σημαια

Laser αποτρίχωσης με Αλεξανδρίτη Candela

extra_toc

   Candela GentleLase Pro-U  για μόνιμο αποτέλεσμα  

laser removal3   

   Λέμε «αντίο» στις καθημερινές «βασανιστικές» ασχολίες (κερί, ξυράφι, αποτριχωτικές μηχανές) και «δίνουμε απολυτήριο» στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, επιλέγοντας το gold standard για την οριστική εξάλειψή της, τη  laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη Candela.

  

   Laser αποτρίχωσης με Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U

  Το GentleLase Pro-U  του οίκου Candela –εγκεκριμένο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA)- αποτελεί την εξέλιξη στη laser αποτρίχωση. Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητές του το καθιστούν το laser εκλογής για μόνιμη, ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος, αφού η δυνατότητα απελευθέρωσης μεγάλης διαμέτρου δέσμης (20/22/24) το αναδεικνύουν στο ταχύτερο laser αποτρίχωσης στην αγορά. Χάρη στους δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης, που διαθέτει, εγγυάται ανώδυνη και ασφαλή διαδικασία αποτρίχωσης.

laser Αλεξανδρίτης1     Πιο συγκεκριμένα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Η ταχύτητα λειτουργίας του μπορεί να φτάσει έως 2Hz, δηλαδή 2 shots το δευτερόλεπτο
  • Ευρύ φάσμα spot sizes (διάμετρος δέσμης laser από 1.5 mm έως 24 mm)
  • Εκπομπή εστιασμένου, μονοχρωματικού φωτός (δέσμη laser) στα 755 nm, που έχει τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα
  • Εξαιρετικά μικρός χρόνος μέσα στον οποίο εκτελείται ο κάθε παλμός του laser (έως και 3ms, δηλαδή έως και 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου)
  • Μεταβλητή διάρκεια παλμού
  • Επιλογή συστήματος ψύξης: Air Cooling ή Cryogen based Dynamic Cooling

   Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά η αποτρίχωση εφαρμόζεται με ταχύτητα, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε σκουρότερα δέρματα και αντιμετωπίζονται με ακρίβεια ακόμα και οι δυσκολότερες περιπτώσεις ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, ενώ το Candela GentleLase Pro-U είναι, επίσης, κατάλληλο για:

  • Eυρυαγγείες προσώπου και κάτω άκρων, χρώματος μπλε
  • Φλεβικές λίμνες
  • Cherry μελαγχρωματικές βλάβες
  • Υπερκερατώσεις
  • Λεπτές ρυτίδες προσώπου
  • Κηλίδες άκρας χειρός και προσώπου

   Laser αποτρίχωσης: τα οφέλη

  Πρόκειται για τη μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Εκτός από τα αισθητικά οφέλη, δηλαδή τη λεία, βελούδινη, ομορφότερη επιδερμίδα, η αποτρίχωση με laser προσφέρει και ιατρικά πλεονεκτήματα, αφού απαλλάσσει γυναίκες και άνδρες από ερεθισμούς, θυλακίτιδες, ευρυαγγείες (που προκαλούν το ξυράφι και το κερί) και δερματίτιδες (που είναι μια συχνή παρενέργεια των αποτριχωτικών κρεμών). Επιπλέον, η μονιμότητα του αποτελέσματος αναδεικνύει, μακροπρόθεσμα, την laser αποτρίχωση στην πιο οικονομική μέθοδο αποτρίχωσης.

κλείστε ραντεβού site 2

   Laser αποτρίχωσης: εφαρμογές

  Η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή του προσώπου και του σώματος με τριχοφυΐα και πιο συγκεκριμένα: άνω χείλος, παρειές, πηγούνι, χέρια, μασχάλες, μπικίνι, πόδια, ώμοι, στήθος, πλάτη, κοιλιά.

   Laser αποτρίχωσης: πώς λειτουργεί

   Το laser εκπέμπει μια δέσμη φωτός που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα (τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα) και τον καταστρέφει, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη (επιλεκτική φωτοθερμόλυση). Η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης (Dynamic Cooling Device – DCD), που εφαρμόζεται στα ανώτερα στρώματά της λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου πριν τον παλμό του laser, εξασφαλίζοντας την απουσία πόνου και τη δυνατότητα χρήσης υψηλότερων ποσών ενέργειας για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της συνεδρίας.

   Laser αποτρίχωσης: πώς δρα στην τριχοφυΐα

laser Αλεξανδρίτης2    Η laser αποτρίχωση καταστρέφει τις τρίχες, που κατά τη διάρκεια της συνεδρίας βρίσκονται στη φάση ανάπτυξής τους. Επειδή ένα ποσοστό τριχών βρίσκεται στην καταγενή ή την τελογενή φάση του κύκλου ζωής τους, χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών για να βρεθούν όλες οι τρίχες στην αναγενή τους φάση και να επιτευχθεί πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας.

  

   Laser αποτρίχωσης: συνεδρίες

  Κάθε περίπτωση αποτρίχωσης εξατομικεύεται και ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει. Το χρώμα της επιδερμίδας, η ποιότητα και η ποσότητα της τριχοφυΐας, καθώς και η περιοχή του σώματος προς αποτρίχωση καθορίζουν τον αριθμό των συνεδριών. Η λήψη φαρμάκων, η κληρονομικότητα και οι ορμόνες είναι παράγοντες που μπορεί, επίσης, να επηρεάσουν τον αριθμό των συνεδριών αποτρίχωσης, που θα απαιτηθούν. Συνήθως το διάστημα μεταξύ των συνεδριών είναι 1,5 με 2 μήνες και η εμπειρία του χειριστή του μηχανήματος εγγυάται την επιτυχία της αποτρίχωσης.

κλείστε ραντεβού site 2

   Laser αποτρίχωσης: οδηγίες πριν και μετά


laser hair removal efarmoges   Για 2-4 εβδομάδες πριν τη συνεδρία με laser αποτρίχωσης συνιστάται η αποφυγή οποιασδήποτε αποτριχωτικής μεθόδου επεμβαίνει στο θύλακα της τρίχας (κερί, χαλάουα, αποτριχωτικές κρέμες και συσκευές, τσιμπιδάκι), ξανθυντικής κρέμας και ηλιοθεραπείας ή τεχνητού μαυρίσματος. Ενημερώστε τον πλαστικό χειρουργό σας και το χειριστή του μηχανήματος laser σε περίπτωση δερματικών βλαβών στις περιοχές προς αποτρίχωση (π.χ. σπίλους, τραύματα, δερματικές φλεγμονές).

   Μετά τη συνεδρία laser αποτρίχωσης συνιστάται η αποφυγή έκθεσης στον ήλιο και σε θερμά ερεθίσματα (π.χ. καυτό μπάνιο, σάουνα) για 24-48 ώρες, ενώ η χρήση αντηλιακού σε όποια περιοχή εκτεθεί στον ήλιο είναι απαραίτητη. Για τη γρήγορη υποχώρηση πιθανών τοπικών συμπτωμάτων (π.χ. κοκκινίλες ή οίδημα σε θύλακες τριχών) συστήνεται η χρήση ενυδατικής κρέμας και ψυχρών κομπρεσών.

  Εγκαταλείπουμε τις προσωρινές λύσεις αποτρίχωσης και κάνουμε την επιλογή να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας με τη laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη Candela!

Διαβάστε επίσης:

Laser αποτρίχωσης και νέες ηλικίες

Η ιδανική εποχή για να ξεκινήσεις αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη Candela...είναι τώρα!

Δέκα tips για τέλεια laser αποτρίχωση

  

 

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search