σημαια

Βραχιονοπλαστική: αποκαλύψτε τα χέρια σας!

Βραχιονοπλαστική

extra_toc

Βραχιονοπλαστική για καλοσχηματισμένα μπράτσα    

  Ο σκοπός της βραχιονοπλαστικής είναι να μειώσει την περίσσεια του δέρματος και του λίπους των βραχιόνων (μπράτσων) και να βελτιώσει το περίγραμμά τους. Τα καλοσχηματισμένα μπράτσα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ελκυστική εικόνα του πάνω μέρους του σώματός μας. Παρόλο, όμως, που η γυμναστική μπορεί να ενδυναμώσει τους μύες, έχει μηδαμινό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της χαλαρής επιδερμίδας στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος.

  Όταν η ποιότητα του δέρματος είναι καλή με μικρή μόνο χαλάρωση, η εναπόθεση του λίπους μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με λιποαναρρόφηση. Η μεγάλη, όμως, χαλάρωση (όταν, δηλαδή, το δέρμα έχει «κρεμάσει» και υπάρχει κάθετη περίσσεια του) βελτιώνεται μόνο χειρουργικά με την επέμβαση της βραχιονοπλαστικής. Η τομή σε ήπιες περιπτώσεις γίνεται μόνο μέσα στη μασχάλη. Μπορεί, όμως, να εκτείνεται –ανάλογα με το πρόβλημα- από τη μασχάλη μέχρι τον αγκώνα ή και στον κορμό και το στήθος, σε περιπτώσεις μεγάλης χαλάρωσης ειδικά μετά τη μεγάλη απώλεια βάρους. Στην τεχνική που εφαρμόζω, η τομή πραγματοποιείται στην κάτω επιφάνεια των βραχιόνων, έτσι ώστε όταν τα χέρια είναι σε οριζόντια θέση, να μην είναι ορατή από καμία πλευρά.

  Η βραχιονοπλαστική διαρκεί 2-3 ώρες και πραγματοποιείται με τη χρήση γενικής αναισθησίας. Η νοσηλεία συνήθως είναι ημερήσια ή το πολύ να χρειαστεί μια διανυκτέρευση στην κλινική. Ο πόνος είναι παροδικός και ήπιος με πιθανό μούδιασμα του δέρματος κοντά στις τομές και πιο σπάνια μπορεί να εμφανιστεί κάποιο οίδημα. Η επάνοδος στην εργασία γίνεται σε 2 εβδομάδες και σε πλήρη δραστηριότητα σε 4-5 εβδομάδες. Η τελική μορφή των ουλών διαμορφώνεται σε 3-10 μήνες. Συστήνεται η χρήση ελαστικού επιδέσμου ή ελαστικού νάρθηκα για μερικές εβδομάδες.

  Αν δεν υπάρξουν μελλοντικές αυξομειώσεις βάρους το αισθητικό αποτέλεσμα της βραχιονοπλαστικής είναι μόνιμο. Ο τρόπος ζωής και η άσκηση καθορίζουν την ανάδειξη του αισθητικού αποτελέσματος της βραχιονοπλαστικής, αφού τα χέρια θα δείχνουν ομορφότερα αν οι μύες κάτω από την επιδερμίδα είναι τονισμένοι.

 

 kolazteliko

Για περισσότερες φωτογραφίες βραχιονοπλαστικής πατήστε εδώ

ajax-loader Βραχιονοπλαστική για καλοσχηματισμένα μπράτσα - www.damagas.gr
Ρωτήστε μας
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας!
Παρακαλώ γράψτε το ονοματεπώνυμό σας!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Παρακαλώ γράψτε την ερώτησή σας!
Select files...
index Βραχιονοπλαστική για καλοσχηματισμένα μπράτσα - www.damagas.gr

Search

X

Right Click

No right click