Χάρη στην αιδοιοπλαστική κάθε γυναίκα μπορεί πλέον να απολαύσει τη θηλυκότητά της

Αιδοιοπλαστική

   Η αιδοιοπλαστική αντιμετωπίζει τη χαλάρωση των ιστών στα εξωτερικά γεννητικά όργανα της γυναίκας, αποκαθιστά εκ γενετής ανωμαλίες στην περιοχή του αιδοίου και διορθώνει τα πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα χείλη του αιδοίου (ώστε να επιτευχθεί συμμετρία μεταξύ τους).

  Είναι μια επέμβαση για την οποία η ζήτηση αυξάνεται, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν την επίλυση λειτουργικών προβλημάτων, όπως την πρόπτωση οργάνων της περιοχής (που ως αποτέλεσμα της μεγάλης χαλάρωσης δημιουργεί πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή ή ακόμα και ενδυματολογικούς περιορισμούς) και διεκδικούν τη χαμένη τους σεξουαλική ικανοποίηση. 

   Κατά τη διάρκεια της επέμβασης αφαιρείται το περιττό δέρμα, ενώ σε περιπτώσεις μικρών χειλέων πραγματοποιείται έγχυση αυτόλογου λίπους. Η επέμβαση δεν είναι πλέον ακρωτηριαστική και πραγματοποιείται με ειδικούς χειρισμούς που δεν διαταράσσουν τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής, για να μην προκύψουν προβλήματα στην αισθητικότητα και την ερωτική δραστηριότητα. Η διάρκεια της αιδοιοπλαστικής είναι μία ώρα, πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας ή με μέθη, ενώ δίδεται εξιτήριο την ίδια ημέρα (ημερήσια νοσηλεία). Δεν απαιτείται κοπή ραμμάτων και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Το διάστημα της ανάρρωσης συνιστάται σχολαστική υγιεινή στην περιοχή και αποχή από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

   Το αποτέλεσμα της αιδοιοπλαστικής είναι η ανάκτηση της νεανικής και σφριγηλής εμφάνισης του αιδοίου, η άνεση στην καθημερινότητα και η βελτίωση της ερωτικής ζωής της γυναίκας. 

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search