σημαια

ωτοπλαστική

Ωτοπλαστική: δέκα λόγοι για να την επιλέξετε

extra_toc

  Τα οφέλη της ωτοπλαστικής 

   Ωτοπλαστική: μια μικρή επέμβαση με μεγάλα οφέλη. Είτε στην παιδική είτε στην ενήλικη ζωή, τα «πεταχτά» αυτιά μας στεναχωρούν, μας προβληματίζουν, μας δυσκολεύουν…Ενημερωθείτε τι έχετε να κερδίσετε επιλέγοντας την ωτοπλαστική:

   1. Ελκυστικότερη εικόνα προσώπου

   Ένα επιτυχημένο αισθητικό αποτέλεσμα αλλάζει εντυπωσιακά την εμφάνιση του προσώπου, αφού αναδεικνύει και άλλα χαρακτηριστικά σας.

   2. Ανώδυνη επέμβαση

   Η ωτοπλαστική είναι μια από τις πιο ασφαλείς πλαστικές επεμβάσεις. Η πραγματοποίηση της από έμπειρο πλαστικό χειρουργό προσφέρει φυσικό, προβλέψιμο αποτέλεσμα, με ελαχιστοποίηση του πόνου και της μετεγχειρητικής δυσφορίας. Η παροδική ήπια ευαισθησία, που μπορεί να νιώσετε, υποχωρεί με απλά παυσίπονα, ενώ ελαφρύ πρήξιμο ή ελάχιστες εκχυμώσεις εξαφανίζονται σύντομα.

   3. Επέμβαση που δεν αφήνει το στίγμα της

   Η βελτίωση του σχήματος της ανθέλικας ή και της γωνίας της κόγχης σε σχέση με τη μαστοειδή απόφυση πραγματοποιούνται μέσω τομής στην οπίσθια επιφάνεια του πτερυγίου. Έτσι, δεν μένει καμία ορατή ουλή που να «προδίδει» το στίγμα της επέμβασης.

   4. Ημερήσια νοσηλεία

  Η ωτοπλαστική αποτελεί μια από τις πιο σύντομες σε διάρκεια πλαστικές επεμβάσεις. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία -αφού γενική αναισθησία χρησιμοποιείται μόνο μέχρι την ηλικία των 14 χρόνων. Γι’αυτό επιτυγχάνεται άμεση έξοδος από την κλινική και γρήγορη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, με μόνο περιορισμό την αποχή από τα δυναμικά σπορ για περίπου ένα μήνα.

   5. Άμεσο αποτέλεσμα

   Παρά το γεγονός ότι το αισθητικό αποτέλεσμα της ωτοπλαστικής οριστικοποιείται και αναδεικνύεται μέσα στον επόμενο μήνα, είναι ορατό αμέσως μετά από την αφαίρεση του πρώτου επιδέσμου.

   6. Μόνιμο αποτέλεσμα

  Η ωτοπλαστική θα σας χαρίσει όμορφα και συμμετρικά αυτιά για πάντα: παρόμοια με τη ρινοπλαστική, πραγματοποιείται μία φορά και οι υποβληθέντες απολαμβάνουν τα οφέλη της εφ’όρου ζωής.

   7. Βελτιωμένη καθημερινότητα

   Η επέμβαση θα αλλάξει εντυπωσιακά τη ζωή σας, βελτιώνοντας όλες τις πτυχές της καθημερινής σας ζωής. Ξεχνώντας το καμουφλάζ και τις τεχνικές απόκρυψης των «πεταχτών» αυτιών, η καθημερινότητά σας θα απλοποιηθεί και θα μπορείτε να αξιοποιείτε δημιουργικά το χρόνο σας, αποκτώντας διάθεση ακόμα και για νέες δραστηριότητες.

   8. Αποτελεσματικότερη παρουσίαση του εαυτού

  Αμέσως μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης θα διαπιστώσετε ότι εξαλείφθηκαν και οι περιορισμοί στις επιλογές σας: μπορείτε, πλέον, να κάνετε τα κουρέματα ή τα χτενίσματα που θέλετε, να χρησιμοποιήσετε τα αξεσουάρ που σας αρέσουν και γενικά να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον τρόπο που επιθυμείτε.

   9. Καλύτερες σχέσεις

   Η άνεση, η ανάκτηση του αυθορμητισμού και η βίωση μεγαλύτερης αυτοπεποίθησης, που θα κερδίσετε με την ωτοπλαστική, θα σας βοηθήσουν να απολαμβάνετε περισσότερο τις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σας επαφές, κάτι που θα σας φέρει και τις ανάλογες επιτυχίες!

   10. Μονομερής αποκατάσταση

  Σε περίπτωση που έχετε εκ γενετής ανατομικό πρόβλημα ή υποστήκατε τραυματισμό στη μια πλευρά του προσώπου, μπορεί να πραγματοποιηθεί μονομερής  ωτοπλαστική προκειμένου τα αυτιά σας να γίνουν όμοια και συμμετρικά. 

Search