σημαια

Dual plane: επιτυγχάνοντας το απόλυτα εξατομικευμένο στήθος

Dual plane: επιτυγχάνοντας το απόλυτα εξατομικευμένο στήθος

 Η καινοτόμος τεχνική αυξητικής στήθους dual plane προσφέρει πλουσιότερο στήθος, φυσικό και ταιριαστό στο σωματότυπο της κάθε γυναίκας, με εξασφάλιση αποτελέσματος εφ’όρου ζωής.

    Σε αντίθεση με άλλες τεχνικές αυξητικής στήθους, όπου τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται είτε κάτω από το μαζικό αδένα είτε κάτω από το μείζονα θωρακικό μυ, με τη dual plane τα ενθέματα τοποθετούνται σε δύο επίπεδα ταυτόχρονα : μερικώς πίσω από το μείζονα θωρακικό μυ και μερικώς πίσω από το μαζικό αδένα. Ο συνδυασμός αυτός επιτυγχάνει όχι μόνο όμορφο στήθος αλλά και φυσικότερο και μακροχρόνιο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι τρεις παραλλαγές της τεχνικής, οι οποίες εφαρμόζονται ανάλογα με τον τύπο μαστού της γυναίκας, διασφαλίζουν την πλήρη εξατομίκευση του αισθητικού αποτελέσματος.

   Σήμερα η dual plane αποτελεί την πιο ασφαλή τεχνική αυξητικής στήθους, αφού με τη χρήση της ελαχιστοποιούνται οι επιπλοκές και μειώνεται η πιθανότητα ορατότητας, ψηλάφησης ή παρεκτόπισης του ενθέματος, με αποτέλεσμα μειωμένη μετεγχειρητική ευαισθησία και συντομότερη ανάρρωση. Εξίσου σημαντικό είναι ότι μετεγχειρητικά παραμένει σε απόλυτο βαθμό η δυνατότητα για ακρίβεια στη μαστογραφία.

auxitiki dual plane nea epoxi

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες πριν και μετά

Date

26 Ιουνίου 2018

Tags

Πλαστική Στήθους

Search