Μεταμόσχευση μαλλιών: ριζική αντιμετώπιση της αραίωσης μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών

  Μεταμόσχευση μαλλιών με τη νέα επαναστατική και απόλυτα ανώδυνη μέθοδο F.U.E. (Follicular Unit Extraction), όπου κάθε τριχοθυλάκιο λαμβάνεται μεμονωμένα από διαφορετικά, διάσπαρτα σημεία της δότριας ζώνης, δίχως να αφήνει ουλές και χωρίς να χρειάζεται νυστέρι ή ράμματα.

  Η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, ενώ η διάρκειά της εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ποιότητα και ο τύπος των μαλλιών των ενδιαφερόμενων και τα σημεία στα οποία υπάρχει η απώλεια μαλλιών είναι οι παράγοντες που θα μετρήσουν στην απόφαση του πλαστικού χειρουργού για την ποσότητα των τριχών που θα μεταμοσχευτούν και τα σημεία από τα οποία θα ληφθούν τα μοσχεύματα.

  Με τα ειδικά εργαλεία που διαθέτουμε (implanters) εμφυτεύουμε τα τριχοθυλάκια στη λήπτρια ζώνη στην απόσταση και στη γωνία που επιθυμούμε (ένα προς ένα) πετυχαίνοντας ένα απόλυτα φυσικό και εγγυημένο αποτέλεσμα.

  Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί τη μονιμότερη λύση στο πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών που επηρεάζει τόσο άνδρες όσο και γυναίκες.

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search