σημαια

λίφτινγκ

Facelift: γιατί...υπερέχει κατά κράτος;

extra_toc

  Ολικό λίφτινγκ προσώπου για μακροχρόνια νεότητα

   Αν η μείωση των σημαδιών της γήρανσης είναι προτεραιότητα για εσάς, είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας ότι οι εναλλακτικές και πολλά υποσχόμενες μέθοδοι καταπολέμησής τους δεν μπορούν να σας προσφέρουν τα ίδια οφέλη με ένα facelift. Όσο κι αν αναβάλλετε για αργότερα την απόφασή σας, από ένα σημείο και μετά το λίφτινγκ είναι «μονόδρομος», αποτελώντας την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προσέγγιση για την ανανέωση του προσώπου.

    Περιορισμένες  βελτιώσεις

   Τι χρειάζεται, επομένως, να έχετε στο μυαλό σας όταν εξετάζετε τον καλύτερο τρόπο για να εξαλείψετε τις ρυτίδες σας και να αποκτήσετε μια ομαλότερη, νεανικότερη επιδερμίδα; Υπάρχουν δύο τρόποι, με τους οποίους ο χρόνος αφήνει τα ίχνη του στο πρόσωπό μας: ο πρώτος είναι στην υφή του δέρματος και ο δεύτερος στη χαλάρωση των ιστών. Όσον αφορά τα προβλήματα στην υφή του δέρματος, μη επεμβατικές τεχνικές, όπως η έγχυση βλαστοκυττάρων από αυτόλογο λίπος ή η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ, προσφέρουν τη δυνατότητα ανανέωσης του προσώπου και επιβράδυνσης της διαδικασίας της γήρανσης. Ωστόσο, η έντονη χαλάρωση του δέρματος, με τη συνοδό απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας, είναι αδύνατο να αντιμετωπιστούν με οποιαδήποτε μη χειρουργική μέθοδο: εφαρμογές όπως τα νήματα ή laser, που «λένε» ότι προσφέρουν σύσφιγξη, έχουν από φτωχά έως ανύπαρκτα θεραπευτικά αισθητικά αποτελέσματα και προτείνονται κυρίως από  ειδικότητες που δεν μπορούν να προσφέρουν όλο το φάσμα των χειρουργικών και μη επιλογών.

     Η υπεροχή του facelift

     Αν, λοιπόν, φτάσετε σε αυτό το κρίσιμο «σταυροδρόμι» και βρεθείτε στο δίλημμα «μη επεμβατικές μέθοδοι ή facelift», αξίζει να πάρετε την απόφαση για ένα facelift, αφού προσφέρει τα εξής ασύγκριτα οφέλη:

  • Θεαματικά και συγχρόνως φυσικά αποτελέσματα: Η «τεντωμένη» εμφάνιση που σχετιζόταν με το κλασικό facelift αποτελεί πια παρελθόν. Χάρη στις βελτιωμένες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής και την καλύτερη μελέτη του δέρματος, οι σύγχρονοι πλαστικοί χειρουργοί μπορούν να πετύχουν ένα απόλυτα φυσικό και διακριτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η επέμβαση δημιουργεί έναν «νεότερο εαυτό» αλλά όχι έναν «άλλο εαυτό».
  • Ολιστική αντιμετώπιση της γήρανσης: Το facelift απομακρύνει τη «σπασμένη» και χαλαρωμένη επιδερμίδα, που έχει χάσει την ελαστικότητά της, τη συσφίγγει και διορθώνει όλες τις αισθητικές υποομάδες του προσώπου ταυτόχρονα (μέτωπο, περιοχή γύρω από τα μάτια, παρειές και λαιμός), με αποτέλεσμα να συνυπάρχουν αρμονικά.
  • Πλήρη «αναγέννηση» του δέρματος: Παράλληλα με τα σημάδια της χαλάρωσης και της πτώσης αποκαθιστά και την ποιότητα του δέρματος, βελτιώνοντας την υφή και την τυχόν ατροφία του. Σε αυτό συμβάλλουν και άλλες επεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν συνεργικά με το facelift–είτε χειρουργικές, π.χ. βλεφαροπλαστική, είτε μη χειρουργικές, π.χ.  έγχυση αυτόλογου λίπους, βλαστοκύτταρα, laser ή peeling.
  • Μακροχρόνια περίοδο νεότητας: Τα αισθητικά αποτελέσματα ενός lifting προσώπου, ανάλογα με την τεχνική που θα εφαρμοστεί, σας αποζημιώνουν πλήρως αφού διαρκούν ακόμα και δέκα χρόνια. Παρόλο που ο χρόνος θα συνεχίσει να έχει επιπτώσεις στο δέρμα σας, το facelift επιβραδύνει αυτή τη διαδικασία και σας βοηθά να βρίσκεστε συνέχεια στην κορυφή του οροπεδίου.
  • Εύκολη ανάρρωση: Ξεχάστε το παρελθόν, που ένα ολικό λίφτινγκ προσώπου δημιουργούσε σημάδια ή περιορισμούς στις καθημερινές σας συνήθειες για αρκετό χρονικό διάστημα. Σήμερα, η μετεγχειρητική περίοδος του facelift είναι ομαλή και βραχεία.
  • Ενεργητικότητα και βελτιωμένη αυτό-εκτίμηση: Γυναίκες και άνδρες διαπιστώνουν ότι το ολικό λίφτινγκ προσώπου όχι μόνο βελτιώνει την εμφάνιση αλλά ενισχύει και την αυτό-εκτίμησή τους. Όλοι θέλουν να αρέσουν και να έχουν την αίσθηση ότι είναι στα καλύτερά τους. Μετά το facelift, οι περισσότεροι υποβληθέντες γεμίζουν με ενέργεια και αισιοδοξία, προβάλλουν πλέον με καλύτερο τρόπο τον εαυτό τους, μεταφέρουν στους άλλους τα επιθυμητά μηνύματα και τη συναισθηματική τους κατάσταση -αφού η όψη τους δεν δείχνει πια «λυπημένη» ή «συνοφρυωμένη»- γεγονότα που έχουν σημαντική επίδραση στη διάθεση και τις σχέσεις τους.

   Αναζητώντας την εκτίμηση ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού, ο οποίος θα είναι σε θέση να προσδιορίσει καλύτερα την τεχνική με την οποία θα επιτευχθούν τα ιδανικά αισθητικά αποτελέσματα, κάντε την υπέρβαση με ένα  facelift και κερδίστε σε ποιότητα, διάρκεια και αυτοπεποίθηση!

Search