σημαια

ρινοπλαστική

Ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός στη ρινοπλαστική

extra_toc

Πώς θα επιλέξετε τον πλαστικό χειρουργό για ρινοπλαστική;  

  Ρινοπλαστική: μια δημοφιλής, «γοητευτική» και απαιτητική, από χειρουργικής άποψης, επέμβαση -γι’αυτό και η επιλογή του πλαστικού χειρουργού αποτελεί το πρώτο και καθοριστικότερο βήμα για την επιτυχία της. Όμως «ποιος είναι ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός για ρινοπλαστική;» αναρωτιούνται οι ενδιαφερόμενοι για τη συγκεκριμένη επέμβαση. Παρόλο που στην ιατρική δεν ισχύει το απόλυτο, αφού ο ιδανικός για εσάς πλαστικός χειρουργός είναι αυτός με τον οποίο θα αισθανθείτε άνετα και θα σας εμπνεύσει σιγουριά και ασφάλεια, διαβάστε τα στοιχεία που ξεχωρίζουν έναν καλό και έμπειρο στη ρινοπλαστική πλαστικό χειρουργό και θα σας βοηθήσουν κατά την επιλογή σας:

   Διαθέτει εμπειρία στην πραγματοποίηση της ρινοπλαστικής

  Έχει εξειδικευτεί στη ρινοπλαστική, η οποία κατέλαβε ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσής του, έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων ρινοπλαστικής, ενώ αποκτά συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση για νέες μεθόδους και εξελιγμένες τεχνικές της επέμβασης.

   Εξειδικεύεται και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου

   Στη ρινοπλαστική λαμβάνονται υπόψη, εκτός από τη μύτη, το πρόσωπο, οι αναλογίες του και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Γι’αυτό και ο πλαστικός χειρουργός χρειάζεται να διαθέτει άριστη γνώση των υπόλοιπων χαρακτηριστικών του προσώπου, ώστε να φέρει τη μύτη σε αρμονία μαζί τους.

   Θα εξασφαλίσει τη λειτουργικότητα της μύτης σας

   Παράλληλα με το αισθητικό αποτέλεσμα, η παρέμβαση του πλαστικού χειρουργού θα σας διασφαλίσει και το απολύτως λειτουργικό -που είναι η ελεύθερη ρινική αναπνοή και η καλή όσφρηση- διορθώνοντας και την τυχόν σκολίωση ρινικού διαφράγματος και των υπερτροφικών κογχών.

   Δεν θα σας «εγκλωβίσει» στην ηλεκτρονική προσομοίωση

   Χωρίς να καταρρίπτεται η ψηφιακή τεχνολογία, ο ειλικρινής και αξιόπιστος πλαστικός χειρουργός δεν θα σας «εγκλωβίσει» σε μια κατασκευασμένη ψηφιακή εικόνα –που μπορεί να μην αντιπροσωπεύει την αληθινή μετεγχειρητική εικόνα της μύτης σας- ωραιοποιώντας καταστάσεις ή καλλιεργώντας σας μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Μην ξεχνάτε ότι το χέρι του πλαστικού χειρουργού πραγματοποιεί την επέμβαση -και όχι το κομπιούτερ- και ότι στην οριστικοποίηση του αποτελέσματος της ρινοπλαστικής σας υπεισέρχονται παράγοντες που δεν είναι προβλέψιμοι από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

   Θα σεβαστεί τους ιστούς της μύτης σας

  Η αφαίρεση της ελάχιστα απαραίτητης ποσότητας του πολύτιμου ιστού της μύτης και η επαναδιαμόρφωση του υπόλοιπου με τη χρήση εξειδικευμένων μικροσκοπικών ραμμάτων σε σημεία-κλειδιά, θα σας εξασφαλίσει προβλέψιμο και μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα.

   Υιοθετεί ατραυματική τεχνική

   Ο πλαστικός χειρουργός που είναι εναρμονισμένος με τη σύγχρονη τάση στη ρινοπλαστική για όσο το δυνατό πιο ατραυματική τεχνική, θα πραγματοποιήσει μια επέμβαση ασφαλή και ανώδυνη, η οποία θα σας επιτρέψει γρήγορη ανάρρωση και σύντομη επάνοδο στις δραστηριότητές σας. 

   Δεν υπερβαίνει τις αρχές του

   Παρόλο που θα λάβει υπόψη του τις επιθυμίες σας, θα σας αρνηθεί σε παράλογες αιτιάσεις για επιλογή μύτης που ανήκει σε κάποιον άνθρωπο που θαυμάζετε αλλά μπορεί να μην ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο.

   Θα δημιουργήσει την ιδανική για το πρόσωπό σας μύτη

   Δεν υπάρχουν πρότυπα, καλούπια ή ένα μέγεθος μύτης που να ταιριάζει σε όλους. Ο έμπειρος αλλά και με ανεπτυγμένο αισθητικό κριτήριο πλαστικός χειρουργός θα σας προσφέρει εξατομικευμένο αισθητικό αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του προσώπου σας.

   Θα σας προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα

   Ο πλαστικός χειρουργός με εξειδίκευση και εμπειρία στην πλαστική μύτης πετυχαίνει ένα διακριτικό αισθητικό αποτέλεσμα, σε σημείο που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από έναν ουδέτερο παρατηρητή αν η μύτη έχει χειρουργηθεί ή όχι, αφού δεν φέρει το στίγμα του χειρουργείου.

   Έχει εμπειρία στην επανορθωτική χειρουργική της μύτης

   Ασχολείται με την επανορθωτική χειρουργική της μύτης, αποκαθιστώντας μεγάλα σύνθετα ελλείμματα είτε από τραύμα είτε από εκτομή όγκων, αφού το γεγονός αυτό δείχνει μια τεράστια εξοικείωση με την επέμβαση και από το εσωτερικό της μύτης προς τα έξω.

   Έχει εμπειρία στη δευτερογενή ρινοπλαστική

  Μπορεί να διορθώσει προβλήματα που άφησαν προηγούμενες αποτυχημένες ρινοπλαστικές, με τη χρήση, σε δύσκολες περιπτώσεις όπου χρειάζονται, μοσχευμάτων είτε από το διάφραγμα είτε από το χόνδρο του αυτιού είτε ακόμα και από τις πλευρές.

Search