σημαια

πλαστική χειρουργική πριν το γάμο

Αισθητικές επεμβάσεις πριν το γάμο

extra_toc

   Τι ζητούν από τον πλαστικό χειρουργό μελλόνυμφοι και συμμετέχοντες στο μυστήριο

     Οι προβληματισμοί για πολλές υποψήφιες νύφες και γαμπρούς δεν περιορίζονται πλέον μόνο στην προετοιμασία του τελετουργικού ή την επιλογή της καταλληλότερης ενδυμασίας, αφού αφορούν, σε πολύ μεγάλο βαθμό, και την επιδίωξη της ελκυστικότερης δυνατής εξωτερικής εμφάνισης.

    Έτσι, τα τελευταία χρόνια, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες που προετοιμάζονται για τη μέρα του γάμου τους, στρέφονται στην αισθητική χειρουργική προκειμένου να πετύχουν την επιθυμητή αναζωογόνηση και να δείχνουν «στα καλύτερά τους» για τη συγκεκριμένη περίσταση.


     Δημοφιλείς οι επεμβάσεις προσώπου
    Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν αισθητικές επεμβάσεις πριν τη «μεγάλη μέρα», ενώ η πλειοψηφία των ατόμων αναφέρει τους γάμους ως τη «νούμερο ένα» ειδική εκδήλωση, για την οποία θα εξέταζαν το ενδεχόμενο αισθητικών βελτιώσεων. Οι πιο δημοφιλείς επεμβάσεις αφορούν το πρόσωπο και είναι η ρινοπλαστική, η βλεφαροπλαστική, το λίφτινγκ προσώπου, καθώς και η χρήση ενέσιμων υλικών.


     Νυφικό πάρτυ
     Οι αισθητικές επεμβάσεις για γάμους δεν περιορίζονται, ωστόσο, μόνο στη νύφη ή το γαμπρό. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των καλεσμένων στο νυφικό πάρτυ και των γονιών, αναζητούν, επίσης, αισθητικές επεμβάσεις πριν την πραγματοποίηση της τελετής. Έτσι, δεν είναι λίγοι οι πλαστικοί χειρουργοί που προσφέρουν πλέον «ειδικά πακέτα» για μελλόνυμφους και τις οικογένειές τους. 


     Οι selfies των αρραβώνων αυξάνουν τη ζήτηση για επεμβάσεις χεριών
    Αυξανόμενος είναι, όμως, και ο αριθμός των υποψήφιων συζύγων που ζητούν lifting χεριών προκειμένου να δείχνουν τα χέρια τους πιο ελκυστικά κατά τη διάρκεια των φωτογραφήσεων και να επιτευχθεί η τέλεια selfie αρραβώνων. Η αναζωογόνηση των χεριών μπορεί να πάρει πολλές μορφές : μερικοί πλαστικοί χειρουργοί χρησιμοποιούν ενέσιμα υλικά για να κάνουν την επιφάνεια των χεριών ομοιόμορφη, ενώ άλλοι αξιοποιούν την τεχνολογία laser για να εξαλείψουν κηλίδες ή άλλες ατέλειες. Η πιο μακροπρόθεσμη λύση, που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα και κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος, είναι η μεταφορά λίπους με τη μέθοδο micro fat grafting : βλαστοκύτταρα, τα οποία αποχωρίζονται μηχανικά από το λίπος που λαμβάνεται από άλλα σημεία του σώματος, εγχύονται με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας στα χέρια, αναζωογονώντας το δέρμα από μέσα προς τα έξω. 

Search