων) το μόνο αδιαπραγμάτευτο στοιχείο είναι η ασφάλεια των γυναικών, που εμπιστεύονται σε μένα την επέμβασή τους, μέσω της άριστης ποιότητας των ενθεμάτων που επιλέγω, εγκεκριμένων από διεθνείς οργανισμούς και με εγγύηση ακεραιότητας του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί. 

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search