Υαλουρονικό οξύ: νιώσε νεανικό και λαμπερό το δέρμα σου

Υαλουρονικό Οξύ

  Το υαλουρονικό οξύ είναι στοιχείο του δέρματος, υπεύθυνο για την ενυδάτωσή του, μειώνεται με την πάροδο της ηλικίας και σαν άμεσο επακόλουθο έχει την αύξηση των ρυτίδων.

  Τα παράγωγα του υαλουρονικού οξέος είναι τα τελευταίας γενιάς εμφυτεύματα, δεν είναι ζωικής προέλευσης, άρα δεν προκαλούν αλλεργίες και οι κυριότερες ενδείξεις χρήσης τους είναι οι βαθιές ρυτίδες στις ρινοπαρειακές αύλακες, οι ρυτίδες καπνιστού στο άνω χείλος, καθώς επίσης η προβολή των «αδυνατισμένων» ζυγωματικών και η αύξηση του περιγράμματος και του όγκου των χειλιών. Επιτυχημένη θεωρείται η εφαρμογή που προάγει το φυσικό και εξατομικευμένο αισθητικό αποτέλεσμα και όχι ομοιογενοποιημένα πρόσωπα και τη δημιουργία «κλώνων».  

  Πριν την εφαρμογή του χρειάζεται η χρήση αναισθητικής αλοιφής και η διάρκεια δράσης είναι γύρω στους 12 μήνες. Συνήθεις παρενέργειες είναι το ερύθημα, η εκχύμωση και το πρήξιμο, που συνήθως υποχωρούν μέσα στο πρώτο 24ωρο. Μπορεί, επίσης, να συνδυαστεί με botox για καλύτερα και πιο μόνιμα αποτελέσματα στις βαθιές ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια. Το αποτέλεσμα του υαλουρονικού οξέος είναι ένα υγιές και νεανικό δέρμα. 

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search