σημαια

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

extra_toc

   Υγιές και νεανικό δέdermabrasion10ρμα   

   Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (microdermabrasion) απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και αποτελεί έναν βαθύ καθαρισμό του δέρματος (μια μορφή μηχανικού peeling), που αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την πιο καθαρή, λεία και λαμπερή.

  Εκτός από το πρόσωπο η δερμοαπόξεση εφαρμόζεται και σε περιοχές όπου υπερλειτουργούν οι σμηγματογόνοι αδένες (π.χ. ντεκολτέ, πλάτη, μπράτσα) και παρατηρείται έντονη λιπαρότητα. Χρησιμοποιείται, επίσης, για την αντιμετώπιση κηλίδων, πανάδων και δυσχρωμιών, τη συρρίκνωση των διεσταλμένων πόρων, τη μείωση λεπτών ρυτίδων γύρω από τα μάτια και τα χείλη αλλά και για τη βελτίωση της όψης σημαδιών και ουλών από ακμή, ατυχήματα ή επεμβάσεις.

mixanima dermoapoxesis   Με την ελεγχόμενη απελευθέρωση μικροκρυστάλλων –που πραγματοποιείται με τη χρήση μηχανήματος τελευταίας γενιάς- απομακρύνονται οι ρύποι, η περίσσεια του σμήγματος, τα μαύρα στίγματα και αφαιρούνται τα γερασμένα κερατινοκύτταρα (δηλαδή τα «νεκρά» κύτταρα), που είναι υπεύθυνα για τη θαμπή επιδερμίδα. Παράλληλα κινητοποιούνται οι ινοβλάστες, που παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, διεγείρεται η ανάπλαση του δέρματος και έρχονται στην επιφάνεια τα κατώτερα υγιή στρώματα, που προσδίδουν φωτεινή, υγιή, νεανική όψη στο δέρμα.

  Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ποιοτικών, εξειδικευμένων φαρμακοκαλλυντικών –χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ή αρώματα- για την περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

   Ανάλογα με το βαθμό των δερματικών ατελειών η ένταση της εφαρμογής αυξομειώνεται, είναι, δηλαδή, πλήρως εξατομικευμένη, ενώ το αποτέλεσμα θα σας «ανταμείψει» από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Τυχόν τοπικός ερεθισμός υποχωρεί γρήγορα, επιτρέποντας την άμεση επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες με τη χρήση αντηλιακής προστασίας.

   Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές τεχνικές και ιδανικά με τη μεσοθεραπεία, αφού τα ευεργετικά ενέσιμα συστατικά της απορροφώνται αποτελεσματικότερα από το δέρμα, εξασφαλίζοντας βαθιά ενυδάτωση.  

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search