σημαια

Αυξητική στήθους και παραλία: τι χρειάζεται να ξέρετε

extra_toc

    Tips για να αποκαλύψετε το νέο σας στήθος στην παραλία   

auxitiki stithous kai paralia  Μήπως ένας από τους λόγους που ανυπομονείτε, φέτος, για το καλοκαίρι, είναι επειδή επιθυμείτε να αποκαλύψετε μια νέα εμφάνιση στην παραλία; Αν έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε αυξητική στήθους διαβάστε μερικά tips για να απολαύσετε στο έπακρο τις καλοκαιρινές…καυτές μέρες, διατηρώντας, ταυτόχρονα, την υγεία και την ομορφιά σας.

   Αυξητική στήθους και κολύμπι

   Μόλις μία με δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση μπορείτε να μπείτε στο νερό της θάλασσας ή της πισίνας. Ο ιστός της επιδερμίδας χρειάζεται λίγο χρόνο για να επουλωθεί ώστε να γίνει ανθεκτικός στο νερό. Ωστόσο, στο διάστημα αυτό μπορείτε να διασκεδάζετε στην παραλία, να βρέχετε το υπόλοιπο σώμα σας, να περπατάτε μέσα και έξω από το νερό.

   Αυξητική στήθους και δραστηριότητες στην παραλία

   Οποιασδήποτε μορφής σωματική άσκηση μετά την πρώτη εβδομάδα της επέμβασής σας χρειάζεται να είναι ήπια και όχι απαιτητική. Συμπληρώνοντας ένα μήνα από την επέμβαση μπορείτε να παίξετε ρακέτες ή βόλεϊ ή ακόμα και να κάνετε αγωνιστικό κολύμπι. Κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων απαιτείται να φοράτε ένα άνετο μεν ελαστικό δε αθλητικό μαγιό, που να εφαρμόζει και να κρατάει το στήθος σας «στη θέση του», προστατεύοντάς το από τις έντονες κινήσεις.

   Αυξητική στήθους και ήλιος

   Έτσι κι αλλιώς η μεγάλη ηλιοφάνεια της χώρας μας «απαιτεί» να είμαστε συνέχεια καλυμμένοι με αντηλιακό, πόσο μάλλον αν έχουμε υποβληθεί σε αυξητική στήθους -παρά το γεγονός ότι η τομή της επέμβασης είναι καλά κρυμμένη στην υπομάστια αύλακα. Ακόμα κι αν οι ουλές σας δεν είναι πλέον κόκκινες, προστατεύστε την περιοχή με υψηλού δείκτη προστασίας αντηλιακό για να αποφύγετε έστω και μικρές δυσχρωμίες στο σημείο των τομών και να εξασφαλίσετε το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα. Με τη συνεχή ανανέωση του αντηλιακού μπορείτε να εκτεθείτε άφοβα στον ήλιο –κάνοντας ακόμα και topless- και να αποκαλύψετε το νέο σας στήθος, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά σας.

   Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβληματισμούς, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον πλαστικό χειρουργό σας. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ακόμα και τώρα δεν είναι αργά για να αποκτήσετε το «σώμα της παραλίας»! 

Search