σημαια

Total makeover

Total makeover

   Η ολική μεταμόρφωση σώματος αντιμετωπίζει την υπερβολική χαλάρωση και την περιττή επιδερμίδα που προκύπτει, συνήθως, μετά την απώλεια πολλών κιλών ως συνέπεια δίαιτας ή επεμβάσεων κατά της παχυσαρκίας. Ανάλογα με το εξατομικευμένο χειρουργικό πλάνο –που καθορίζεται με βάση τη φυσική κατάσταση, τις αισθητικές ανάγκες, τις προτεραιότητες των ενδιαφερόμενων- οι επεμβάσεις για την αισθητική αποκατάσταση του σώματος και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ξεχωριστά είτε συνδυαστικά, στο πλαίσιο του lower body lift και του upper body lift.

   Το  lower body lift (ανόρθωση του κάτω μισού του σώματος) αντιμετωπίζει ταυτόχρονα την «κρεμάμενη» κοιλία, τους «πεσμένους» και χαλαρούς γλουτούς, τα «ψωμάκια» και τη χαλάρωση της έξω επιφάνειας των μηρών, το «σωσίβιο» στα πλάγια της κοιλιάς και τη χαλάρωση στην οπίσθια επιφάνεια του σώματος, διαμορφώνοντας, παράλληλα, τη μέση. Η κοιλιοπλαστική, η ανόρθωση μηρών (thigh lift), η ανόρθωση γλουτών είναι οι επεμβάσεις, που σε συνδυασμό με την 4D υψηλής ευκρίνειας λιποαναρρόφηση Vibrasat Pro, προσφέρουν το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα.

   Αν το αισθητικό πρόβλημα εντοπίζεται πάνω από το επίπεδο του ομφαλού τότε υπάρχει ένδειξη για upper body lift (ανόρθωση του ανώτερου κορμού), με την οποία απομακρύνεται η περιττή επιδερμίδα πάνω από τη μέση, στο πλάγιο μέρος των μαστών, στην οπίσθια επιφάνεια του κορμού, εξαλείφονται οι «δίπλες» και αντιμετωπίζονται οι επίμονες εναποθέσεις λίπους. Η βραχιονοπλαστική, η ανόρθωση στήθους για τις γυναίκες και η διόρθωση της γυναικομαστίας για τους άνδρες σε συνδυασμό με την 4D υψηλής ευκρίνειας λιποαναρρόφηση Vibrasat Pro αλλάζουν εντυπωσιακά την εικόνα του άνω μέρους του σώματος.

   Η πλέον προηγμένη τεχνική αναζωογόνησης προσώπου multi-vectored facelift προσφέρει δυναμική λύση σε γυναίκες και άνδρες που εμφανίζουν –ως μια ακόμη αναπόφευκτη συνέπεια της μεγάλης απώλειας βάρους- σημαντική πτώση σε πρόσωπο και λαιμό, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη σύσφιξη και φυσικότερη εμφάνιση σε σχέση με άλλες διαθέσιμες τεχνικές λίφτινγκ.

oliki metamorfosi swmatos nea epoxi

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες πριν και μετά

Date

27 Ιουνίου 2023

Tags

Πλαστική Σώματος

Search