σημαια

καλοκαιρινά events

Γίνετε οι πρωταγωνιστές των καλοκαιρινών events

extra_toc

  Πώς θα εντυπωσιάσετε στα καλοκαιρινά events

   Καλοκαίρι! Η εποχή της εξωστρέφειας και των events: συναντήσεις, πάρτυ, φεστιβάλ, πολιτιστικές δραστηριότητες, κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαπτίσεις, εορτασμοί). Η πετυχημένη παρουσίαση του εαυτού μας απασχολεί όλους μας, από το να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων μέχρι να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Μη επεμβατικές τεχνικές της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής –χωρίς χρόνο αναμονής του αποτελέσματος- μαζί με «έξυπνες» συμπεριφορές θα σας αναδείξουν σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες των καλοκαιρινών events. 

    Η αξία της αυτοπεποίθησης

   Η αυτοπεποίθηση είναι το συναίσθημα που θα σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των γύρω σας και θα αυξήσει τις επιτυχίες σας. Μείνετε μακριά από τους «εχθρούς» της αυτοπεποίθησης, που είναι ο φόβος, οι συγκρίσεις και η τελειομανία. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Εκτιμήστε και προβάλλετε τη μοναδικότητά σας, αποφεύγοντας τη διαδικασία ανταγωνισμού με άλλους συμμετέχοντες, αναπτύξτε ενεργή συμμετοχή στο event, πάρτε πρωτοβουλίες, αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και χιούμορ τα απρόοπτα και μην αφήσετε το μυαλό σας να περιστρέφεται διαρκώς γύρω από μια ασήμαντη ατέλεια της εμφάνισής σας.

   Ο «πλεονεκτικός» αυθορμητισμός

   Αντιμετωπίστε τις συναναστροφές στο event με χαλαρή διάθεση, έχοντας ως κύριο στόχο να τις απολαύσετε -όχι με άγχος για την έκθεσή σας στα βλέμματα των άλλων. Επομένως μην προσποιηθείτε ότι είστε κάτι άλλο προκειμένου να γίνετε αποδεκτοί ή αρεστοί και νικήστε την αμηχανία, που μπορεί να σας κάνει να δείχνετε απρόσιτοι ή ακόμα και ψυχροί. Ο αυθορμητισμός θα σας βοηθήσει να δείξετε την ανοιχτότητά σας στην προσέγγιση των άλλων, κάνοντας γνωριμίες, που μπορεί να επηρεάσουν θετικά κάποιο τομέα της ζωής σας αλλά και να βιώσετε, παράλληλα, μια ευχάριστη εμπειρία.

    Ελκυστικό πρόσωπο και σώμα

   Η μεσοθεραπεία αποτελεί τον καλύτερο «σύμμαχό» σας για ένα φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, που οι ανάγκες του δέρματος είναι αυξημένες. Η έγχυση στο μεσόδερμα ενός ευεργετικού διαλύματος ουσιών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία), με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας, θα σας προσφέρει άμεσα βαθιά ενυδάτωση, εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων, σύσφιξη και νεανικότερη εικόνα. Για την περιοχή των ποδιών χρησιμοποιούνται έτοιμα, απόλυτα ασφαλή διαλύματα ουσιών (με καφεΐνη, καρνιτίνη, φωσφατιδοχολίνη και δεοξυχολικό οξύ) που βελτιώνουν την κυτταρίτιδα και καταπολεμούν τη χαλάρωση, αναδεικνύοντας πόδια με νεανική, σφριγηλή και λεία υφή.

    Νεανικό πρόσωπο με full facelift χωρίς νυστέρι

   Αν είστε εσείς οι πρωταγωνιστές του event (π.χ. νύφη, γαμπρός, οικοδεσπότης) και επιθυμείτε μια πιο θεαματική και δυναμική αλλαγή στο πρόσωπό σας, τότε μπορείτε να σκεφτείτε τη λύση του λίφτινγκ προσώπου χωρίς νυστέρι. Το πιο δοκιμασμένο ενέσιμο υλικό, το υαλουρονικό οξύ, σας δίνει τη δυνατότητα να εξαλείψετε τα σημάδια της αφυδάτωσης και της πτώσης του δέρματος και να πετύχετε ένα full facelift. Πιο συγκεκριμένα, με την έγχυση του υαλουρονικού σε σημεία-«κλειδιά» του προσώπου, αντιμετωπίζονται οι οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, οι ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, η πτώση των φρυδιών και ενδεχομένως τα «βαθουλωμένα» μάτια, η αύλακα ανάμεσα στα μάτια και στα μάγουλα, η πτώση και ατροφία των ζυγωματικών, οι ρινοπαρειακές πτυχές, η γωνία του στόματος και η ρυτίδα της «μαριονέτας», τα «πεσμένα» χείλια και το προγούλι. Τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν με «έξυπνη» χρήση της βοτουλινικής τοξίνης (μπότοξ - botox, dysport, κλπ.), που προσφέρει ανάλαφρο και ξεκούραστο πρόσωπο, εξαλείφοντας τις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου και τις κάθετες ρυτίδες ανάμεσα στο μεσόφρυο. Μην ξεχνάτε ότι εντυπωσιακό είναι πάντα το φυσικό αποτέλεσμα και η αποφυγή μιας «παγωμένης» έκφρασης, που προδίδει την εφαρμογή του μπότοξ.

   Ανανέωση σε λαιμό, ντεκολτέ και χέρια

   Για εντυπωσιακή ανανέωση –από μέσα προς τα έξω- των περιοχών, που το καλοκαίρι εκτίθενται περισσότερο στην ηλιακή ακτινοβολία, δηλαδή του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών, αξιοποιείστε τις μοναδικές αναγεννητικές ιδιότητες των βλαστοκυττάρων. Η χρήση του δικού σας –αυτόλογου- λίπους αποτελεί μια ασφαλή, ανώδυνη διαδικασία, αφού δεν απαιτεί ξένο προς τον οργανισμό υλικό έγχυσης και τα αποτελέσματα, που προσφέρει, είναι όχι μόνο άμεσα αλλά και μακροχρόνια. Ο πλαστικός χειρουργός αναρροφά μικρή ποσότητα λίπους από περιοχές του σώματος όπου είναι περιττό (π.χ. κοιλιά, μηρούς, γοφούς, μπράτσα) και ύστερα από ειδική επεξεργασία, το υγροποιημένο διάλυμα, πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, εγχύεται με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας κάτω από την επιδερμίδα.

   Ρούχα που αναδεικνύουν δυνατά σημεία του σώματός σας

   Επιλέξτε εκείνα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σας, σας προσφέρουν άνεση και αναδεικνύουν τα πιο ελκυστικά σημεία του σώματός σας –και όχι με βάση τις επιταγές της μόδας ή το θαυμασμό που σας προκάλεσε μια φωτογραφία.

   Η δυνατή γλώσσα του σώματος

   Οι πληροφορίες που μεταδίδει το σώμα, μέσω των κινήσεων, της στάσης του σώματος και της έκφρασης του προσώπου, αποτελούν σημαντικά επικοινωνιακά «εργαλεία» -ειδικά αν βασίζεστε και σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα που σας χάρισαν, νωρίτερα, επεμβάσεις όπως η ρινοπλαστική, η ωτοπλαστική, η αυξητική στήθους, η αντιμετώπιση της γυναικομαστίας, η λιπογλυπτική. Αναδεικνύοντας το αισθητικό σας αποτέλεσμα και αξιοποιώντας τη μη λεκτική επικοινωνία μπορείτε να εκπέμψετε τα μηνύματα που εσείς θέλετε για τον εαυτό σας και να επηρεάσετε σε σημαντικό βαθμό τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων απέναντί σας. Έτσι, η ίσια και άνετη στάση του σώματος, το χαμόγελο, οι χαλαρές και ευχάριστες εκφράσεις του προσώπου θα συμπληρώσουν αποτελεσματικά τον προφορικό λόγο και θα σας βοηθήσουν να εκπέμψετε θετική ενέργεια και να «κερδίσετε» τους γύρω σας.

   Ξεκούραστο βλέμμα για…βλέμματα

   Τα μάτια αποτελούν, επίσης, σημαντικό στοιχείο της μη λεκτικής επικοινωνίας, παίζοντας σημαντικό ρόλο στις σχέσεις μας σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Τι πιο ελκυστικό από ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα; Οι ενέσεις μπότοξ αποτελούν τον πιο γρήγορο και ανώδυνο τρόπο για την άμεση εξάλειψη των ρυτίδων στο έξω μέρος των ματιών, γνωστές και ως «πόδι της χήνας». Ωστόσο, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις «σακούλες», τους «μαύρους κύκλους» και τα «βαθουλωμένα» μάτια είναι η βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι –τεχνική που βασίζεται και αυτή στη χρήση του αυτόλογου λίπους και αναδεικνύεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ γυναικών και ανδρών, αφού προσφέρει νεανικά μάτια και ανανεωμένο πρόσωπο άμεσα και ανώδυνα.

   Φέτος το καλοκαίρι μην ξεχάσετε τον εαυτό σας. Επιτυχία είναι από απλοί καλεσμένοι ενός event να γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές!

   Καλό καλοκαίρι!

Search