σημαια

Peelings και θεραπείες αντιοξείδωσης: αναζωογόνηση προσώπου στο λεπτό!

Peelings και θεραπείες αντιοξείδωσης

extra_toc

 Peelings για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

  Τα ελαφριά, μεσαία και βαθιά χημικά peelings αποτελούν μια δημοφιλή μη χειρουργική διαδικασία για την απομάκρυνση του κορυφαίου στρώματος της επιδερμίδας με σκοπό τη βελτίωση της ανομοιόμορφα χρωματισμένης ή ρυτιδωμένης επιδερμίδας.

  Με τη χρήση διαφόρων χημικών ουσιών, όπως οξέα φρούτων, TCA κλπ., δρούμε στα κύτταρα του δέρματος (κερατινοκύτταρα, ινοβλάστες, μελανινοκύτταρα) προκαλώντας αναστροφή στα σημάδια της γήρανσης, με αποτέλεσμα ένα λαμπερό, ανανεωμένο και υγιές δέρμα.

  Μάλιστα, στα περισσότερα από τα μοντέρνα πρωτόκολλα peelings η περίοδος ανάρρωσης διαρκεί το πολύ 1-2 ημέρες και δεν απορυθμίζει τον καθημερινό τρόπο ζωής, ενώ μπορούν να γίνουν και σε περιόδους με ηλιοφάνεια. Για το βέλτιστο του αποτελέσματος χρειάζονται μερικές συνεδρίες σε μεσοδιάστημα 3-4 εβδομάδων. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης συνδυασμού ειδικών κρεμών  σε καθημερινή βάση για πιο εντυπωσιακά και μονιμότερα αποτελέσματα στο πρόσωπο.

  Η βελτίωση της ομαλότητας και της υφής της επιδερμίδας, που προσφέρουν τα peelings, δημιουργεί μια αναζωογονημένη και νεανικότερη εμφάνιση του προσώπου. 

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search