σημαια

Υαλουρονικό οξύ: νιώσε νεανικό και λαμπερό το δέρμα σου

Υαλουρονικό Οξύ

extra_toc

 Υαλουρονικό οξύ: διόρθωση ρυτίδων και όγκος με το δοκιμασμένο filler

   Το υαλουρονικό οξύ είναι στοιχείο του δέρματος, υπεύθυνο για την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και την υγιή του όψη. Με την πάροδο της ηλικίας μειώνεται με άμεσο επακόλουθο την αφυδάτωση, την απώλεια της σφριγηλότητας του δέρματος και την αύξηση των ρυτίδων.

   Πού βρίσκει εφαρμογή το υαλουρονικό οξύ;

   Τα παράγωγα του υαλουρονικού οξέος είναι τα τελευταίας γενιάς εμφυτεύματα, δεν είναι ζωικής προέλευσης, άρα δεν προκαλούν αλλεργίες και οι κυριότερες ενδείξεις χρήσης τους είναι οι ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, οι βαθιές ρυτίδες στις ρινοπαρειακές αύλακες, οι ρυτίδες καπνιστού στο άνω χείλος. Επίσης, η χρήση του υαλουρονικού οξέος συμβάλλει στην προβολή των «αδυνατισμένων» ζυγωματικών και την αύξηση του περιγράμματος και του όγκου των χειλιών αλλά και την αύξηση του όγκου στο πηγούνι (σε περιπτώσεις μικρού –υποπλαστικού- πηγουνιού).

  Επιπλέον, με την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος σε σημεία-«κλειδιά» του προσώπου μπορεί να επιτευχθεί ένα facelift χωρίς νυστέρι, αφού εξαλείφονται τα σημάδια της αφυδάτωσης και της πτώσης του δέρματος.

   Πώς θα είμαι σίγουρη/ος για την καταλληλότητα του ενέσιμου υλικού;

   Επειδή κυκλοφορούν πολλά υαλουρονικά με διάφορες εμπορικές ονομασίες στην αγορά, βεβαιωθείτε για την ποιότητα του υλικού, που θα χρησιμοποιηθεί στην περίπτωσή σας. Τα πιστοποιημένα από διεθνή οργανισμό, διεθνούς αναγνωρισμένης μάρκας και δοκιμασμένα στο πέρασμα του χρόνου ενέσιμα υλικά υπερέχουν όχι μόνο ως προς την ασφάλεια αλλά και ως προς τη διάρκεια του αποτελέσματος. Ο πλαστικός χειρουργός οφείλει να σας δώσει το αυτοκόλλητο του υλικού, που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωσή σας.

   Πώς πραγματοποιείται η εφαρμογή με υαλουρονικό;

   Εφαρμόζεται, με τη χρήση μιας λεπτής βελόνας ή κάνουλας, στις περιοχές προς βελτίωση του προσώπου, έγχυση ασφαλούς τύπου υαλουρονικού οξέος καινούριας τεχνολογίας, που δεν δημιουργεί ιδιαίτερα οιδήματα και πρηξίματα. Η επιλογή των περιοχών της έγχυσης αλλά και το βάθος, στο οποίο θα φτάσει το υαλουρονικό οξύ, ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και τις αισθητικές σας ανάγκες.

   Η διαδικασία αυτή, παρόλο που δεν προκαλεί πόνο, πραγματοποιείται με τη χρήση αναισθητικής κρέμας για την ελαχιστοποίηση ακόμα και της παραμικρής αίσθησης ενόχλησης, ενώ τυχόν τοπικοί ερεθισμοί στα σημεία της έγχυσης υποχωρούν μέσα στο πρώτο 24ωρο.

   Επιτυχημένη θεωρείται η εφαρμογή που προάγει το φυσικό και εξατομικευμένο αισθητικό αποτέλεσμα και όχι ομοιογενοποιημένα πρόσωπα και τη δημιουργία «κλώνων».

   Τι να προσέξω μετά την εφαρμογή με υαλουρονικό οξύ;

  Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες, ακολουθώντας τις εξατομικευμένες οδηγίες του γιατρού σας. Γενικά, τις πρώτες ώρες αποφύγετε ενέργειες, που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στα σημεία της έγχυσης.

   Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

  Η διάρκεια δράσης του υαλουρονικού οξέος είναι γύρω στους 12 μήνες. Μπορεί, επίσης, να συνδυαστεί με botox για καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα στις βαθιές ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια και τις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου.

   Γιατί να επιλέξω πλαστικό χειρουργό για την έγχυση του υαλουρονικού οξέος;

   Επειδή η έγχυση είναι πλήρως εξατομικευμένη, η επιλογή ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού, που γνωρίζει σε βάθος την ανατομία του προσώπου, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ασφαλή και άρτια εφαρμογή. Έτσι αποφεύγονται επιπλοκές, όπως π.χ. αιματώματα που προκύπτουν από άγνοια της πορείας κάποιων αγγείων ή η στιγματισμένη εικόνα που παραπέμπει στα χείλη της «πάπιας», τα οποία γίνονται αντιληπτά από κακή εφαρμογή στην περιοχή των χειλιών.

Ρωτήστε μας
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας!
Παρακαλώ γράψτε το ονοματεπώνυμό σας!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Παρακαλώ γράψτε την ερώτησή σας!
Select files...

Search

X

Right Click

No right click