σημαια

πλαστική χειρουργική νέα χρονιά

Λαμπεροί και νέοι ακόμα και με ένα επιπλέον έτος!

extra_toc

Λαμπερό πρόσωπο για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά  

  Οι γιορτές είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο…μακριά που προλαβαίνετε να λάμψετε! Για εσάς που δεν φροντίσατε έγκαιρα, για εσάς που η τύχη σας «έκλεισε το μάτι»  ξαφνικά και για εσάς που σας κάλεσαν σε ρεβεγιόν τελευταία στιγμή, μην ακυρώσετε κοινωνικές προ(σ)κλήσεις γιατί σας δημιουργεί αναστολές η εμφάνισή σας: η αισθητική πλαστική χειρουργική έχει τον τρόπο! Μη επεμβατικές τεχνικές, με λογικό κόστος και άμεσα αισθητικά αποτελέσματα, θα σας βοηθήσουν να ομορφύνετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις στις εξόδους των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

   Botox

   Αφιερώνοντας πέντε λεπτά, εντελώς ανώδυνα και χωρίς κανένα σημάδι, σβήνετε τα σημάδια εκείνα που προδίδουν την κούραση και την ηλικία στο μέτωπο. Όταν στα επόμενα 24ωρα αρχίζει η δράση του botox οι ρυτίδες του μετώπου, του μεσοφρύου και της «χήνας» εξαφανίζονται, ενώ παράλληλα μπορούν να ανορθωθούν τα πεσμένα φρύδια που σας δείχνουν κουρασμένους.

  Υαλουρονικό οξύ

   Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το υαλουρονικό οξύ -μετά από το νυστέρι- αποτελεί το «δεξί χέρι» του πλαστικού χειρουργού. Μπορεί να διορθώσει κάθε μικροατέλεια του προσώπου και να σας προσφέρει σαρκώδη χείλη. Μικρή πτώση του φρυδιού που μας κάνει να φαινόμαστε κουρασμένοι, οι δύο ρυτίδες που σχηματίζουν το 11 ανάμεσα στα φρύδια, η αύλακα και οι μικροσακούλες στα κάτω βλέφαρα, τα άδεια και πτωτικά ζυγωματικά, οι ρυτίδες στις ρινοπαρειακές αύλακες και τη γωνία του στόματος, καθώς και η μικροχαλάρωση που χαλάει την ευθεία της κάτω γνάθου, είναι κάποια από τα προβλήματα που βρίσκουν λύση με τη χρήση του υαλουρονικού οξέος. Προσοχή, όμως, στη χρήση του υλικού που πρέπει να είναι πιστοποιημένο και για την ασφάλεια αλλά και για τη διάρκεια του αισθητικού αποτελέσματος.

   Μεσοθεραπεία

   Η πιο δημοφιλής τεχνική αντιγήρανσης, η μεσοθεραπεία, προσφέρει στο δέρμα σας ενυδάτωση και τόνωση, συμβάλλοντας στην ανάκτηση της ελαστικότητάς του. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα. Με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας, γίνονται πολλαπλές εγχύσεις ενός διαλύματος ουσιών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, καφεΐνη, καρνιτίνη, κλπ.) στο μεσόδερμα, έχοντας ως αποτέλεσμα την ανανέωση του δέρματος που εμφανίζει λεπτές ρυτίδες και αφυδάτωση. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι ορατό από τα πρώτα 24ωρα.

   Εάν υπάρχει λίγος χρόνος παραπάνω, αντί της μεσοθεραπείας με έτοιμο διάλυμα, μπορεί να εφαρμοστεί και η μεσοθεραπεία αντιγήρανσης με βλαστοκύτταρα, μια μέθοδος που έρχεται από το μέλλον και συνίσταται στην αυτόλογη μεταφορά λίπους. Ο πλαστικός χειρουργός αναρροφά μικρή ποσότητα λίπους από το ίδιο μας το σώμα και ύστερα από ειδική επεξεργασία, το υγροποιημένο διάλυμα, πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, εγχύεται με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας κάτω από την επιδερμίδα.

  Θυμίζουμε, βέβαια, ότι η μεσοθεραπεία έχει εφαρμογή πρωτίστως σε αυτούς που τα σημάδια της γήρανσης δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα, προκειμένου να καθυστερήσουν το άγγιγμα του χρόνου.

   Καλές γιορτές, υποδεχτείτε με λάμψη και ομορφιά το νέο έτος!

Search