αυξητική στήθους

Αυξητική στήθους και θηλασμός

extra_toc

  Πώς εξασφαλίζεται ο θηλασμός στην αυξητική στήθους

  Θηλασμός και όμορφο στήθος: δύο θέματα που απασχολούν τις σύγχρονες γυναίκες. Η αυξητική στήθους έχει «παρεξηγηθεί» πολλές φορές ότι «εμποδίζει» τη διαδικασία του θηλασμού, με αποτέλεσμα οι δύο διαφορετικές όψεις της γυναικείας ταυτότητας, ο κόσμος της θηλυκότητας της γυναίκας και ο κόσμος της μητρότητας να συγκρούονται μέσα της. Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική δωρίζει στις γυναίκες τη βίωση και των δύο συναισθηματικών καταστάσεων, αφού χάρη στις σύγχρονες τεχνικές μπορούν να απολαύσουν τόσο τα αισθητικά οφέλη που τους προσφέρει η αυξητική στήθους όσο και τα οφέλη του θηλασμού –ο οποίος καλύπτει ένα σημαντικό συναισθηματικό κομμάτι της γυναίκας που τη δένει με το παιδί. 

   Απόλυτη εξασφάλιση του θηλασμού

   Με τις σύγχρονες τεχνικές αυξητικής στήθους που χρησιμοποιούνται οι γυναίκες δεν πρέπει να ανησυχούν, αφού δεν επηρεάζεται καθόλου η λειτουργικότητα του στήθους ούτε η ποιότητα και σύνθεση του γάλακτος. Κι αυτό γιατί δεν διακόπτεται η συνέχεια των γαλακτοφόρων πόρων και δεν διαταράσσεται καθόλου η ανατομική συνέχεια του στήθους. Το ενδεχόμενο αυτό, ίσως κάποιες φορές έχει περισσότερες πιθανότητες να συμβεί, όταν η τομή γίνεται στο κάτω ημικύκλιο της θηλαίας άλω (περιθηλαία τομή), διότι υπάρχει μια διακοπή της εκβολής των γαλακτοφόρων πόρων στη θηλή. Όμως, με την πιο προσφιλή τεχνική της υπομαστίου τομής για την τοποθέτηση των ενθεμάτων (η οποία γίνεται στο κάτω όριο του μαστού, μακριά από τους γαλακτοφόρους πόρους) δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω.

   Η πλεονεκτική τεχνική dual plane

  Η dual plane–η πρωτοποριακή τεχνική αυξητικής στήθους που εφαρμόζω- φέρνει ακόμα πιο ευχάριστα νέα στις γυναίκες, αφού με τη βοήθειά της ο μείζονας θωρακικός μυς λειτουργεί ως επιπλέον προστασία του μαζικού αδένα. Σε αντίθεση με άλλες τεχνικές αυξητικής στήθους (όπου τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται είτε κάτω από το μαζικό αδένα είτε κάτω από την περιτονία του μυ), με τη dual plane δεν συναντάμε καν το μαζικό αδένα.

   Για όσες γυναίκες, λοιπόν, επιθυμούν να θηλάσουν η αυξητική στήθους δεν αποτελεί «άλλοθι», αφού η σύγχρονη πλαστική χειρουργική τους δίνει τη δυνατότητα  να βιώσουν και το μεγαλείο της ομορφιάς της μητρότητας.