σημαια

Ανόρθωση Γλουτών

extra_toc

 Ανόρθωση γλουτών με σιλικόνη ή υαλουρονικό ή αυτόλογο λίπος

buttocklift4  Η ανόρθωση γλουτών είναι μια δημοφιλής αισθητική επέμβαση, αφού οι καλοσχηματισμένοι γλουτοί θεωρούνται σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιασμού. Είναι γνωστό από την αρχαιότητα, εξάλλου, ότι η Αφροδίτη χαρακτηριζόταν καλλίπυγος λόγω των εντυπωσιακών γλουτών, τους οποίους διέθετε.

   Η επέμβαση αυτή αποτελεί ιδανική επιλογή για τα άτομα που επιθυμούν να εξαλείψουν τη χαλάρωση, η οποία μπορεί να είναι αποτέλεσμα της γήρανσης ή περίσσειας δέρματος στην περιοχή λόγω απώλειας βάρους και δεν αντιμετωπίζεται όσες ασκήσεις για ανόρθωση γλουτών και αν πραγματοποιήσουν.

   Η ανόρθωση γλουτών βελτιώνει το σχήμα και ταυτόχρονα το μέγεθος των γλουτών και μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρεις τρόπους. Ο πρώτος είναι με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης (παρόμοια με αυτά για το στήθος), που τοποθετούνται είτε μέσα στον μυ (προτιμάται), είτε κάτω από την περιτονία, είτε υποδορίως. Ο δεύτερος είναι με τη χρήση του δικού μας λίπους (αυτόλογου) από άλλες περιοχές του σώματος και τη μεταφορά του στους γλουτούς (micro fat grafting). Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι φυσικά, μακροχρόνια και εντυπωσιακά, χαρίζοντας στις γυναίκες καλύτερη εφαρμογή των ρούχων και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση. Ο τρίτος είναι με ειδικό υαλουρονικό οξύ, ο οποίος μπορεί να είναι απλούστερος, αλλά έχει περιορισμένη διάρκεια (2-3 χρόνια) με σχετικά υψηλό κόστος. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πλέον αυξανόμενος και ο αριθμός των ανδρών που αναζητούν να βελτιώσουν την περιοχή των γλουτών τους, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που υποφέρουν από απώλεια όγκου στους γλουτούς –με το πρόβλημα να είναι πιο έντονο σε όσους κάνουν πολύωρη καθιστική ζωή- ή εστιάζουν στην εκγύμναση του πάνω μέρους του σώματός τους (όπως την κοιλιά και τα χέρια), αμελώντας να γυμνάσουν το κατώτερο τμήμα του.

  Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1-3 ώρες και η αναισθησία που χρησιμοποιείται είναι γενική ή επισκληρίδιος, ενώ, ανάλογα με τη μέθοδο που θα επιλεγεί, θα χρειαστεί είτε ημερήσια νοσηλεία είτε μια διανυκτέρευση στην κλινική: οι παράγοντες αυτοί θα καθορίσουν και το κόστος της επέμβασης. Το κάθισμα απαγορεύεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες, επομένως κατά την ξεκούραση οι υποβληθέντες σε ανόρθωση γλουτών συνιστάται να κάθονται μπρούμυτα. Χρειάζεται, επίσης, η χρήση ειδικού κορσέ. Η επάνοδος στην εργασία γίνεται σε 2-3 εβδομάδες, στο γυμναστήριο σε 6 εβδομάδες και σε ακραίες δραστηριότητες στους 3 μήνες, οπότε σταματά και η αίσθηση ξένου σώματος. Η ανάνηψη ύστερα από λιποέγχυση είναι λιγότερο αυστηρή.

   Η ανόρθωση γλουτών προσφέρει «γεμάτους», στρογγυλούς, σφριγηλούς, νεανικούς γλουτούς, εξασφαλίζοντας πιο ελκυστικό και αισθησιακό προφίλ σώματος.

Ρωτήστε μας
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας!
Παρακαλώ γράψτε το ονοματεπώνυμό σας!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Παρακαλώ γράψτε την ερώτησή σας!
Select files...

Search

X

Right Click

No right click