σημαια

Μεσοθεραπεία: νικήστε το χρόνο

Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία: η πιο δημοφιλής τεχνική αντιγήρανσης     

   Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια επαναστατική μέθοδος, κατά την οποία εγχύεται σε διάφορα μέρη του δέρματος (πρόσωπο, σώμα) ένα διάλυμα ουσιών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, καφεΐνη, καρνιτίνη, κλπ.). Οι ουσίες αυτές διαλύουν τα περιττά λιποκύτταρα, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, μαλακώνουν τις συνδετικές ίνες και βελτιώνουν την παροχέτευση της λέμφου.

   Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την ελάττωση του τοπικού λίπους αλλά και την ανανέωση του δέρματος. Απευθύνεται σε όλα τα σύγχρονα άτομα που είτε έχουν χάσει και θέλουν να ξανακερδίσουν τη λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας τους, είτε θέλουν να τη διατηρήσουν και να προλάβουν τα σημάδια της γήρανσης. Η διαδικασία αυτή είναι ανώδυνη, πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας και πλεονεκτεί κατά πολύ από τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία του προσώπου, γιατί δίνει τη δυνατότητα να εφαρμοστεί με ακρίβεια η ποσότητα του υλικού που χρειάζεται. Συνήθως η εφαρμογή πραγματοποιείται κάθε 20-25 ημέρες για τους 2 πρώτους μήνες.

  Αντί για έτοιμο διάλυμα (μεσοθεραπεία με τεχνητά σκευάσματα) πολλοί προτιμούν τη μεσοθεραπεία με τη χρήση αυξητικών παραγόντων (P.R.P, αυτόλογη μεσοθεραπεία), που παίρνουμε με τη λήψη και επεξεργασία μικρής ποσότητας του δικού μας αίματος. Η εφαρμογή γίνεται με τον ίδιο τρόπο και χρειάζονται 2 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μήνα.

   Έτσι επιβραδύνεται η διαδικασία της γήρανσης κι επιτυγχάνεται ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο χωρίς τις λεπτές ρυτίδες, καθώς επίσης μείωση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης από το σώμα με όφελος ένα πιο σφιχτό, ελαστικό και νεανικό δέρμα. Οι τιμές της μεσοθεραπείας κυμαίνονται ανάλογα με την τεχνική που θα επιλεγεί, την έκταση των περιοχών που θα εφαρμοστεί και τον αριθμό των συνεδριών που θα απαιτηθούν.   

   Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει η μεσοθεραπεία την αναδεικνύουν στην πιο δημοφιλή τεχνική αντιγήρανσης.

Ρωτήστε μας
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας!
Παρακαλώ γράψτε το ονοματεπώνυμό σας!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Παρακαλώ γράψτε την ερώτησή σας!
Select files...

Search