σημαια

άνοιξη

Άνοιξη: αναγέννηση της εικόνας του σώματος

extra_toc

   Συντονιστείτε με την άνοιξη!

   20 Μαρτίου: η ισημερία προαναγγέλλει επίσημα τον ερχομό της άνοιξης. Η εποχή, που χαρακτηρίζεται από ανανέωση, αναγέννηση, δημιουργία, ομορφιά! Η διάρκεια της μέρας αυξάνεται με γοργό ρυθμό, οπότε έχουμε περισσότερο φως και μεγαλύτερη ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, το ντύσιμο γίνεται πιο ελαφρύ…το σώμα μας αρχίζει πλέον να αποκαλύπτεται περισσότερο και, δυστυχώς, μαζί αποκαλύπτονται και οι ατέλειές του. Παράλληλα, ο χειμώνας άφησε τα σημάδια του πάνω μας: η επιδερμίδα μας είναι ταλαιπωρημένη από τις χαμηλές θερμοκρασίες, ίσως αποκτήσαμε κάποια παραπάνω κιλά γιατί το κρύο «ήθελε» περισσότερες θερμίδες, ο οργανισμός μας είναι, γενικά, κουρασμένος από τυχόν κρυολογήματα. Ήρθε, όμως, η ώρα να σβήσουμε τα αποτυπώματα του χειμώνα και να συντονιστούμε με την άνοιξη! 

   Ενημερωθείτε, λοιπόν, για τις μη επεμβατικές τεχνικές, που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα σας βοηθήσουν να λάμψετε και ενόψει Πάσχα αλλά μην ξεχνάτε ότι η άνοιξη αποτελεί και το «κατώφλι» του καλοκαιριού: αξιοποιείστε αυτό το χρονικό διάστημα, που έχετε στη διάθεσή σας μέχρι το καλοκαίρι, για να βελτιώσετε μικρά ή και μεγαλύτερα αισθητικά προβλήματα στο σώμα σας.

   Ξεκούραστο, νεανικό πρόσωπο

  Άμεσα και ανώδυνα αποκτήστε νεανικότερο πρόσωπο με τη βοήθεια του μπότοξ, αφού μετά την εφαρμογή του απαλύνονται οι ρυτίδες του μετώπου, του μεσόφρυου και της «χήνας», ενώ ταυτόχρονα ανορθώνονται τα «πεσμένα» φρύδια, που σας δείχνουν «κουρασμένους» και «λυπημένους». Παράλληλα,  διορθώστε βαθιές ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, ατέλειες στα κάτω βλέφαρα, ρυτίδες στις ρινοπαρειακές αύλακες ή προσθέστε όγκο στα χείλη και τα ζυγωματικά με το πιο δοκιμασμένο ενέσιμο υλικό, το υαλουρονικό οξύ. Μάλιστα, με την έγχυση του υαλουρονικού σε σημεία-«κλειδιά» του προσώπου μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και ένα full facelift χωρίς νυστέρι. Προσοχή όμως: μην ξεχνάτε ότι η ποιότητα του υαλουρονικού οξέος, καθώς και το εξατομικευμένο και φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι οι παράγοντες που κρίνουν την επιτυχία της εφαρμογής.

  Η ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί τον καλύτερο «σύμμαχό» σας για να κάνετε παρελθόν μαζί με τις «μουντές» μέρες και το θαμπό και κουρασμένο από το χειμώνα πρόσωπό σας. Η έγχυση στο μεσόδερμα, με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας, διαλύματος ουσιών (που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία), θα προσφέρει σύσφιξη και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα σας, εξαλείφοντας σημάδια αφυδάτωσης και λεπτές ρυτίδες, αναδεικνύοντας ένα φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο.

   Ανανέωση από μέσα…προς τα έξω

  Επιθυμείτε μια εντυπωσιακή ανανέωση του προσώπου, του λαιμού και των χεριών σας; Η χρήση του δικού σας –αυτόλογου- λίπους θα σας προσφέρει όχι μόνο άμεσα αλλά και μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στο χώρο του ιατρείου. Ο πλαστικός χειρουργός αναρροφά λίπος από περιοχές του σώματος, όπου είναι ανεπιθύμητο και, ύστερα από ειδική επεξεργασία του, εγχύει κάτω από την επιδερμίδα το υγροποιημένο διάλυμα, που είναι πλούσιο σε βλαστοκύτταρα. Επιπλέον, η βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι, που  βασίζεται και αυτή στη χρήση του αυτόλογου λίπους, αποτελεί τον αποτελεσματικότερο τρόπο για να εξαλείψετε «σακούλες», «μαύρους κύκλους» και «βαθουλωμένα» μάτια.

   Αναδιαμόρφωση σιλουέτας

  Η λιποαναρρόφηση, εξαλείφοντας το επίμονο, ανεπιθύμητο υποδόριο λίπος, που αντιστέκεται στη δίαιτα και τη γυμναστική, θα σας επιτρέψει να νιώσετε ξανά άνετα με το σώμα σας. Παράλληλα, αξιοποιώντας το αφαιρεθέν λίπος με  τη λιπογλυπτική μπορείτε να τονίσετε και να βελτιστοποιήσετε τις καμπύλες σας, ενώ ένα ακόμα πλεονέκτημα της συγκεκριμένης επέμβασης είναι ότι μπορεί να βελτιώσει αισθητά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Αν η επιθυμία σας είναι μια πιο επίπεδη, καλοσχηματισμένη κοιλιά μέχρι το καλοκαίρι και η χαλάρωση του δέρματος στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματός σας είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη, μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας από μόνη της η λιποαναρρόφηση. Σε περίπτωση, που υπάρχει σημαντική χαλάρωση του δέρματος και των κοιλιακών τοιχωμάτων -οπότε η καταλληλότερη επιλογή είναι η κλασική κοιλιοπλαστική- και πάλι ο χρόνος αρκεί να την αποφασίσετε και να την πραγματοποιήσετε, πετυχαίνοντας το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

  Το ιδανικό στήθος αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας. Χάρη στην εξέλιξη των τεχνικών της πλαστικής χειρουργικής, η πλαστική στήθους (αυξητική στήθους, ανόρθωση στήθους, μειωτική στήθους, αποκατάσταση) προσφέρει στις γυναίκες ασφάλεια, φυσικότητα και μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά τους. Αντίστοιχα, η επέμβαση για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας στους άνδρες είναι ανώδυνη, με γρήγορη ανάρρωση και μόνιμα αποτελέσματα.

   Αποκτήστε, λοιπόν, λαμπερό πρόσωπο ενόψει Πάσχα και αξιοποιείστε το χρόνο μέχρι το καλοκαίρι για ένα τέλειο σώμα!

Search