σημαια

πλαστική χειρουργική για το Πάσχα

Πάσχα: αγάπη και ομορφιά μαζί!

extra_toc

Για ελκυστικό πρόσωπο και σώμα το Πάσχα   

  Η γιορτή της Αγάπης και ο δυναμισμός της Πρωτομαγιάς φέτος συμπίπτουν. Μέσα σε όλες τις προετοιμασίες των γιορτών και τις αγορές των δώρων, μην ξεχάσετε να κάνετε ένα δώρο και στον εαυτό σας! Φροντίστε τον, ώστε να απολαύσετε τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα και να τις κάνετε όσο πιο όμορφες γίνεται. «Σύμμαχός» σας η αισθητική πλαστική χειρουργική, με γρήγορες λύσεις και άμεσα αποτελέσματα για ελκυστικό πρόσωπο και σώμα. Μικρές μη επεμβατικές τεχνικές, που κάνουν τη διαφορά, θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα δώσουν στο σώμα σας την άνεση που του αξίζει!

   Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες

  Χάρη στο botox έχετε τη δυνατότητα, διαθέτοντας λίγο από το χρόνο σας, να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, τις κάθετες ρυτίδες ανάμεσα στο μεσόφρυο, το «πόδι της χήνας» στο έξω μέρος των ματιών και τα «πεσμένα» φρύδια. Μόλις λίγες ώρες μετά την εφαρμογή του θα δείχνετε πιο ξεκούραστοι και νέοι.

   Δώστε τα πιο όμορφα φιλιά της αγάπης

   Το υαλουρονικό οξύ θα σας εξασφαλίσει, μέσα σε λίγα 24ωρα, πιο «γεμάτα», σαρκώδη χείλη. Έμπειρα χέρια πλαστικού χειρουργού θα σας προσφέρουν όμορφα, νεανικότερα χείλη και κυρίως φυσικά και εξατομικευμένα στο δικό σας πρόσωπο!

   Αποκαλύψτε με άνεση το ντεκολτέ και τα χέρια

   Ο Μάης θα σας «επιβάλλει» να αποκαλύψετε τουλάχιστον χέρια, ντεκολτέ και λαιμό. Για εντυπωσιακή ανανέωση των περιοχών αυτών η λύση ακούει στο όνομα «αυτόλογο λίπος»: με την πρωτοποριακή τεχνική micro fat grafting βλαστοκύτταρα, τα οποία αποχωρίζονται μηχανικά από το λίπος που λαμβάνεται από άλλα σημεία του σώματος, εγχύονται με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας στη ραχιαία επιφάνεια των χεριών και στο ντεκολτέ. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

   Διώξτε τοπικά παχάκια

   Εντοπισμένες ατέλειες που οφείλονται σε τοπικό, ανθεκτικό λίπος (π.χ. σε μπράτσα, γλουτούς) μπορούν να καταπολεμηθούν με την τεχνική της λιπόλυσης –σε συνδυασμό, αν το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, με μια μικρή λιποαναρρόφηση- επιτρέποντάς σας να φορέσετε τα ρούχα της επιλογής σας.

   Ενυδατώστε το δέρμα σας

   Προσδώστε στο πρόσωπό σας λάμψη και ελαστικότητα με τη συμβολή της πιο δημοφιλούς τεχνικής αντιγήρανσης, της μεσοθεραπείας. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία, που πραγματοποιείται με την έγχυση στο δέρμα ενός ευεργετικού διαλύματος ουσιών, θα σας προσφέρει άμεσα βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και νεανικότερη εικόνα.

   Βελτιώστε την υφή της επιδερμίδας σας

   Η εφαρμογή ενός peeling, προσαρμοσμένου στις ανάγκες του δέρματός σας ή η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους θα σας προσφέρει άμεση αναζωογόνηση. Απομακρύνοντας θαμπάδα, δυσχρωμίες και σημάδια, θα λειάνει την υφή της επιδερμίδας και θα σας χαρίσει λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο.

   Προστατέψτε το δέρμα σας

   Συνήθως η Πρωτομαγιά συνοδεύεται από άνοδο της θερμοκρασίας και μεγάλη ηλιοφάνεια: προστατέψτε το δέρμα σας με υψηλού δείκτη προστασίας αντηλιακό στις εξορμήσεις σας στη φύση!

   Προφυλάξτε τη σιλουέτα σας

   Βρισκόμαστε στο κατώφλι του καλοκαιριού! Επειδή στις γιορτές υπάρχουν πάντα και οι αντίστοιχες προκλήσεις εδεσμάτων, αφεθείτε με μέτρο στη μαγεία τους για να…γευτείτε τα καλά του καλοκαιριού. Προσοχή, λοιπόν, στην αύξηση βάρους.

   Καλό Πάσχα, καλή Πρωτομαγιά!

Search