σημαια

Νήματα: ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος σε λίγα λεπτά

Νήματα

extra_toc

Τι είναι τα νήματα PDO;   

   Τα απορροφήσιμα νήματα PDO αποτελούν την τελευταία τάση για την ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του λαιμού, σε σημεία όπου υπάρχει ήπια χαλάρωση.

   Στις περιπτώσεις lift προσώπου, τα νήματα τοποθετούνται υποδόρια, μέσω μικροσκοπικών οπών, σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, με σκοπό την προαγωγή παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να διορθωθούν οι ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο, στο «πόδι της χήνας», στα μάγουλα, στο λαιμό και να βελτιωθεί το περίγραμμα του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι μια ανανεωμένη και λιγότερο κουρασμένη όψη του προσώπου. Η τεχνική έχει σύντομη, εύκολη και ανώδυνη εφαρμογή, αφού η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά, με τη χρήση τοπικής ή και καθόλου αναισθησίας, επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Τα νήματα απορροφώνται σε διάστημα 6 μηνών -γεγονός που εξασφαλίζει την ελαχιστοποίηση επιπλοκών και φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα- ενώ ο αριθμός και οι διαστάσεις τους εξατομικεύονται, ανάλογα με το μέγεθος της χαλάρωσης και τις περιοχές προς βελτίωση. Το lift με νήματα συνδυάζεται, πολλές φορές, και με άλλες μη επεμβατικές τεχνικές, όπως botoxυαλουρονικό οξύ, χρήση βλαστοκυττάρων, για την επίτευξη του βέλτιστου αισθητικού αποτελέσματος.

   Παρόλο που η ανόρθωση με τα νήματα PDO έχει προταθεί και για άλλα μέρη του σώματος (γλουτούς, μηρούς, κοιλιά, στήθος, μπράτσα, κ.ά.) χρειάζεται να περάσει με επιτυχία το τεστ του χρόνου για να καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη τεχνική. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, τα αποτελέσματα που προκύπτουν δεν μπορούν να υποκαταστήσουν χειρουργικές επεμβάσεις, όπως π.χ. το facelift, τόσο σε διάρκεια όσο και σε συνολική εικόνα.

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search