σημαια

Μεταμόσχευση μαλλιών: ριζική αντιμετώπιση της αραίωσης μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών

extra_toc

 Μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο F.U.E.

   Μεταμόσχευση μαλλιών με τη νέα επαναστατική και απόλυτα ανώδυνη μέθοδο F.U.E. (Follicular Unit Extraction), όπου κάθε τριχοθυλάκιο λαμβάνεται μεμονωμένα από διαφορετικά, διάσπαρτα σημεία της δότριας ζώνης, δίχως να αφήνει ουλές και χωρίς να χρειάζεται νυστέρι ή ράμματα.

  Η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, ενώ η διάρκειά της εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ποιότητα και ο τύπος των μαλλιών των ενδιαφερόμενων και τα σημεία στα οποία υπάρχει η απώλεια μαλλιών είναι οι παράγοντες που θα μετρήσουν στην απόφαση του πλαστικού χειρουργού για την ποσότητα των τριχών που θα μεταμοσχευτούν και τα σημεία από τα οποία θα ληφθούν τα μοσχεύματα.

  Με τα ειδικά εργαλεία που διαθέτουμε (implanters) εμφυτεύουμε τα τριχοθυλάκια στη λήπτρια ζώνη στην απόσταση και στη γωνία που επιθυμούμε (ένα προς ένα) πετυχαίνοντας ένα απόλυτα φυσικό και εγγυημένο αποτέλεσμα.

  Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί τη μονιμότερη λύση στο πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών που επηρεάζει τόσο άνδρες όσο και γυναίκες.

Ρωτήστε μας
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας!
Παρακαλώ γράψτε το ονοματεπώνυμό σας!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Παρακαλώ γράψτε την ερώτησή σας!
Select files...

Search

X

Right Click

No right click