σημαια

J - Plasma Renuvion: σύσφιξη με τη δύναμη...των νόμων της φυσικής

extra_toc

   Τεχνολογία τελευταίας γενιάς για τέλειο σώμα  

j plasma nea   Η τεχνική J – Plasma Renuvion (εναλλακτικά J-Plasty), μια σύγχρονη τεχνική για σύσφιξη και αναζωογόνηση του χαλαρού δέρματος, είναι, πλέον, στη διάθεσή μας.

 Βασιζόμενη σε μηχάνημα τελευταίας γενιάς, εφαρμόζεται σε περιπτώσεις ατόμων, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μικρής χαλάρωσης σε «δύσκολες» περιοχές όπως η κοιλιά, τα μπράτσα, οι μηροί, οι γλουτοί. Το J-Plasma Renuvion συνήθως εφαρμόζεται ως συνέχεια σε περιοχές που προηγείται λιποαναρρόφηση για την αφαίρεση περιττού λίπους ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή σύσφιξη και να αποφύγουμε μεγαλύτερες επεμβάσεις, όπως  βραχιονοπλαστική ή κοιλιοπλαστική. Και πάλι, όμως, η εφαρμογή της τεχνικής εξαρτάται από την εκτίμηση του πλαστικού χειρουργού, αφού η χαλάρωση πρέπει να είναι σε τέτοιο βαθμό που να μας το επιτρέπει.

  Αν η περιοχή προς βελτίωση είναι μικρή, η διαδικασία μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία –σε κάθε περίπτωση το είδος της αναισθησίας, που θα χρειαστεί, εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνική J – Plasma Renuvion πραγματοποιείται με τη χρήση λεπτής κυλινδρικής κεφαλής (σαν στυλεός) –συνδεδεμένης με το ιατρικό μηχάνημα- που εισάγεται κάτω από την επιδερμίδα μέσα από ένα μικρό σημείο εισόδου που δεν αφήνει σημάδι. Στη συνέχεια απελευθερώνεται στην επιλεγμένη περιοχή ήλιο (το ευγενές αέριο) και κύματα ραδιοσυχνοτήτων. Η προσθήκη ενέργειας στο ήλιο, δηλαδή ο ιονισμός του ηλίου, δημιουργεί μια στοχευμένη ροή ενέργειας, το πλάσμα. Ο συνδυασμός της ελεγχόμενης θερμότητας - που προέρχεται από το ήλιο- και της ψύξης -που προέρχεται από το πλάσμα- προκαλεί ταυτόχρονα διαστολή και συστολή των ιστών, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη των επιθυμητών περιοχών.

  Το αποτέλεσμα είναι ορατό από τις πρώτες κιόλας μέρες και βελτιστοποιείται συνέχεια, ενώ η σωματική άσκηση και η υγιεινή διατροφή εξασφαλίζουν ακόμη και τη μονιμότητά του. Συνήθως δεν χρειάζεται δεύτερη συνεδρία.

ajax-loader J - Plasma Renuvion: σύσφιξη με τη δύναμη...των νόμων της φυσικής - www.damagas.gr
Ρωτήστε μας
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας!
Παρακαλώ γράψτε το ονοματεπώνυμό σας!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Παρακαλώ γράψτε την ερώτησή σας!
Select files...
captcha J - Plasma Renuvion: σύσφιξη με τη δύναμη...των νόμων της φυσικής - www.damagas.gr

Search