σημαια

dermapen 4 μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Dermapen 4

extra_toc

   Το "στυλό" που δεν γράφει αλλά αναζωογονεί...σβήνοντας   

   Dermapen 4: η εξελιγμένη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία –τέταρτης γενιάς- που αποτελεί την καινοτομία στον τομέα του micro-needling, βελτιώνοντας την όψη και την υφή του δέρματος ατραυματικά, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.

    Η τεχνική συνίσταται στη χρήση ειδικής αυτοματοποιημένης συσκευής που μοιάζει με μεγάλη πένα και έχοντας στην αποστειρωμένη (μιας χρήσης) άκρη της  μικροσκοπικές βελόνες –μικρότερες σε διάμετρο από μια τρίχα- κυλάει στην επιφάνεια του δέρματος.

   Γιατί, όμως, το αυθεντικό dermapen 4 υπερέχει σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς dermapen αλλά και σε σχέση  με τις υπόλοιπες συσκευές micro-needling, εξασφαλίζοντας πιο γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα;

  • Είναι ασύρματο: η απουσία καλωδίων σημαίνει ελευθερία κινήσεων στο χειρισμό της συσκευής, επιτρέποντας καλύτερη πρόσβαση και μεγαλύτερη ευελιξία σε σημεία που δύσκολα παρεμβαίνουν άλλες τεχνικές, π.χ. περιοφθαλμική περιοχή, λαιμός, πόδια κ.ά.
  • Διαθέτει μεγαλύτερο αριθμό μικροβελόνων, δημιουργώντας περισσότερα κανάλια στο δέρμα και κατά συνέπεια μεγαλύτερη ευχέρεια στην εισχώρηση των ευεργετικών συστατικών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικούς παράγοντες κλπ.) στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος
  • Πλεονεκτεί ως προς την ταχύτητα -δημιουργεί έως και 1920 νυγμούς το δεπτερόλεπτο, δηλαδή 104% πιο γρήγορα από τις άλλες συσκευές micro-needling- μειώνοντας το χρόνο της κάθε συνεδρίας

   Η γρήγορη, ομοιόμορφη και κατακόρυφη εφαρμογή του dermapen 4 μεταφέρει δια μέσου των νυγμών βαθύτερα στο δέρμα τα δραστικά συστατικά -συμβάλλοντας στην επιτυχημένη απορρόφησή τους- και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αξεπέραστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. 

   Πιο συγκεκριμένα, με το dermapen 4 επιτυγχάνεται:

  • Διόρθωση λεπτών γραμμών και ήδη σχηματισμένων ρυτίδων
  • Πρόληψη των ρυτίδων (αντιγήρανση)
  • Αντιμετώπιση δυσχρωμιών και πανάδων
  • Συρρίκνωση διεσταλμένων πόρων
  • Βελτίωση της όψης σημαδιών και ουλών από ακμή (είναι η μόνη συσκευή micro-needling με ειδική ρύθμιση αντιμετώπισης ουλών)
  • Αντιμετώπιση σημαδιών φωτογήρανσης και αντιοξειδωτική δράση
  • Καταπολέμηση αφυδάτωσης και αναζωογόνηση θαμπού δέρματος
  • Διόρθωση ραβδώσεων (ραγάδων)

dermapen5 stylo   Με την προηγμένη τεχνολογία του dermapen 4 και με ειδικές παραμέτρους και πρωτόκολλα οι ανάγκες αυτές καλύπτονται πλήρως. Η επιλογή του βάθους διείσδυσης στο δέρμα εξαρτάται από την περιοχή και το βαθμό του αισθητικού προβλήματος, είναι, δηλαδή, απόλυτα εξατομικευμένη.

   Η διαδικασία είναι αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος και κατάλληλη για όλους τους μήνες του χρόνου. Η θεραπεία είναι 4 αρχικές συνεδρίες για το μέγιστο αποτέλεσμα και στη συνέχεια συντήρηση ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος.

   Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ δεν απαιτείται καμία αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες.

   Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες το Dermapen τελευταίας γενιάς…κάνει τη διαφορά στην εικόνα μας!

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search