σημαια

αυξητική στήθους

Ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός στην αυξητική στήθους

extra_toc

Πώς θα επιλέξετε τον πλαστικό χειρουργό για αυξητική στήθους;   

  Αυξητική στήθους: η αγαπημένη αισθητική επέμβαση των σύγχρονων γυναικών, οι οποίες αποφασίζουν, πλέον, πιο εύκολα να βελτιώσουν την εικόνα και την καθημερινότητά τους. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, όμως, ο πιο συχνός προβληματισμός τους είναι «ποιος είναι ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός για αυξητική στήθους», που θα δικαιώσει την απόφασή τους με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα; Παρόλο που στην ιατρική δεν ισχύει το απόλυτο και μέρος της φιλοσοφίας μας αποτελεί ότι ιδανικός για εσάς πλαστικός χειρουργός είναι αυτός, που θα σας εμπνεύσει σιγουριά και ασφάλεια, ακολουθούν τα στοιχεία, που ξεχωρίζουν έναν καλό και έμπειρο στην αυξητική στήθους πλαστικό χειρουργό και θα σας βοηθήσουν κατά την επιλογή σας:

   Διαθέτει εμπειρία στην πραγματοποίηση της αυξητικής στήθους

   Έχει εξειδικευτεί στην αυξητική στήθους, η οποία κατέλαβε ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσής του και έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αυξητικής στήθους.

   Εφαρμόζει προηγμένη τεχνική

   Με την πρωτοποριακή τεχνική dual plane - διπλού επιπέδου τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται σε δύο επίπεδα ταυτόχρονα (μερικώς πίσω από το μείζονα θωρακικό μυ –στον άνω πόλο- και μερικώς πίσω από το μαζικό αδένα –κάτω και έξω). Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει μια σειρά ασύγκριτων πλεονεκτημάτων, που κάνουν τη dual plane να υπερτερεί έναντι όλων των άλλων τεχνικών αυξητικής στήθους.

   Θα εξατομικεύσει την περίπτωσή σας

   Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός θα αφιερώσει τον απαραίτητο χρόνο για την επιλογή του ιδανικού για εσάς ενθέματος, αφού η επιτυχία της αυξητικής στήθους συνίσταται στη διασφάλιση ενός πλουσιότερου στήθους ταιριαστού στο σωματότυπο και τις αναλογίες σας.

   Θα πραγματοποιήσει την επέμβαση με ποιοτικά ενθέματα σιλικόνης

   Την ιδανικότητα των ενθεμάτων, εκτός από το σχήμα και το μέγεθος, θα τη συμπληρώσει η έγκρισή τους από διεθνείς οργανισμούς, όπως το FDA και η άριστη ποιότητά τους, η οποία θα εξασφαλίσει την ανθεκτικότητά τους στο χρόνο (εφ’όρου ζωής) και την αποφυγή επιπλοκών (π.χ. κάψας).

   Θα σας διασφαλίσει τον ακτινολογικό έλεγχο και το θηλασμό

   Με την τεχνική dual plane δεν διακόπτεται η συνέχεια των γαλακτοφόρων πόρων, ούτε διαταράσσεται η ανατομική συνέχεια του στήθους κι έτσι εξασφαλίζεται ο θηλασμός, ενώ παραμένει σε απόλυτο βαθμό η δυνατότητα για ακρίβεια στη μαστογραφία.

   Θα πραγματοποιήσει την επέμβαση ατραυματικά

   Βασιζόμενος στο σεβασμό στους ιστούς και τον ατραυματικό τρόπο πραγματοποίησης της επέμβασης, ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός θα σας προσφέρει φυσικότητα και ασφάλεια, ελαχιστοποιώντας τις επιπλοκές, μειώνοντας τη μετεγχειρητική ευαισθησία και εξασφαλίζοντας γρηγορότερη ανάρρωση (η επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα στο πρώτο 24ωρο).

   Θα σας προσφέρει μακροχρόνιο αισθητικό αποτέλεσμα

   Το αποτέλεσμα της επιτυχημένης αυξητικής στήθους είναι μακράς διάρκειας ή και μόνιμο, με την προϋπόθεση ότι θα διατηρήσετε το σωματικό σας βάρος σταθερό, αποφεύγοντας στο εξής τις μεγάλες αυξομειώσεις του.

   Έχει εμπειρία στη χρήση αυτόλογου λίπους

   Παρόλο που η χρήση του δικού μας λίπους στην αυξητική στήθους δεν είναι απόλυτα δοκιμασμένη στο πέρασμα του χρόνου, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί, σε συνδυασμό με τα ενθέματα σιλικόνης, να χαρίσει το τέλειο στήθος. Επειδή, όμως, πρόκειται για μια εξειδικευμένη και λεπτή χειρουργική διαδικασία, απαιτείται ο πλαστικός χειρουργός να διαθέτει εμπειρία στη λιποαναρρόφηση και στη διαδικασία επανέγχυσης του λίπους.

Search