σημαια

αυξητική στήθους

Αυξητική στήθους: δέκα λόγοι για να επιλέξετε την τεχνική dual plane

extra_toc

Η υπεροχή της dual plane στην αυξητική στήθους 

  Αυξητική στήθους, μια δημοφιλής πλαστική επέμβαση: για την πραγματοποίησή της έχουν δοκιμαστεί πολλές τεχνικές στο πέρασμα του χρόνου. Στις περισσότερες από αυτές τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται είτε κάτω από το μαζικό αδένα είτε κάτω από το μείζονα θωρακικό μυ. 

   Η πρωτοποριακή, όμως, τεχνική dual plane (διπλού επιπέδου) συνδυάζει τα παραπάνω, αφού τα ενθέματα τοποθετούνται σε δύο επίπεδα ταυτόχρονα (μερικώς πίσω από το μείζονα θωρακικό μυ –στον άνω πόλο- και μερικώς πίσω από το μαζικό αδένα –κάτω και έξω). Η ανεξάρτητη σχέση του ενθέματος τόσο με τον υπερκείμενο μυ όσο και με τον υπερκείμενο μαστό, που εξασφαλίζει η dual plane, προσφέρει μια σειρά ασύγκριτων πλεονεκτημάτων, που την κάνουν να υπερτερεί έναντι όλων των άλλων τεχνικών αυξητικής στήθους.

   Ενημερωθείτε για τα οφέλη της dual plane, τα οποία είναι αντιστρόφως ανάλογα του κόστους (μεγάλα κέρδη – μικρό κόστος)  της αυξητικής στήθους:

   1. Απόλυτη εξατομίκευση: οι τρεις παραλλαγές της τεχνικής, οι οποίες εφαρμόζονται ανάλογα με τον τύπο μαστού της γυναίκας, διασφαλίζουν πλουσιότερο στήθος ταιριαστό στο σωματότυπο και τις αναλογίες της κάθε γυναίκας, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά της.

   2. Φυσικό αποτέλεσμα: η dual plane προσφέρει καλύτερο συνολικό σχήμα του μαστού, το οποίο δεν επηρεάζεται από τη σύσπαση του μυός, καλύτερη διαγραφή του κάτω πόλου του μαστού, καθώς και της υπομαστίου πτυχής.

   3. Στήθος…στο ύψος του: η dual plane επιτυγχάνει ανόρθωση του στήθους κατά 2 με 3 εκατοστά.

  4. Ανώδυνη επέμβαση: η διαδικασία της αυξητικής στήθους με την τεχνική dual plane διαρκεί περίπου μία ώρα και είναι σχεδόν ανώδυνη, αφού όλα πραγματοποιούνται με ανατομική τάξη, με σεβασμό στους ιστούς και κυρίως με ατραυματικό τρόπο.

   5. Άμεσο εξιτήριο: η ελαχιστοποίηση των χειρουργικών χειρισμών έχει ως αποτέλεσμα ελάχιστο έως καθόλου μετεγχειρητικό πόνο και έξοδο την ίδια ημέρα από την κλινική.

   6. Απόλυτη ασφάλεια. Η dual plane αποτελεί την πιο ασφαλή τεχνική αυξητικής στήθους, αφού ελαχιστοποιεί τις επιπλοκές: μειώνει την πιθανότητα α). κάψας, β). ορατότητας ή ψηλάφησης του ενθέματος στην περιοχή του άνω πόλου και γ). παρεκτόπισης του ενθέματος προς τα πλάγια.

  7. Γρήγορη ανάρρωση: η απουσία επιπλοκών και η μείωση της μετεγχειρητικής ευαισθησίας επιτυγχάνουν γρηγορότερη ανάρρωση, επιτρέποντας άμεση επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες –ακόμα και μέσα στο πρώτο 24ωρο.

   8. Απόλυτη εξασφάλιση του θηλασμού: με την τεχνική dual plane ο πλαστικός χειρουργός δεν συναντά καν το μαζικό αδένα και κατά συνέπεια δεν διακόπτεται η συνέχεια των γαλακτοφόρων πόρων, ούτε διαταράσσεται η ανατομική συνέχεια του στήθους. Επιπλέον, με τη βοήθεια της dual plane ο μείζονας θωρακικός μυς αξιοποιείται ως επιπλέον προστασία του μαζικού αδένα.

    9. Διασφάλιση ψηφιακής απεικόνισης: με την dual plane παραμένει σε απόλυτο βαθμό η δυνατότητα για ακρίβεια στη μαστογραφία.

  10. Μακροχρόνιο αισθητικό αποτέλεσμα: προσφέρει μακράς διάρκειας αποτέλεσμα ή και μόνιμο με την προϋπόθεση της διατήρησης ενός ιδανικού σωματικού βάρους και της αποφυγής μεγάλων αυξομειώσεών του.

   Η ανεξαρτητοποίηση του μαζικού αδένα από τα ενθέματα σιλικόνης –που εξασφαλίζει η τεχνική αυξητικής στήθους dual plane- δίνει στο στήθος την «ελευθερία» να επιτελεί όλες τις βιολογικές λειτουργίες του, προσφέροντας στη γυναίκα λειτουργικότητα και ελκυστικότητα μαζί!

Search