σημαια

τέλεια πόδια

Τέλεια πόδια: πώς θα τα αποκτήσετε

extra_toc

   Επεμβάσεις για τέλεια πόδια   

   Τα όμορφα, καλλίγραμμα πόδια αποτελούν το όνειρο κάθε γυναίκας. Όμως, καθεμία είναι μοναδική, γεγονός που διαφοροποιεί και τις αισθητικές της ανάγκες. «Ψωμάκια», τοπικό λίπος, χαλάρωση, έλλειψη όγκου, αντιαισθητικές ευρυαγγείες, κυτταρίτιδα είναι κάποια από τα θέματα που απασχολούν το γυναικείο πληθυσμό. Η αισθητική χειρουργική προσφέρει εύκολες, οικονομικές και ανώδυνες λύσεις, όχι μόνο για όμορφα, αλλά και για υγιή πόδια!

   Λιποαναρρόφηση

  Αποτελεί το golden standard για την εξάλειψη του επίμονου, ανεπιθύμητου λίπους από τους γλουτούς, τους γοφούς, τους μηρούς, τα γόνατα, τις γάμπες και τους αστραγάλους, αφού προσφέρει τα πιο προβλέψιμα, θεαματικά και μόνιμα –γιατί αφαιρούνται τα λιποκύτταρα- αισθητικά αποτελέσματα. Ο πλαστικός χειρουργός, είτε με γενική είτε με τοπική αναισθησία, αναρροφά τις εναποθέσεις λίπους από τις περιοχές που χρειάζονται βελτίωση με τη βοήθεια αρνητικής πίεσης. Χάρη στις μικροκάνουλες νέας τεχνολογίας οι οπές που πραγματοποιούνται στο δέρμα είναι μικροσκοπικές, με αποτέλεσμα αδιόρατες ουλές.

   Λιπογλυπτική

   Σε κάποιες περιπτώσεις το ανεπιθύμητο, αφαιρεθέν με τη λιποαναρρόφηση λίπος μεταφέρεται και εγχύεται –μετά από ειδική επεξεργασία- σε κάποια άλλα σημεία των ποδιών, που χρειάζονται «γέμισμα» για τη βελτιστοποίηση των καμπυλών και του περιγράμματος (π.χ. γλουτοί) ή για την αντιμετώπιση κάποιας ασυμμετρίας (π.χ. γάμπα)–που κάποιες φορές μπορεί να οφείλεται και σε ατύχημα.

   Ανόρθωση μηρών

  Αν έχετε χάσει πολλά κιλά με δίαιτα ή μετά από βαριατρική επέμβαση, η χαλαρωμένη και περιττή επιδερμίδα στην περιοχή των μηρών είναι αναπόφευκτη. Η ανόρθωση μηρών αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση στο εσωτερικό μέρος των μηρών, αφαιρώντας το λίπος και την περιττή επιδερμίδα, βελτιώνοντας το σχήμα και την όψη τους. Οι τομές δεν είναι ορατές γιατί γίνονται στην πτυχή της βουβωνικής περιοχής.

   Ανόρθωση γλουτών

   Η επέμβαση αποτελεί ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν το σχήμα και το μέγεθος των γλουτών τους, εξαλείφοντας τη χαλάρωση ή την περίσσεια δέρματος στην περιοχή. Παρόλο που σήμερα υπάρχει σαν επιλογή και η χρήση αυτόλογου λίπους ή υαλουρονικού οξέος, η πιο αξιόπιστη -και με  μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα- μέθοδος για την ανόρθωση γλουτών είναι η χρήση ενθεμάτων σιλικόνης (παρόμοια με αυτά για το στήθος), που τοποθετούνται είτε μέσα στον μυ (προτιμάται), είτε κάτω από την περιτονία, είτε υποδορίως, εξασφαλίζοντας αισθησιακότερο προφίλ σώματος.

   Αυξητική γάμπας

 Σε περίπτωση που είστε δυσαρεστημένες με το κατώτερο μέρος του ποδιού σας λόγω έλλειψης όγκου-ατροφίας, τα ενθέματα σιλικόνης είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για πιο «γεμάτες», ελκυστικές γάμπες, σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα. Αντίστοιχα με τους γλουτούς, υπάρχουν ειδικά ενθέματα και για τις γάμπες, τα οποία τοποθετούνται με τομή στο σημείο της πτύχωσης του πίσω μέρους των γονάτων.

   Μεσοθεραπεία

   Η κυτταρίτιδα είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες. Η μεσοθεραπεία αποτελεί την πιο δημοφιλή μη επεμβατική τεχνική για την αντιμετώπισή της. Η διαδικασία συνίσταται στην έγχυση με ενέσιμο τρόπο στα προβληματικά μέρη- κυρίως στους γλουτούς, τους μηρούς και τα γόνατα- ενός διαλύματος ουσιών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, καφεΐνη, καρνιτίνη, φωσφατιδοχολίνη και δεοξυχολικό οξύ). Οι ουσίες αυτές διαλύουν τα περιττά λιποκύτταρα, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνουν την παροχέτευση της λέμφου, με αποτέλεσμα τη μείωση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης για πιο σφριγηλά και νεανικά πόδια. Η διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επιτυγχάνεται με την επανάληψη των συνεδριών, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

   Εξάλειψη των ευρυαγγειών

   Πρόκειται για δίκτυο αιμοφόρων αγγείων, με κόκκινο ή μοβ χρώμα, που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα. Σήμερα υπάρχουν πολλές μη επεμβατικές τεχνικές για την ανώδυνη εξάλειψή τους, με πιο αποτελεσματικές τη σκληροθεραπεία και τη χρήση laser.

   Εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας

  Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U προσφέρουν ασφαλή, γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση.  Η δυνατότητα απελευθέρωσης μεγάλης διαμέτρου δέσμης και η μεταβαλλόμενη διάρκεια παλμού σε συνδυασμό με τους δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης, που διαθέτει, εγγυώνται λεία και βελούδινη επιδερμίδα ποδιών για πάντα.

  Η προεγχειρητική συνεδρία με τον πλαστικό χειρουργό σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε με τον καλύτερο τρόπο την επέμβαση ή και το συνδυασμό επεμβάσεων που θα σας εξασφαλίσουν καλλίγραμμα πόδια από…τα νύχια μέχρι τους γλουτούς!

Search