σημαια

κρυολιπόλυση και λίφτινγκ χωρίς νυστέρι

Λειτουργία μηχανημάτων HiPRO-V και LipoFreeze 4D

extra_toc

   Τεχνολογία τελευταίας γενιάς για τέλειο πρόσωπο και σώμα

   Καλά νέα για το ιατρείο μας! Τα μηχανήματα HiPRO-V -που έχει φέρει την επανάσταση στην αντιγήρανση- και LipoFreeze 4D–που αποτελεί υψηλής τεχνολογίας σύστημα κρυολιπόλυσης- σας προσφέρουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε νεανικότερη εικόνα και καλλίγραμμο σώμα ανώδυνα και με ασφάλεια, διαθέτοντας λίγο από το χρόνο σας!

   Εστιασμένοι υπέρηχοι για λίφτινγκ χωρίς νυστέρι

   Το HiPRO-V αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος, που προκαλείται με την πάροδο της ηλικίας ή μετά την απώλεια κιλών -ονομάζεται, εναλλακτικά, λίφτινγκ χωρίς νυστέρι- ενώ απευθύνεται και σε κάθε σύγχρονη γυναίκα και άνδρα, που επιδιώκει, στο πλαίσιο της πρόληψης, τη διατήρηση της σφριγηλότητας του δέρματος και την καθυστέρηση εμφάνισης των σημαδιών της γήρανσης. Αποτελεί την τελευταία γενιά SMAS LIFTING, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound, δηλαδή υψηλής ενέργειας εστιασμένους υπερήχους) για τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και την απάλυνση των ρυτίδων. Στοχεύοντας στο SMAS (το μυο-απονευρωτικό σύστημα του προσώπου), το HiPRO-V προκαλεί σύσφιξη αυτής της στοιβάδας, όταν χαλαρώνει, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και την ανόρθωση του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, διεγείρει το κολλαγόνο -προκαλώντας την ανάπτυξη νέου- και βελτιώνει την όψη της περιοχής των ματιών, ανυψώνοντας τα βλέφαρα, αναζωογονεί το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, ενώ αντιμετωπίζει το διπλοσάγονο. Επιπλέον, το HiPRO-V προσφέρει τη δυνατότητα αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, προκαλώντας την τήξη του λίπους. Τα αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης σε πρόσωπο και σώμα είναι σχεδόν άμεσα και βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις πρώτες εβδομάδες, έχοντας μεγάλα περιθώρια βελτιστοποίησης.

  Κρυολιπόλυση και...εξαφανίστε το τοπικό πάχος

  Το LipoFreeze 4D χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης, την πιο αξιόπιστη τεχνολογία για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με μη επεμβατικό τρόπο αλλά και τη σύσφιξη του δέρματος. Στοχεύοντας επιλεκτικά στο επίμονο, ανεπιθύμητο λίπος –που δεν ανταποκρίνεται στη δίαιτα και τη γυμναστική- στους γλουτούς («ψωμάκια»), τους μηρούς, τις γάμπες, την κοιλιά, τη μέση, τα πλευρά, τα μπράτσα, το μηχάνημα απελευθερώνει ελεγχόμενη δυνατή ψύξη και προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων, τα οποία αποβάλλονται σταδιακά μέσω του μεταβολικού συστήματος του οργανισμού. Χάρη στη μόνιμη μείωση των λιποκυττάρων τα αισθητικά αποτελέσματα –τα οποία είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας μέρες και βελτιστοποιούνται συνέχεια- είναι μακροχρόνια, ενώ η σωματική άσκηση και η υγιεινή διατροφή εξασφαλίζουν ακόμη και τη μονιμότητά τους. 

Search