σημαια

brazilian butt lift

Ανόρθωση γλουτών με αυτόλογο λίπος

extra_toc

 Φυσική αύξηση και διαμόρφωση γλουτών

  Ανόρθωση γλουτών: μια αισθητική επέμβαση, η ζήτηση της οποίας αυξάνεται όλο και περισσότερο. Παρόλο που η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους, η πλειοψηφία των πλαστικών χειρουργών επιλέγει να χρησιμοποιεί αυτόλογο λίπος για την ανόρθωση γλουτών –τεχνική γνωστή, επίσης, και ως βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών- αντί για ενθέματα σιλικόνης.

   Βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών

  Η διαδικασία της επέμβασης πραγματοποιείται με μέθη ή γενική αναισθησία. Ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης λίπος από περιοχές του σώματος όπου είναι ανεπιθύμητο –όπως για παράδειγμα η περιοχή της κοιλιάς, των μηρών ή τα μπράτσα - και το εγχύει, μετά από ειδική επεξεργασία του, στους γλουτούς (micro fat grafting). Ο στόχος δεν είναι απλά η αύξηση του μεγέθους των γλουτών, αλλά η απόκτηση πιο καλοσχηματισμένων, σφριγηλών, ανορθωμένων, νεανικών γλουτών και η επαναδιαμόρφωση του συνόλου του κορμού, συμπεριλαμβανομένης της μέσης, της κοιλιάς και των μηρών. Έτσι, ένα ιδανικό αποτέλεσμα έγκειται σε μια λεπτότερη μέση, πιο καλοσχηματισμένους γοφούς και μηρούς, το ιδανικό σχήμα κλεψύδρας  του κατώτερου μέρους του σώματος και πιο ελκυστική φιγούρα με αισθησιακό προφίλ σώματος.

   Η διαδικασία είναι πλήρως εξατομικευμένη, γι’αυτό και κατά τη διάρκεια της προεγχειρητικής συνεδρίας ο πλαστικός χειρουργός εξετάζει την/τον ενδιαφερόμενη/ο από οπτική γωνία 360 μοιρών, για τον προσδιορισμό των ιδανικών σημείων τόσο για την αφαίρεση όσο και για την προσθήκη όγκου, ώστε να την/τον φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό σώμα. Η μέθοδος είναι ασφαλής και προσφέρει φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα –είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για φυσική αύξηση και διαμόρφωση των γλουτών. Η έγχυση λίπους στην περιοχή των γλουτών, μπορεί, το πρώτο μετεγχειρητικό διάστημα να δημιουργήσει μώλωπες και πρήξιμο αλλά πλεονεκτεί σε σχέση με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης στους γλουτούς γιατί έχει μακράς διάρκειας αποτελέσματα και συντομότερη περίοδο ανάρρωσης.

   Οι παράγοντες που κρίνουν την επιτυχία

  • Το σωματικό σας βάρος να έχει παραμείνει σταθερό για τουλάχιστον ένα χρόνο
  • Να υπάρχουν δότριες περιοχές για τη συλλογή του λίπους
  • Να επιλέξετε έμπειρο πλαστικό χειρουργό τόσο για τη λιποαναρρόφηση όσο και για τη μεταφορά λίπους. Η σωστή τεχνική συλλογής λίπους, επεξεργασίας του και επανέγχυσής του θα σας εξασφαλίσει φυσικό αποτέλεσμα μακράς διαρκείας, ενώ η τήρηση ιδανικών συνθηκών χειρουργείου θα σας προσφέρει ασφάλεια
  • Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες ανάρρωσης από την επέμβαση ανόρθωσης γλουτών είναι να μην κάθεστε απευθείας πάνω στους γλουτούς το πρώιμο μετεγχειρητικό διάστημα. Αν χρειάζεται να καθίσετε, συστήνεται να χρησιμοποιήσετε ένα φουσκωτό μαξιλάρι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επίτευξη μακροχρόνιου αισθητικού αποτελέσματος, αφού το απευθείας κάθισμα στους γλουτούς και η πίεση που θα ασκηθεί στα σημεία μπορεί να αυξήσει το ποσοστό λίπους που θα απορροφηθεί.
  • Το διάστημα μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης να αποφύγετε δίαιτες και απώλεια βάρους

   Αν επιθυμείτε να ανακτήσετε τη νεανική μορφή των γλουτών σας, επιλέξτε τη βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών και απολαύστε ελκυστικότερο περίγραμμα σώματος, ντύσιμο της επιλογής σας και εντυπωσιακό περπάτημα για πολλά χρόνια!

Search