σημαια

extra_toc

 Κοιλιοπλαστική ανδρών: όλο και πιο δημοφιλής  

tummy tuck men   Κοιλιοπλαστική: η επέμβαση πλαστικής σώματος, στην οποία στρέφονται όλο και περισσότεροι άνδρες για να απολαύσουν ομορφότερη και ποιοτικότερη ζωή.

   Αισθητικά προβλήματα, όπως μια εξογκωμένη, με υπέρμετρη συσσώρευση λίπους  κοιλιά ή μια πλαδαρή, κρεμάμενη κοιλιά, όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται πλέον ούτε στη δίαιτα ούτε στην άσκηση αλλά αποτελούν και αιτία προβλημάτων υγείας. Επιπλέον, πολλοί άνδρες παρουσιάζουν στο κοιλιακό τοίχωμα κήλες, με συνέπεια τη χαλάρωση του κοιλιακού τοιχώματος και διάσταση των ορθών κοιλιακών μυών. Ο χειρουργικός είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης αυτών των καταστάσεων, ενώ η κοιλιοπλαστική αποτελεί «μονόδρομο» και για όσους άνδρες έχουν υποστεί μαζική απώλεια σωματικού βάρους είτε με δίαιτα είτε με βαριατρική επέμβαση.

 Εκτός από την επίπεδη κοιλιά, που εξασφαλίζει η επέμβαση και τη βελτίωση του περιγράμματος του ανδρικού σώματος,  με την κοιλιοπλαστική αναδεικνύεται και μια πιο γυμνασμένη, αθλητική όψη σώματος, αφού αποκαλύπτεται το σύστημα των ορθών κοιλιακών, με αποτέλεσμα γραμμωμένους κοιλιακούς μύες (six pack). Επιπλέον, επειδή η επέμβαση ενισχύει το κοιλιακό σύστημα, μπορεί, εκτός από τη διόρθωση κοιλιοκήλης, να αποτρέψει και τη μελλοντική της δημιουργία.

   Τα θετικά αποτελέσματα της κοιλιοπλαστικής δεν σταματούν σε επίπεδο εμφάνισης: είναι ορατά σε όλα τα επίπεδα και τις πτυχές της καθημερινότητας των ανδρών. Έχουν πλέον στη διάθεσή τους πολλές επιλογές ντυσίματος, μπορούν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον επιθυμητό τρόπο, αποκτούν μεγαλύτερη κινητικότητα και ευελιξία, γυμνάζονται ευκολότερα και με μεγαλύτερη διάθεση, οδηγούν πιο άνετα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετεγχειρητικά βελτιώνονται ακόμα και οι ερωτικές τους σχέσεις –όχι μόνο λόγω της αυτοπεποίθησης, που τους χαρίζει η κοιλιοπλαστική αλλά και λόγω της εξάλειψης της εναπόθεσης λίπους πάνω από τα γεννητικά όργανα, που δημιουργεί πρακτικά προβλήματα στη σεξουαλική επαφή.

   Ο συνδυασμός της κοιλιοπλαστικής με λιπογλυπτική ή την επέμβαση κατά της γυναικομαστίας, προσφέρει μια ολική μεταμόρφωση του ανδρικού σώματος.

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search