σημαια

Bio Nutri Lift

extra_toc

  Η τεχνική της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής που...ξανανιώνει το πρόσωπό μας!

bionutri lift5  Bio nutri lift: η νέα τάση στην αντιγήρανση για όσες και όσους επιθυμούν…facelift χωρίς χειρουργείο. Πρόκειται για μια μοναδική διαδικασία αναζωογόνησης, που προσφέρει -εντελώς ανώδυνα- ενυδάτωση, ανανέωση και ανόρθωση στο δέρμα, επαναφέροντας τη νεανική, λαμπερή, σφριγηλή του εικόνα.

  Το Bio nutri lift βασίζεται στην αναδρομική κίνηση και πραγματοποιείται με την τεχνική της κάνουλας, χωρίς τραυματισμό, χωρίς παρενέργειες. Η τεχνική συνίσταται στο συνδυασμό δύο εξαιρετικά αποτελεσματικών συστατικών, υαλουρονικού οξέος και του NCTF 135HA.

   Το  NCTF 135HA είναι ένα πολυδύναμο σκεύασμα -ιοντική φόρμουλα εξισορρόπησης του δέρματος- με 55 αναζωογονητικά στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα, η αναγεννητική αυτή φόρμουλα περιλαμβάνει 14 βιταμίνες, 24 αμινοξέα, 6 συνένζυμα, 5 βάσεις νουκλεϊνικών οξέων, 4 μεταλλικά στοιχεία, 2 αντιοξειδωτικά, αποκαθιστώντας την ενυδατική ισορροπία του δέρματος, τα επίπεδα υγρασίας του, την επάρκεια σε μέταλλα, όπως μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και, παράλληλα, κάνει επανεκκίνηση του κολλαγόνου.

bionutri lift gia keimeno   Και τα δύο αυτά συστατικά – υαλουρονικό και NCTF 135HA- εγχύονται στο πρόσωπο από δύο διαφορετικά σημεία εισόδου. Το πρώτο σημείο εισόδου της κάνουλας είναι το ζυγωματικό τόξο, όπου πραγματοποιούνται 5 ή 6 γραμμές σε σχήμα «βεντάλιας» προς τις ρινοπαρειακές πτυχές. Ανάμεσα σε αυτές τις γραμμές εγχύονται –με την τεχνική της αναδρομικής κίνησης- το υαλουρονικό οξύ και το NCTF 135HA –χωρίς να αλληλοεπικαλύπτονται- δημιουργώντας φορείς δύναμης που προσφέρουν ανυψωτικό αποτέλεσμα και προκαλούν δερματική ανανέωση. Το δεύτερο σημείο εισόδου της κάνουλας είναι η γωνία του στόματος, όπου πραγματοποιούνται 4 ή 5 γραμμές σε σχήμα «βεντάλιας» προς τις ρυτίδες μαριονέτας και τις ρινοπαρειακές πτυχές. Αντίστοιχα, ανάμεσα στις γραμμές εγχύονται ξεχωριστά το υαλουρονικό και το  NCTF 135HA ενισχύοντας την ενυδάτωση.

   Έτσι επιτυγχάνεται η βιοανανέωση του δέρματος, η αύξηση της βιοσυνθετικής ικανότητας των κυττάρων και η βελτίωση του φυσιολογικού περιβάλλοντος του χόριου. Τα αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της υφής του δέρματος, η απάλυνση γραμμών και ρυτίδων, η εξάλειψη των «μαύρων κύκλων», η διόρθωση της χαλάρωσης, η καταπολέμηση του διπλοσάγονου, η τόνωση των ζυγωματικών, η αποκατάσταση του χαμένου όγκου και των αναλογιών του προσώπου. Εκτός από μια ανώδυνη διαδικασία, το bio nutri lift δεν αφήνει πομφούς, έχει το πλεονέκτημα ότι το υλικό έγχυσης κατανέμεται άμεσα και ομαλά στα σημεία προς βελτίωση, ενώ αποτελεί ιδανική μέθοδο για τις κάθετες ρυτίδες του άνω χείλους χωρίς καμία «παράξενη» αλλαγή στην εικόνα του προσώπου, προσφέροντας μεγάλη φυσικότητα στο αποτέλεσμα.

   Το καινοτόμο στοιχείο του bio nutri lift είναι ότι όχι μόνο ενεργοποιεί τη διαδικασία της δερματικής αναζωογόνησης αλλά παρέχει στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια δράση. Δύο συνεδρίες με μεσοδιάστημα τριών μηνών εξασφαλίζουν το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

   Για ολιστική προσέγγιση του λίφτινγκ χωρίς νυστέρι και ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορεί να γίνει συνδυασμός με άλλες μη επεμβατικές τεχνικές, όπως η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους.

   Επικοινωνείστε με τον πλαστικό χειρουργό Άρη Νταμάγκα

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search