Λιπόλυση: η τεχνική στην οποία «υπακούει» το τοπικό, ανθεκτικό λίπος!

Λιπόλυση

  Η λιπόλυση βελτιώνει μικρά αισθητικά προβλήματα, εντοπισμένα σε περιοχές όπου υπάρχει τοπικό λίπος. Κάνοντας έγχυση ενός διαλύματος ουσιών (φωσφατιδιλοχολίνη, καρνιτίνη, κλπ) στα σημεία που υπάρχει το τοπικό λίπος, γίνεται λιποδιάλυση και αποβολή με τη διούρηση.

  Η τεχνική είναι ανώδυνη κατά την εφαρμογή, αλλά υπάρχει μια μικρή ενόχληση για λίγες ημέρες μετά. Χρειάζεται προσοχή στην ποσότητα του διαλύματος που θα χρησιμοποιηθεί για την ενέσιμη λιπόλυση, επομένως η εφαρμογή της από έμπειρο πλαστικό χειρουργό είναι αυτή που εξασφαλίζει την ασφάλεια των ενδιαφερόμενων. Συνήθως 2-3 επαναλήψεις είναι απαραίτητες για τα βέλτιστα αισθητικά αποτελέσματα και την απαλλαγή από το περιττό τοπικό λίπος.

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search