σημαια

ανανέωση προσώπου μετά το καλοκαίρι

After summer: πέντε επιλογές για ανανεωμένο πρόσωπο

extra_toc

  Λύσεις για ανανεωμένο πρόσωπο μετά το καλοκαίρι   

  Κρατήστε τα οφέλη που αποκομίσατε από τις καλοκαιρινές διακοπές και τις όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις, απομακρύνοντας τα σημάδια της «ταλαιπωρίας» στο πρόσωπό σας από την ηλιακή ακτινοβολία. Η σύγχρονη αισθητική πλαστική χειρουργική προσφέρει εύκολες, ανώδυνες και οικονομικές λύσεις:

   1. Μεσοθεραπεία

  Η έκθεση του δέρματός σας στις υπεριώδεις ακτίνες UVA και UVB είχε ως αποτέλεσμα αφυδάτωση και μείωση της ελαστικότητας του δέρματος. Ο πλαστικός χειρουργός με την ενέσιμη μεσοθεραπεία θα εγχύσει στο δέρμα σας με ακρίβεια την ποσότητα του διαλύματος ουσιών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, κ.ά.) που χρειάζεται για να ενυδατωθεί βαθιά, κάνοντάς το πιο σφιχτό, ελαστικό και νεανικό.

   2. Μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα

   Σε περιπτώσεις δέρματος με πιο εκτεταμένο πρόβλημα, αντί για μεσοθεραπεία με έτοιμα σκευάσματα, συνιστάται η μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα. Η χρήση του αυτόλογου λίπους θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεώσετε εντυπωσιακά όχι μόνο το πρόσωπο, αλλά και το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια σας –τις περιοχές, δηλαδή, που εκτέθηκαν περισσότερο την καλοκαιρινή περίοδο στην ηλιακή ακτινοβολία. Με την τεχνική nano fat grafting βλαστοκύτταρα, τα οποία αποχωρίζονται μηχανικά από το λίπος που λαμβάνεται από άλλα σημεία του σώματος εγχύονται, μετά από ειδική επεξεργασία, με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας στις επιθυμητές περιοχές, ανανεώνοντάς τες από μέσα προς τα έξω και προσφέροντας μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα. 

   3. Μπότοξ

   Η ηλιακή ακτινοβολία και το συνοφρύωμα μπορεί να δημιούργησαν λεπτές γραμμές ή να επιδείνωσαν τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες στο μέτωπο ή γύρω από τα μάτια σας. Ο πιο άμεσος τρόπος για να τις εξαλείψετε είναι οι ενέσεις μπότοξ, με τις οποίες μέσα σε λίγα 24ωρα θα έχετε ένα πιο ξεκούραστο και νεανικό πρόσωπο.

   4. Peeling

   Επιλέξτε, για άμεση αναζωογόνηση στο πρόσωπο, το peeling, το οποίο θα λειάνει την υφή της επιδερμίδας και θα απομακρύνει θαμπάδα, δυσχρωμίες από τον ήλιο και πανάδες, που δημιουργήθηκαν από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Ο πλαστικός χειρουργός θα εκτιμήσει το είδος και την ένταση του peeling που έχει ανάγκη  το δικό σας πρόσωπο για να ξαναγίνει λαμπερό και φρέσκο.

   5. Βλεφαροπλαστική

   Οι μαύροι κύκλοι, οι «σακούλες» και οι λεπτές ρυτίδες της έξω γωνίας των βλεφάρων μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με τη βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι, που θα σας χαρίσει ξεκούραστο βλέμμα και ανανεωμένο πρόσωπο με την έγχυση αυτόλογου λίπους. Σε δυσκολότερες περιπτώσεις, βέβαια, όπου το αισθητικό πρόβλημα δεν οφείλεται σε κούραση ή σε ατροφία του λίπους αλλά σε μεγάλη χαλάρωση του δέρματος των βλεφάρων, η ενδεικνυόμενη λύση για να ξαναποκτήσει το πρόσωπό σας την εκφραστικότητά του είναι η σύνθετη βλεφαροπλαστική των πέντε σημείων (composite blepharoplasty), που αναπλάθει τα βλέφαρα με τρόπο φυσικό και αρμονικό. Ο δροσερός φθινοπωρινός καιρός ευνοεί για να σκεφτείτε και αυτό το ενδεχόμενο!

Search