σημαια

Φωτοανάπλαση: αψεγάδιαστο πρόσωπο χάρη στο laser παλμικού φωτός

Φωτοανάπλαση

extra_toc

 Φωτοανάπλαση για αψεγάδιαστο πρόσωπο

  Η φωτοανάπλαση είναι μια μη χειρουργική διαδικασία με laser που γίνεται στο χώρο του ιατρείου. Άτομα κάθε ηλικίας μπορούν να εφαρμόσουν τη φωτοανάπλαση με laser παλμικού φωτός. Πρόκειται για έναν ανώδυνο τρόπο ανανέωσης των κυττάρων, παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και σύσφιξης των χαλαρωμένων μυών του προσώπου, λαιμού και μπούστου, θεραπείας της ακμής, ευρυαγγειών του προσώπου, αντιμετώπισης μικρών ρυτίδων και πανάδων του δέρματος.

  Η φωτοανάπλαση προσώπου πραγματοποιείται μετά από μια προετοιμασία –λίγες ημέρες πριν-  του δέρματος της περιοχής που θα εφαρμοσθεί το laser και ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τη χροιά του (ξανθό ή μελαχρινό).

  Οι συνήθεις συνεδρίες είναι 4-5 και καθορίζονται από τον πλαστικό χειρουργό που χειρίζεται το laser. Η συχνότητα των συνεδριών πάλι καθορίζεται από το γιατρό, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος (ανοιχτόχρωμο ή σκουρόχρωμο) και τις ανάγκες του δέρματος κάθε ενδιαφερόμενου, είναι δηλαδή πλήρως εξατομικευμένη. Συνήθως είναι κάθε 2 ή και 8 εβδομάδες.

  Προηγείται μια αναισθητική κρέμα για τα υπερευαίσθητα άτομα 40 λεπτά πριν την εφαρμογή σε αμακιγιάριστο δέρμα. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι 20 λεπτά για ολόκληρο το πρόσωπο.

  Ακολουθούμε τις οδηγίες του γιατρού, ενώ η μόνη ιδιαίτερη φροντίδα που συνιστάται είναι η χρήση αντηλιακού με μεγάλο δείκτη προστασίας. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές μετά από 3 ημέρες. Ένα λείο, στιλπνό, φωτεινό δέρμα, χωρίς πανάδες, ευρυαγγείες, στίγματα. Στην περίπτωση της ακμής με την επαναλαμβανόμενη εφαρμογή της φωτοανάπλασης έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ρωτήστε μας
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας!
Παρακαλώ γράψτε το ονοματεπώνυμό σας!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Παρακαλώ γράψτε την ερώτησή σας!
Select files...

Search

X

Right Click

No right click