σημαια

αισθητικές επεμβάσεις για τέλειο περίγραμμα προσώπου

Αισθητική χειρουργική για μόνιμο contouring!

extra_toc

  Αποκτήστε το ιδανικό περίγραμμα προσώπου με ενέσιμα, ρινοπλαστική, γενειοπλαστική, λίφτινγκ

  «Πώς θα κάνω τη μύτη μου να δείχνει πιο λεπτή»; «Πώς θα τονίσω τα ζυγωματικά μου»; «Πώς θα κάνω πιο ελκυστικό το περίγραμμα του προσώπου μου»; Θέματα που προβληματίζουν, κυρίως, το γυναικείο πληθυσμό και στα οποία δίνει λύση το μακιγιάζ περιγράμματος, γνωστό ως contouring, που αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας πολλών γυναικών. Ο συγκεκριμένος τρόπος μακιγιάζ χρησιμοποιεί σκίαση για να τονίσει στρατηγικά τα «δυνατά»  χαρακτηριστικά, υποβαθμίζοντας, συγχρόνως, άλλα που δεν θέλουμε να συγκεντρώνουν τα βλέμματα. Η τεχνική των φωτοσκιάσεων για να δημιουργηθούν τα επιθυμητά «κοψίματα» και γωνίες στο πρόσωπο, όμως, απαιτεί χρόνο, μπορεί να γίνει κουραστική και τα αποτελέσματα είναι παροδικά -μόνο για μια εμφάνιση ή το πολύ μία μέρα. 

  Αν ξοδεύετε χρόνο καθημερινά προσπαθώντας να κρύψετε χαρακτηριστικά ή να διορθώσετε την εικόνα του προσώπου σας, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε το βήμα από το contouring στην αισθητική χειρουργική. Η συζήτηση με έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό θα σας προσφέρει λύσεις μεγαλύτερης –ή και μόνιμης- διάρκειας που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε άψογα χωρίς το χρονοβόρο και «στοχευμένο» μακιγιάζ, αφού ακόμα και μικρές αλλαγές σε ένα χαρακτηριστικό μπορούν να βελτιώσουν εντυπωσιακά την αρμονία του προσώπου.

  Διακριτικές και ανώδυνες τροποποιήσεις, μέσω της αισθητικής χειρουργικής, στο σχήμα και το μέγεθος της μύτης, του πηγουνιού ή των ζυγωματικών μπορούν να επιφέρουν εντυπωσιακές βελτιώσεις στη συνολική εικόνα του προσώπου, αναδεικνύοντας και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας. Τα αισθητικά αποτελέσματα δημοφιλών και δοκιμασμένων επεμβάσεων βελτίωσης του προσώπου θα σας ανταμείψουν, αφού θα κερδίσετε και σε χρόνο και σε χρήμα, κι αυτό γιατί σίγουρα διαρκούν πολύ περισσότερο από τις καθημερινά επαναλαμβανόμενες τεχνικές φωτοσκίασης μακιγιάζ –ή και για πάντα.

   Τονίστε τα ζυγωματικά σας και τις γωνίες του προσώπου

  Τα ενέσιμα εμφυτεύματα βρίσκονται μεταξύ των πιο συχνών επιλογών για την ενίσχυση των ζυγωματικών, καθώς προσφέρουν φυσικές βελτιώσεις που διαρκούν για πολλούς μήνες, με μηδενική αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες. Το πιο δημοφιλές από αυτά, το υαλουρονικό οξύ, «γεμίζει» τα «βαθουλωμένα» μάγουλα, δημιουργώντας, παράλληλα, μια διακριτική ανόρθωση του μέσου προσώπου. Με τη συμβολή του επιτυγχάνεται ένα νεανικό πρόσωπο, που είναι κυρτό επάνω και κοίλο κάτω (tapered face), ώστε να τονίζονται οι γωνίες, ενώ παράλληλα διορθώνεται η πτώση στο σώμα της κάτω γνάθου και βελτιώνεται το συνολικό της περίγραμμα. Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί, επίσης, μια λύση όταν θέλουμε να τονίσουμε ένα υποπλαστικό πηγούνι και να αποφύγουμε το χειρουργείο. Επίσης, με τις ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης (botox) επιτυγχάνεται ανόρθωση των πεσμένων φρυδιών, που μας κάνουν να δείχνουμε «λυπημένοι», με αποτέλεσμα πιο ξεκούραστο και νεανικό πρόσωπο.

  Για αποτελέσματα ακόμα μεγαλύτερης διάρκειας, μια επιπλέον σύγχρονη επιλογή είναι η μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα, με την οποία αξιοποιείται το αυτόλογο λίπος –το λίπος του ίδιου του ενδιαφερόμενου- το οποίο, μετά τη συλλογή του από άλλα σημεία του σώματος και κατάλληλη επεξεργασία, εγχύεται στην υπό διαμόρφωση περιοχή ως υγροποιημένο διάλυμα, πλούσιο σε βλαστοκύτταρα.

   Αποκτήστε ελκυστικότερη μύτη με τη ρινοπλαστική (πλαστική μύτης)

  Η ρινοπλαστική είναι ο μόνος ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να αλλάξετε μόνιμα το σχήμα της μύτης σας, μειώνοντας ή αυξάνοντας το μήκος, αφαιρώντας τον ήβο, αναδιαμορφώνοντας το ακρορρίνιο και διορθώνοντας μια σειρά από άλλες ενοχλητικές ατέλειες. Πρόκειται για την επέμβαση που, ακόμα και με την ελάχιστη παρέμβαση στη μύτη, χαρίζει τις δυναμικότερες αλλαγές στην εμφάνιση και έκφραση του προσώπου, π.χ. ακόμα και μια μικρή ανόρθωση του ακρορρινίου κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο ελκυστικό και χαρούμενο. Τα οφέλη της ρινοπλαστικής είναι πολλαπλά, αφού, παράλληλα με τη δημιουργία μιας ελκυστικότερης μύτης, μπορούν να διορθωθούν και λειτουργικά προβλήματα, όπως π.χ. σκολίωση στο ρινικό διάφραγμα και τις υπερτροφικές κόγχες, προσφέροντας ελεύθερη ρινική αναπνοή. Ο διακριτικός χειρουργικός χειρισμός της μύτης και η αφαίρεση της ελάχιστα απαραίτητης ποσότητας των ιστών της –χάρη στην πρωτοποριακή τεχνική πλαστική ρινικής μνήμης (nasal memory surgery)- κάνουν τη διαδικασία της ρινοπλαστικής ανώδυνη και εξασφαλίζουν εύκολη ανάρρωση, αφού ελαχιστοποιούν τον πόνο και τις επιπλοκές και επιτρέπουν τη σύντομη επάνοδο στις δραστηριότητες –με διαρκή βελτιστοποίηση του αισθητικού αποτελέσματος, το οποίο, εκτός από μόνιμο, είναι απολύτως φυσικό και προβλέψιμο.

  Βελτιώστε το πηγούνι και το λαιμό σας

  Η μορφολογία του πηγουνιού και του λαιμού τους στενοχωρεί πολλούς γιατί τους αλλοιώνει το περίγραμμα του προσώπου τους. Αν σας απασχολεί το μέγεθος του πηγουνιού σας, έχετε τη δυνατότητα να το αναδιαμορφώσετε με τη γενειοπλαστική ή πωγωνοπλαστική, εναρμονίζοντάς το με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας και κερδίζοντας ελκυστικότερο προφίλ προσώπου. Σε περιπτώσεις μεγάλου πηγουνιού η διόρθωση πραγματοποιείται με γναθοχειρουργική επέμβαση, ενώ σε περιπτώσεις μικρού, υποπλαστικού πηγουνιού είτε με τη χρήση ειδικών ενθεμάτων είτε με την έγχυση αυτόλογου λίπους. Αν το κρύψιμο ενός διπλοσάγονου είναι η κύρια ανησυχία σας, η λιποαναρρόφηση στο λαιμό μπορεί να απομακρύνει την περίσσεια λίπους και να δημιουργήσει μια πιο εκλεπτυσμένη όψη, αναδεικνύοντας, παράλληλα, το πηγούνι και τη γνάθο σας. Ωστόσο, τα άτομα με χαλαρή, κρεμάμενη επιδερμίδα στο λαιμό μπορούν να ωφεληθούν καλύτερα από την επέμβαση της ανόρθωσης λαιμού, η οποία θα εξαλείψει τις κάθετες πτυχώσεις και θα συσφίξει αποτελεσματικά την περιοχή, δημιουργώντας ένα νεανικότερο ντεκολτέ.

   Λίφτινγκ προσώπου: διώξτε 10 χρόνια από την εικόνα του προσώπου σας

   Το μακιγιάζ μπορεί να κρύψει τις λεπτές ρυτίδες, αλλά οι βαθύτερες πτυχώσεις, τα «πεσμένα» μάγουλα, οι αύλακες γύρω από τα μάτια, η πτώση των φρυδιών, η έντονη χαλάρωση του δέρματος και η απώλεια ελαστικότητας της επιδερμίδας  αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά μόνο με το λίφτινγκ προσώπου, αφού είναι η μόνη επέμβαση που διορθώνει όλες τις αισθητικές υποομάδες του προσώπου ταυτόχρονα (μέτωπο, περιοχή γύρω από τα μάτια, παρειές και λαιμός), με αποτέλεσμα να συνυπάρχουν αρμονικά. Το face lifting, ως η πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης, θα επαναφέρει, με ανατομικό τρόπο, την πτώση των μαλακών μορίων στη φυσική τους θέση, εκεί που βρίσκονταν κατά τη διάρκεια των νεότερων χρόνων σας –αρκεί να αναζητήσετε την εκτίμηση ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού, αφού η σωστή προεγχειρητική αξιολόγηση, η αποφυγή των υπερβολών, το διακριτικό αισθητικό αποτέλεσμα που δεν «προδίδει» το στίγμα της επέμβασης, η φυσικότητα και η εξατομίκευση είναι οι παράγοντες που θα σας εξασφαλίσουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

  «Ξυπνούσα κάθε μέρα πολύ πρωί, γιατί ήθελα πολύ χρόνο να μακιγιαριστώ για το γραφείο αλλά μετά τη ρινοπλαστική μου χρειάζομαι ελάχιστο χρόνο για να ετοιμαστώ. Καμουφλάζ, ιδιαίτερα χτενίσματα, οι τεχνικές για να κάνω με το μακιγιάζ τη μύτη μου να φαίνεται πιο λεπτή…όλα αυτά τα νιώθω πια μακρινό παρελθόν. Η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση που σου προσφέρει μόνιμη καθημερινή αποζημίωση. Τώρα απολαμβάνω το μακιγιάζ με τα χρώματα της αρεσκείας μου και δεν έχω ανάγκη να επιδίδομαι σε ιδιαίτερες επαγγελματικές τεχνικές του μακιγιάζ» αναφέρει η 34άχρονη Έλενα, που υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική.

   Η αισθητική χειρουργική προσφέρει, λοιπόν, όχι μόνο όμορφο πρόσωπο αλλά και απλοποίηση της καθημερινότητας, δίνοντας την ευχέρεια στους υποβληθέντες να κερδίζουν χρόνο για τον εαυτό τους και να τον αξιοποιούν δημιουργικά –κάτι που σήμερα, με τους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, αποτελεί ανάγκη για τα σύγχρονα άτομα.

Search