σημαια

Χριστούγεννα 2018

Ζήστε τα δικά σας Χριστούγεννα!

extra_toc

Κάντε τα φετινά Χριστούγεννα ξεχωριστά   

   Οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της δύσκολης καθημερινότητας απορροφούν τα σύγχρονα άτομα, εξαντλώντας τα σωματικά και ψυχικά. Αξίζει να δείτε τα φετινά Χριστούγεννα και την περίοδο των διακοπών ως ευκαιρία να προσφέρετε «ανάσες» στο σώμα και την ψυχή σας! Πέρα από την προσφορά δώρων στα σημαντικά για εσάς άτομα, που αποτελεί μια διαδικασία συναισθηματικής επικοινωνίας και αναζωογόνησης των σχέσεών σας και την «επένδυση» σε πράξεις αλληλεγγύης, φέτος μην αμελήσετε να φανείτε γενναιόδωροι και με τον εαυτό σας. Έτσι κι αλλιώς το κυνήγι των χρημάτων, της επαγγελματικής αποκατάστασης, της απόκτησης τίτλων σπουδών, της φροντίδας του σπιτιού δεν σταματά ποτέ…έχετε δικαίωμα και υποχρέωση προς τον εαυτό σας για ένα διάλλειμα από όλα αυτά! Δείτε την απόφαση για μια αλλαγή ή ανανέωση στην εμφάνισή σας ως ένα δώρο στον εαυτό σας, κάτι που, εξάλλου, θα δώσει χαρά και σε εσάς και στους δικούς σας ανθρώπους.

   Η σύγχρονη αισθητική πλαστική χειρουργική, με τις εξελιγμένες τεχνικές της, δίνει τη δυνατότητα για εντυπωσιακές αλλαγές στην εικόνα προσώπου και σώματος αλλά και στην ποιότητα ζωής, προσφέροντας αποτελέσματα, που μπορούν να θεωρηθούν και ως «επένδυση», αφού θα σας ανταμείψουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα!

   Ικανοποιήστε μια μεγάλη σας επιθυμία

   Κάθε χρόνο ίσως αναβάλλετε κάτι, που από μικρή ηλικία είχατε την επιθυμία να βελτιώσετε στην εμφάνισή σας. Για να δώσετε τέλος στην επαναλαμβανόμενη ματαίωση, φέτος τα Χριστούγεννα αποφασίστε το δώρο στον εαυτό σας να είναι το… delete στην δυσαρέσκεια με κάποιο χαρακτηριστικό σας, όπως, για παράδειγμα, η εμφάνιση της μύτης σας ή το μέγεθος του στήθους σας. Η ρινοπλαστική και η αυξητική στήθους είναι δύο επεμβάσεις που συνδέονται, διαχρονικά, με πολύ υψηλά επίπεδα μετεγχειρητικής ικανοποίησης και μπορούν όχι μόνο να σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά να αλλάξουν και ουσιαστικά τη ζωή σας. Αποτελώντας το μόνο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για να αλλάξετε μόνιμα το σχήμα της μύτης σας, η ρινοπλαστική χαρίζει ακόμη και με μια ελάχιστη παρέμβαση, όπως την ανόρθωση του ακρορρινίου, δυναμικές αλλαγές στην εμφάνιση και έκφραση του προσώπου. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνική πλαστική ρινικής μνήμης (nasal memory surgery) η διαδικασία της επέμβασης έχει γίνει πιο ανώδυνη από ποτέ -εξασφαλίζοντας τη σύντομη επάνοδο στις καθημερινές δραστηριότητες- και το αποτέλεσμα εκτός από μόνιμο είναι απόλυτα φυσικό και προβλέψιμο. Αλλά και η τεχνική dual plane (διπλού επιπέδου) στην αυξητική στήθους συνδυάζει ατραυματικότητα, ασφάλεια και φυσικό, μακράς διάρκειας ή και μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα. Επίσης, σε ό,τι αφορά τον ανδρικό πληθυσμό η αντιμετώπιση της γυναικομαστίας επαναφέρει, εύκολα, ανώδυνα και γρήγορα, την ομαλότητα του περιγράμματος του στήθους, προσφέροντας καλοσχηματισμένο θώρακα και αρρενωπότερη εμφάνιση.

   Νιώθουμε νέοι και επιδιώκουμε να φαινόμαστε νεότεροι

   Ο χρόνος δεν είναι καλός «σύμμαχος» για την εικόνα μας. Όλοι επιθυμούμε είτε να «διώξουμε» είτε να απαλύνουμε τα σημάδια του χρόνου, ιδιαίτερα όσον αφορά το πρόσωπό μας, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.   Τα βλέφαρα είναι, συνήθως, η πρώτη περιοχή του προσώπου όπου κάνουν την εμφάνισή τους τα σημάδια της γήρανσης και αναζητάμε να ανανεώσουμε. Ανάλογα με τον τρόπο, που η γήρανση έχει επηρεάσει τα βλέφαρά σας, θα επιλεγεί από τον πλαστικό χειρουργό και η τεχνική που θα εφαρμοστεί, αφού η μεγάλη περίσσεια των ιστών και η πτώση θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με τη σύνθετη βλεφαροπλαστική των πέντε σημείων (composite blepharoplasty) ενώ στην περίπτωση της απίσχνασης, δηλαδή των «βαθουλωμένων» ματιών, ενδείκνυται η αυξητική βλεφαροπλαστική, που πραγματοποιείται με την έγχυση του δικού σας -δηλαδή αυτόλογου- λίπους (micro fat grafting). Ωστόσο, σε περιπτώσεις έντονης και εκτεταμένης χαλάρωσης των ιστών του προσώπου, η βλεφαροπλαστική από μόνη της δεν αρκεί για ένα φυσικό και ταιριαστό με την υπόλοιπη εικόνα του προσώπου αποτέλεσμα. Τότε, ίσως, αξίζει να σκεφτείτε τη λύση του λίφτινγκ, ως της πιο ολοκληρωμένης προσέγγισης για την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης, που θα επαναφέρει την πτώση των μαλακών μορίων στη φυσική τους θέση, εκεί που βρίσκονταν κατά τη διάρκεια των νεότερων χρόνων σας.

   Άμεσες λύσεις για τις εξόδους των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

   Ακόμα και αν δεν μπορέσετε να κάνετε πράξη μια αισθητική επέμβαση, υπάρχουν ελάχιστα ή και καθόλου επεμβατικές λύσεις της αισθητικής χειρουργικής που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας. Η μεσοθεραπεία θα σας προσφέρει άμεσα βαθιά ενυδάτωση, εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και σύσφιξη, εξασφαλίζοντας φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο, ενώ η «έξυπνη» χρήση της βοτουλινικής τοξίνης - μπότοξ θα συμβάλλει, με την εξάλειψη των οριζόντιων ρυτίδων του μετώπου και των κάθετων ρυτίδων ανάμεσα στο μεσόφρυο, σε ανάλαφρη και ξεκούραστη όψη. Πέρα από τη διόρθωση ατελειών και την προσθήκη όγκου σε χείλη και ζυγωματικά, η εφαρμογή του πιο δοκιμασμένου ενέσιμου υλικού, του υαλουρονικού οξέος, από έμπειρο πλαστικό χειρουργό σε σημεία – «κλειδιά» του προσώπου, σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε ένα full facelift χωρίς νυστέρι.

   Αυτά τα Χριστούγεννα –υπερβαίνοντας την καθημερινότητα- κάντε την ανατροπή και προσφέρετε στον εαυτό σας ανανέωση, θετικά συναισθήματα, ποιότητα ζωής, εξέλιξη!

Search