σημαια

Αιδοιοπλαστική

extra_toc

Αιδοιοπλαστική για ενίσχυση της θηλυκότητας    

aidioplastiki  Η αιδοιοπλαστική αντιμετωπίζει τη χαλάρωση των ιστών στα εξωτερικά γεννητικά όργανα της γυναίκας, αποκαθιστά εκ γενετής ανωμαλίες στην περιοχή του αιδοίου και διορθώνει τα πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα χείλη του αιδοίου (ώστε να επιτευχθεί συμμετρία μεταξύ τους).

  Είναι μια επέμβαση για την οποία η ζήτηση αυξάνεται, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν την επίλυση λειτουργικών προβλημάτων, όπως την πρόπτωση οργάνων της περιοχής (που ως αποτέλεσμα της μεγάλης χαλάρωσης δημιουργεί πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή ή ακόμα και ενδυματολογικούς περιορισμούς) και διεκδικούν τη χαμένη τους σεξουαλική ικανοποίηση. 

   Κατά τη διάρκεια της επέμβασης αφαιρείται το περιττό δέρμα, ενώ σε περιπτώσεις μικρών χειλέων πραγματοποιείται έγχυση αυτόλογου λίπους. Η επέμβαση δεν είναι πλέον ακρωτηριαστική και πραγματοποιείται με ειδικούς χειρισμούς που δεν διαταράσσουν τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής, για να μην προκύψουν προβλήματα στην αισθητικότητα και την ερωτική δραστηριότητα. Η διάρκεια της αιδοιοπλαστικής είναι μία ώρα, πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας ή με μέθη, ενώ δίδεται εξιτήριο την ίδια ημέρα (ημερήσια νοσηλεία). Δεν απαιτείται κοπή ραμμάτων και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Το διάστημα της ανάρρωσης συνιστάται σχολαστική υγιεινή στην περιοχή και αποχή από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

   Το αποτέλεσμα της αιδοιοπλαστικής είναι η ανάκτηση της νεανικής και σφριγηλής εμφάνισης του αιδοίου, η άνεση στην καθημερινότητα και η βελτίωση της ερωτικής ζωής της γυναίκας. 

Ρωτήστε μας
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας!
Παρακαλώ γράψτε το ονοματεπώνυμό σας!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Παρακαλώ γράψτε την ερώτησή σας!
Select files...

Search

X

Right Click

No right click