ομιλία για πλαστική στήθους στο ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς

Ομιλητής σε Ημερίδα Χειρουργικής Μαστού στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς

   Ο πλαστικός χειρουργός Άρης Νταμάγκας συμμετείχε ως ομιλητής στην Ημερίδα Χειρουργικής Μαστού, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαΐου 2018 στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Η Ημερίδα διοργανώθηκε από την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Μικροχειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής. 

  Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν θέματα που άπτονται της επανορθωτικής χειρουργικής μαστού (μαστεκτομή, αποκατάσταση μαστού) και της αισθητικής χειρουργικής μαστού (μειωτική στήθους, αυξητική στήθους, αντιμετώπιση της γυναικομαστίας). Οι ομιλητές -πλαστικοί χειρουργοί- παρουσίασαν μεθόδους και τεχνικές για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων στη χειρουργική μαστού, αναδεικνύοντας την εξέλιξη και τις δυνατότητες της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής. Η ομιλία του κ. Νταμάγκα, που αφορούσε την ανόρθωση στήθους – μαστοπηξία, ανέδειξε πολλές πτυχές της επέμβασης, όπως την ανόρθωση στήθους με αυτοενθέματα, την αποκατάσταση σωληνωτών μαστών με περιθηλαία τομή και τη διόρθωση μαστού μετά από απώλεια βάρους. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε με αντίστοιχα βίντεο από τα χειρουργεία του.

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search