σημαια

Αιδοιοπλαστική

extra_toc

Αιδοιοπλαστική για ενίσχυση της θηλυκότητας    

aidioplastiki  Η αιδοιοπλαστική αντιμετωπίζει τη χαλάρωση των ιστών στα εξωτερικά γεννητικά όργανα της γυναίκας, αποκαθιστά εκ γενετής ανωμαλίες στην περιοχή του αιδοίου και διορθώνει τα πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα χείλη του αιδοίου (ώστε να επιτευχθεί συμμετρία μεταξύ τους).

  Είναι μια επέμβαση για την οποία η ζήτηση αυξάνεται, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν την επίλυση λειτουργικών προβλημάτων, όπως την πρόπτωση οργάνων της περιοχής (που ως αποτέλεσμα της μεγάλης χαλάρωσης δημιουργεί πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή ή ακόμα και ενδυματολογικούς περιορισμούς) και διεκδικούν τη χαμένη τους σεξουαλική ικανοποίηση. 

   Κατά τη διάρκεια της επέμβασης αφαιρείται το περιττό δέρμα, ενώ σε περιπτώσεις μικρών χειλέων πραγματοποιείται έγχυση αυτόλογου λίπους. Η επέμβαση δεν είναι πλέον ακρωτηριαστική και πραγματοποιείται με ειδικούς χειρισμούς που δεν διαταράσσουν τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής, για να μην προκύψουν προβλήματα στην αισθητικότητα και την ερωτική δραστηριότητα. Η διάρκεια της αιδοιοπλαστικής είναι μία ώρα, πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας ή με μέθη, ενώ δίδεται εξιτήριο την ίδια ημέρα (ημερήσια νοσηλεία). Δεν απαιτείται κοπή ραμμάτων και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Το διάστημα της ανάρρωσης συνιστάται σχολαστική υγιεινή στην περιοχή και αποχή από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

   Το αποτέλεσμα της αιδοιοπλαστικής είναι η ανάκτηση της νεανικής και σφριγηλής εμφάνισης του αιδοίου, η άνεση στην καθημερινότητα και η βελτίωση της ερωτικής ζωής της γυναίκας. 

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search