σημαια

βλεφαροπλαστική

Νέες μέθοδοι βλεφαροπλαστικής, χωρίς νυστέρι!

extra_toc

  Βλεφαροπλαστική με αυτόλογο λίπος

  Χωρίς νυστέρι, ανώδυνα και με την έγχυση αυτόλογου λίπους, γυναίκες και άνδρες, μπορούν άμεσα να αποκτήσουν νεανικά μάτια, απαλλαγμένοι από μαύρες σακούλες και πεσμένα βλέφαρα!


  Η εξέλιξη της πλαστικής χειρουργικής στον τομέα της βλεφαροπλαστικής, με τη νέα τεχνική micro fat grafting, «δίνει νεανικά μάτια», καθώς τα μάτια αποτελούν το κυρίαρχο αισθητηριακό μας όργανο και το πρώτο σημείο που παρατηρούμε σ’ έναν άνθρωπο. 

  Για πολλούς αιώνες, τα μάτια, κυρίως τα γυναικεία, έχουν υπάρξει το επίκεντρο μεγάλης προσοχής.
  Επίσης, με το βλέμμα εκφράζουμε συναισθήματα, μηνύματα και φλερτάρουμε. 
  Η νέα τεχνική micro fat grafting, που εφαρμόζεται από διάσημους πλαστικούς χειρουργούς σε όλο τον κόσμο, κερδίζει καθημερινά έδαφος, καθώς προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκει εφαρμογή στις περιπτώσεις:
  -Πτώσης του φρυδιού και μείωσης της απόστασης αυτού από την πτυχή του άνω βλεφάρου
  -Στις «σακούλες» στα άνω και κάτω βλέφαρα
  -Στο πόδι της «χήνας»
  -Μαύρων κύκλων στα κάτω βλέφαρα
  -Στην «αύλακα» ή δάκρυ στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων 
  -Στη χαρακτηριστική διαφορά στη μετάβαση του δέρματος από το κάτω βλέφαρο στο μάγουλο

  Σχεδόν όλα τα παραπάνω μπορεί να αντιμετωπιστούν πλέον χωρίς νυστέρι, ειδικά αν η έκτασή τους δεν είναι μεγάλη.
 
  Τεχνική MICRO FAT GRAFTING
 
  Με την τεχνική micro fat grafting ο πλαστικός χειρουργός με τοπική αναισθησία στο ιατρείο του λαμβάνει μικρή ποσότητα λίπους από τα σημεία του σώματος της γυναίκας ή του άνδρα, όπου υπάρχει διαθέσιμο. Στη συνέχεια γίνεται επεξεργασία του λίπους και ακολούθως εγχύεται με ειδική κάνουλα στις παρακάτω περιοχές:
  -Στην περιοχή του φρυδιού (επιτυγχάνει ανόρθωσή του και το βλέμμα ''ανοίγει'' και γίνεται ξεκούραστο και πιο νεανικό)
  -Στην αύλακα του εσωτερικού των κάτω βλεφάρων
  -Στην περιοχή ανάμεσα στο κάτω βλέφαρο και το ζυγωματικό, για να γίνει το δέρμα ενιαίο (χωρίς κοιλότητες και ρυτίδες), όπως είναι στις νεότερες ηλικίες. 
  Παράλληλα τα βλαστοκύτταρα που υπάρχουν στο λίπος ανανεώνουν το δέρμα και του δίνουν νεανική όψη και φρεσκάδα. 
  Ταυτόχρονα εξαφανίζονται οι μαύροι κύκλοι και οι λεπτές ρυτίδες της έξω γωνίας των βλεφάρων.
 
  Η επάνοδος στην καθημερινότητα γίνεται σε λίγες ημέρες, όταν υποχωρήσει το οίδημα. 
  Επίσης, η τεχνική μπορεί να συνδυαστεί με botox ή/και peeling για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος. 
  Τα αποτελέσματα με την εφαρμογή της τεχνικής του micro fat grafting είναι θεαματικά, καθώς τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας «αποκτούν» νεανικά μάτια χωρίς το στίγμα της επέμβασης.
  Με την κλασική βλεφαροπλαστική μπορεί να διορθωθούν η χαλάρωση του δέρματος και οι ''σακούλες''. Όμως, πολύ συχνά η συνολική εικόνα των βλεφάρων δεν είναι η επιθυμητή κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μόνη παρέμβαση που γίνεται αφορά μόνο αφαίρεση δέρματος και λίπους, με συχνό αποτέλεσμα τα «βαθουλωμένα και στρογγυλεμένα» μάτια. 

  Το πλεονέκτημα της τεχνικής micro fat grafting είναι ότι αναπλάθει τα βλέφαρα με τρόπο φυσικό και αρμονικό. Αυτό επιτυγχάνεται με την επανατοποθέτηση, όχι με την αφαίρεση, του λίπους στη σωστή θέση. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί μικρή αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος στο άνω βλέφαρο και η ενίσχυση του χαλαρωμένου σφιγκτήρα του κάτω βλεφάρου με ειδικά ράμματα στην έξω γωνία του ματιού (κανθοπλαστική). Έτσι, πέρα από τη χαλάρωση και τις ''σακούλες'', διορθώνεται η απόσταση της κόρης από το κατώτερο σημείο του σφιγκτήρα των κάτω βλεφάρων (όπως είναι στις νεαρές ηλικίες), καθώς και το σχήμα και ο τόνος των βλεφάρων.

Search