σωληνωτοί μαστοί

Επέμβαση αποκατάστασης σωληνωτών μαστών

   Σωληνωτοί μαστοί – tuberous breasts: οι μαστοί, των οποίων το σχήμα είναι παραμορφωμένο λόγω συγγενούς δυσμορφίας. Η χειρουργική διόρθωση των σωληνωτών μαστών αποτελεί μια απαιτητική και σύνθετη επέμβαση, η επιτυχία της οποίας καθορίζεται από την εξατομικευμένη προεγχειρητική αξιολόγηση και τον άρτια εκτελεσμένο συνδυασμό τεχνικών. 

  Ο πλαστικός χειρουργός Άρης Νταμάγκας αντιμετώπισε μια δύσκολη περίπτωση σωληνωτών μαστών σε νεαρή γυναίκα 22 ετών. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με περιθηλαία τομή. Αρχικά έγινε διαμόρφωση του υποπλαστικού κάτω πόλου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρασκευή της θέσης για την τοποθέτηση των ενθεμάτων με την τεχνική διπλού επιπέδου – dual plane. Χρησιμοποιήθηκαν ανατομικά ενθέματα σιλικόνης. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με την ανόρθωση των θηλών με την τεχνική purse-string (τεχνική «πουγκιού»).

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search