σημαια

νέα χρονιά 2019

Νέα χρονιά, νέες επιλογές που μας ομορφαίνουν!

extra_toc

Υγιείς αλλαγές για καλύτερη ποιότητα ζωής   

  Νέα χρονιά, νέες σκέψεις, νέοι στόχοι! Πώς, όμως, θα κάνετε τις επόμενες 365 μέρες, που ακολουθούν, πιο όμορφες και ποιοτικές; Με την υιοθέτηση καλών συνηθειών και υγιών αλλαγών στον τρόπο ζωής σας θα κερδίσετε εύκολη καθημερινότητα και καλύτερη ποιότητα ζωής:  

   1. Σωματική άσκηση

  Εντάσσοντας τη γυμναστική στον τρόπο ζωής σας εξασφαλίζετε καλύτερη υγεία, συναισθηματική ευεξία, καλή φυσική κατάσταση και πιο καλλίγραμμο σώμα. Επιπλέον, για πολλές επεμβάσεις της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, όπως η λιποαναρρόφηση, η λιπογλυπτική, η επέμβαση κατά της γυναικομαστίας –για τις οποίες η διατήρηση ενός σταθερού σωματικού βάρους αποτελεί το στοιχείο «κλειδί» για τη μονιμότητα του αποτελέσματος- η άσκηση, σε οποιαδήποτε μορφή της, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη και τη μακροβιότητα του αισθητικού αποτελέσματος.

   2. Υγιεινή διατροφή

   Μια εξατομικευμένη, ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και σας καθιστά ικανούς να αντεπεξέρχεστε αποτελεσματικότερα στην «κοπιαστική» καθημερινότητα. Η υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών και η προσθήκη στην καθημερινότητά σας φρούτων και λαχανικών, πλούσιων σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες, διατηρεί και το σωματικό σας βάρος σταθερό, ενώ, παράλληλα, προσφέρει νεανικότερη εμφάνιση.

   3. Επαρκής πρόσληψη νερού

   Πέρα από τη συμβολή της ενυδάτωσης στην καλή λειτουργία φυσιολογικών λειτουργιών του σώματος και τη διατήρηση ενός σφριγηλού και ελαστικού δέρματος, το νερό βοηθά στη γρήγορη επούλωση μετά την υποβολή σας σε οποιαδήποτε πλαστική επέμβαση.

   4. Περιποίηση δέρματος

  Εκτός από την ενυδάτωση, η καθημερινή φροντίδα του δέρματος –σύμφωνα με τις ξεχωριστές ανάγκες για κάθε τύπο δέρματος- με πιστοποιημένα προϊόντα περιποίησης, που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, συμβάλλει σε υγιές και νεανικό πρόσωπο και σώμα. Ισχυρό «σύμμαχο» προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί η μεσοθεραπεία, η πιο δημοφιλής τεχνική αντιγήρανσης. Η έγχυση στο μεσόδερμα ενός ευεργετικού διαλύματος ουσιών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, καφεΐνη, καρνιτίνη, κ.ά.) προσφέρει λαμπερό δέρμα χωρίς λεπτές ρυτίδες, μείωση της κυτταρίτιδας, καταπολέμηση της χαλάρωσης σε πρόσωπο και σώμα.

   5. Αντηλιακή προστασία

  Η προστασία του δέρματος, όχι μόνο το καλοκαίρι, που κρίνεται απολύτως απαραίτητο, αλλά όλες τις εποχές του έτους με τα κατάλληλα προϊόντα αντηλιακής περιποίησης –σύμφωνα και με τις οδηγίες του πλαστικού χειρουργού σας- θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό, χωρίς πανάδες, δυσχρωμίες, θαμπάδα. Αν έχετε, μάλιστα, υποβληθεί σε πλαστική στο πρόσωπο, όπως λίφτινγκ προσώπου ή βλεφαροπλαστική, η επαρκής προστασία από τον ήλιο θα συμβάλλει στη διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος, που κερδίσατε, σε βάθος χρόνου.

   6. Διακοπή καπνίσματος

   Η μείωση της κυκλοφορίας και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, η αύξηση των ελεύθερων ριζών που βλάπτουν την παραγωγή κολλαγόνου, οι ρυτίδες γύρω από το στόμα, ο χρωματισμός των δοντιών είναι μερικές μόνο από τις επιπτώσεις του καπνίσματος στον οργανισμό σας. Διακόπτοντας ή ελαττώνοντας το κάπνισμα κερδίζετε σε υγεία και ομορφιά, ενώ πετυχαίνετε πιο γρήγορη επούλωση μετά από πλαστική επέμβαση και διατήρηση του αποτελέσματός της -ειδικά αν αυτή αφορά το πρόσωπο.

   7. Στηθόδεσμος για τις γυναίκες

   Ένα όμορφο και στητό στήθος αποτελεί επιθυμία κάθε γυναίκας. Ο στηθόδεσμος, απαραίτητος «σύμμαχός» της, υποστηρίζει, τονίζει και προστατεύει το στήθος της από τη χαλάρωση. Βέβαια, ακόμα και ο πιο αποτελεσματικός στηθόδεσμος δεν μπορεί να εμποδίσει την περαιτέρω χαλάρωση του στήθους, η οποία προκαλείται από την ηλικία και τη βαρύτητα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η προεγχειρητική συνεδρία με έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν η ανόρθωση στήθους ή ο συνδυασμός της με αυξητική στήθους είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να ανακτήσετε τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητα του στήθους σας.

   8. Καλή στάση του σώματος

   Οι κινήσεις και η στάση του σώματος αποτελούν σημαντικά στοιχεία της μη λεκτικής επικοινωνίας –γνωστής και ως «γλώσσας του σώματος»- μεταφέροντας στους άλλους πολύτιμες πληροφορίες για τη συναισθηματική μας κατάσταση και την προσωπικότητά μας. Έτσι, μια ίσια και άνετη στάση του σώματος θα σας βοηθήσει να εκπέμψετε αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σας και θα σας κάνει πιο ελκυστικούς στα μάτια των γύρω σας.

   9. Λιγότερο άγχος

   Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής χαρακτηρίζονται από ένταση και πίεση, γεγονός που εξαντλεί το σώμα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η κορτιζόλη, η κύρια ορμόνη του στρες, διασπά το κολλαγόνο, οδηγώντας σε χαλάρωση του δέρματος, ενώ το χρόνιο άγχος συνδέεται με περισσότερες γραμμές συνοφρυώματος και ρυτίδες στο πρόσωπο. Αυτή τη χρονιά, βάλτε «στοίχημα» με τον εαυτό σας να ελέγξετε το άγχος σας, προστατεύοντάς τον όχι μόνο από προβλήματα υγείας αλλά και από την πρόωρη γήρανση!

Search