σημαια

καλοκαίρι και πλαστικές επεμβάσεις

Top και ασφαλείς επεμβάσεις για το καλοκαίρι!

extra_toc

Λιποαναρρόφηση, αυξητική στήθους, αντιμετώπιση γυναικομαστίας, ωτοπλαστική για νέα εικόνα σώματος το καλοκαίρι   

   Το καλοκαίρι είναι εδώ με τις προ(σ)κλήσεις του για δραστηριότητες και εξωστρέφεια! Μήπως, όμως, ταυτόχρονα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ανησυχίες για το σώμα σας, που δεν σας επιτρέπουν να το αποκαλύψετε; Μπορεί αυτή τη χρονική στιγμή να μην προλαβαίνετε να υποβληθείτε σε επεμβάσεις, που απαιτούν λίγο περισσότερο χρόνο για ανάρρωση αλλά ο πλαστικός χειρουργός θα σας δώσει λύσεις για να βελτιώσετε την εικόνα του σώματός σας άμεσα και να ανεβάσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι!

   Λιποαναρρόφηση

   Υπάρχουν ακόμα σημεία στο σώμα σας, που σας στενοχωρούν, παρόλο που το προηγούμενο χρονικό διάστημα αφιερώσατε ώρες για γυμναστική και δίαιτα; Η λιποαναρρόφηση αποτελεί το golden standard για την αφαίρεση του επίμονου, ανεπιθύμητου υποδόριου λίπους, προσφέροντας τα πιο προβλέψιμα και θεαματικά αποτελέσματα στη διαμόρφωση ενός ελκυστικού περιγράμματος σώματος. Χάρη στις μικροκάνουλες νέας τεχνολογίας, η λιποαναρρόφηση έχει γίνει λιγότερο επεμβατική και περισσότερο αποτελεσματική από ποτέ, αφού προσφέρει τη δυνατότητα ακρίβειας και οι οπές που πραγματοποιούνται στο δέρμα είναι μικροσκοπικές -δεν χρειάζονται καν ράμμα για να επουλωθούν- με αποτέλεσμα οι έτσι κι αλλιώς μικρές ουλές να είναι αδιόρατες. Ανάλογα με την έκταση της περιοχής, που δέχτηκε τη λιποαναρρόφηση, σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την επέμβαση μπορείτε να βγείτε στην παραλία!

   Αυξητική στήθους

   Αν μαζί με τις καλοκαιρινές μέρες επανήλθε και η αμηχανία για το μέγεθος του στήθους σας, ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε την απόφαση για αυξητική στήθους και να νιώσετε ξανά άνετα μέσα και…έξω από τα ρούχα σας! Με την τεχνική αυξητικής στήθους dual planeόλα πραγματοποιούνται με ανατομική τάξη, με σεβασμό στους ιστούς και κυρίως με ατραυματικό τρόπο. Έτσι επιτυγχάνεται άμεση έξοδος από την κλινική και γρηγορότερη ανάρρωση. Μια εβδομάδα μετά την επέμβαση μπορείτε να κολυμπήσετε, ενώ συμπληρώνοντας ένα μήνα μπορείτε να απολαύσετε αγωνιστικό κολύμπι και να παίξετε ρακέτες. Μην παραλείπετε, όμως, να προστατεύετε την περιοχή του στήθους σας με υψηλού δείκτη προστασίας αντηλιακό κατά την έκθεσή σας στον ήλιο, για να αποφύγετε έστω και μικρές δυσχρωμίες στο σημείο των τομών και να εξασφαλίσετε το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

   Επέμβαση κατά της γυναικομαστίας

   Καλοσχηματισμένος θώρακας και αρρενωπότερη εμφάνιση; Χάρη στις σύγχρονες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής, δεν είναι μακρινό όνειρο για τους άνδρες που ταλαιπωρούνται από το πρόβλημα του υπερτροφικού ανδρικού μαστού. Η επέμβαση κατά της γυναικομαστίας είναι ασφαλής, ανώδυνη και ο υποβαλλόμενος παίρνει εξιτήριο και κυκλοφορεί την ίδια ημέρα. Σε μία μόλις εβδομάδα μετά την επέμβαση είναι εφικτή η πλήρης επάνοδος στις δραστηριότητες, ακόμα και το κολύμπι. Αν, βέβαια, πρόκειται να εκτεθείτε στο ήλιο άμεσα μετά την επέμβασή σας, είναι σημαντικό να προστατέψετε την περιοχή του στήθους με υψηλού δείκτη προστασίας αντηλιακό.

   Ωτοπλαστική

   Ήρθε το καλοκαίρι και μαζί εντάθηκαν και τα αρνητικά συναισθήματα για τα «πεταχτά» αυτιά σας; Αποφασίστε μια από τις πιο ασφαλείς, ανώδυνες και με άμεσο αποτέλεσμα πλαστικές επεμβάσεις: η ωτοπλαστική θα σας επιτρέψει όχι μόνο να απολαύσετε τις σωματικές σας δραστηριότητες, τα ταξίδια, τη θάλασσα –αμέσως μόλις αφαιρεθούν τα ράμματα, δηλαδή 7-10 μέρες μετά την επέμβαση- χωρίς δυσκολίες και περιορισμούς στις επιθυμητές εμφανίσεις σας αλλά θα σας χαρίσει και μια ζωή γεμάτη ποιότητα, χάρη στο μόνιμο αποτέλεσμά της.

   …και η golden μη επεμβατική, η μεσοθεραπεία

   Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, που οι ανάγκες του δέρματος είναι αυξημένες, η μεσοθεραπεία αποτελεί έναν πολύτιμο «σύμμαχο» για βαθιά ενυδάτωση και νεανικότερη εικόνα. Η έγχυση στο πρόσωπο ενός ευεργετικού διαλύματος ουσιών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία), με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας, θα σας προσφέρει άμεσα εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και σύσφιξη, ενώ για την περιοχή των ποδιών χρησιμοποιούνται έτοιμα, απόλυτα ασφαλή διαλύματα ουσιών (με καφεΐνη, καρνιτίνη, φωσφατιδοχολίνη και δεοξυχολικό οξύ), που βελτιώνουν την κυτταρίτιδα και καταπολεμούν τη χαλάρωση, επιτρέποντάς σας να αποκαλύψετε…άφοβα τα πόδια σας!

   Καλό καλοκαίρι!!

Search