σημαια

Nasal Memory Surgery: Δημιουργώντας μύτη με…μέλλον (beautiful breath, more health)

Nasal Memory Surgery: Δημιουργώντας μύτη με…μέλλον (beautiful breath, more health)

  Στόχος της ρινοπλαστικής είναι σήμερα το φυσικό και προβλέψιμο-με ακρίβεια χιλιοστού- αισθητικό αποτέλεσμα και η επίτευξη μιας εξατομικευμένης μύτης, η οποία να εναρμονίζεται αισθητικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

  Η πρωτοποριακή τεχνική Πλαστική Ρινικής Μνήμης («Nasal Memory Surgery») συνίσταται στην αποφυγή των υπερβολών και το διακριτικό χειρισμό της μύτης από την πλευρά του πλαστικού χειρουργού και λαμβάνει υπόψη της το γεγονός ότι οι ιστοί που απαρτίζουν τη μύτη είναι δυναμικοί, διαθέτοντας μνήμη: δύο μήνες μετά την επέμβαση ενδέχεται να επανέλθουν στην  αρχική τους θέση. Για να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο αφαιρείται η ελάχιστα απαραίτητη ποσότητα του πολύτιμου ιστού της μύτης και η επαναδιαμόρφωση του υπόλοιπου πραγματοποιείται με τη χρήση εξειδικευμένων μικροσκοπικών ραμμάτων, τα οποία τοποθετούν τους ιστούς της μύτης στη νέα θέση τους και δίνουν τη δυνατότητα στη μνήμη του χόνδρου να επαναπροσδιοριστεί. Με αυτόν τον τρόπο, δεν επιτρέπουμε στη μύτη να…νοσταλγήσει το παρελθόν της!

   Τα οφέλη από τη συγκεκριμένη τεχνική ρινοπλαστικής είναι πολλαπλά: εξασφαλίζει μια όμορφη και ελκυστική μύτη, η οποία, όμως, είναι και απολύτως λειτουργική (αφού με τις εξεζητημένες αφαιρέσεις ιστών του παρελθόντος προέκυπταν μετεγχειρητικά προβλήματα αναπνοής), γρηγορότερο χρόνο ανάρρωσης και μονιμότητα του αποτελέσματος.

rhinoplasty dimofileis epemvaseis

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες πριν και μετά

Date

26 Ιουνίου 2018

Tags

Πλαστική Προσώπου

Search