σημαια

Διπλοσάγονο: πώς θα απαλλαγείτε

extra_toc

   Για επίτευξη ενός καλοσχηματισμένου λαιμού   

double chin1  Ένα καλοσχηματισμένο περίγραμμα λαιμού συμβάλλει σημαντικά στη νεανικότερη εμφάνιση και παρουσίαση του εαυτού μας. Όμως η ηλικία, η αύξηση του σωματικού βάρους, ο σύγχρονος τρόπος ζωής κάνουν την περιοχή του λαιμού ιδιαίτερα ευαίσθητη στους νόμους της βαρύτητας. Το αντιαισθητικό διπλοσάγονο – ή αλλιώς «προγούλι» ή «λαιμός της γαλοπούλας»- που δημιουργείται ως αποτέλεσμα συσσώρευσης λίπους ή χαλάρωσης των υποδόριων ιστών του λαιμού, μας «χαλάει» το οβάλ σχήμα του προσώπου, αλλοιώνοντας την εικόνα του.

   Ποιες είναι οι πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές μη χειρουργικές και χειρουργικές επιλογές της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, που θα μας απαλλάξουν από το διπλοσάγονο και θα μας βοηθήσουν να εκπέμψουμε ξανά γοητεία και ελκυστικότητα;

   Τεχνολογία HIFU

   Το HiPRO-V αποτελεί τελευταίας γενιάς ιατρικό μηχάνημα, που ονομάζεται, εναλλακτικά, λίφτινγκ χωρίς νυστέρι. Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound, δηλαδή υψηλής ενέργειας εστιασμένοι υπέρηχοι), στην οποία βασίζεται, αναζωογονεί, συσφίγγει και ανορθώνει το δέρμα σε πρόσωπο και σώμα. Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της χαλάρωσης του δέρματος, που προσφέρει, αποτελεί μια αξιόπιστη μη χειρουργική επιλογή για την αντιμετώπιση ήπιων προβλημάτων διπλοσάγονου.

   Λιποαναρρόφηση

  Αν έχετε λίπος ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα και όχι κάτω από τους μύες του λαιμού, η λιποαναρρόφηση στο λαιμό και την περιοχή του πηγουνιού θα καταπολεμήσει το διπλοσάγονο. Ανάλογα με την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, η λιποαναρρόφηση μπορεί να εξασφαλίσει -σε κάποιο βαθμό- και σύσφιξη της επιδερμίδας.

   Λίφτινγκ λαιμού

  Στην περίπτωση που εκτός από την περίσσεια λίπους υπάρχει χαλάρωση του δέρματος (συνήθως σε μεγαλύτερες ηλικίες), η καταλληλότερη επέμβαση είναι η ανόρθωση λαιμού (neck lift), που μπορεί να πραγματοποιηθεί ως μέρος ενός ολικού λίφτινγκ προσώπου ή και μόνη της. Με τη συγκεκριμένη επέμβαση επιτυγχάνονται μακροχρόνια αποτελέσματα, αφού όλες οι υποκείμενες δομές του λαιμού –επιδερμίδα, λίπος, μύες, SMAS- επαναδιαμορφώνονται ταυτόχρονα. Μέσω μικροσκοπικών τομών γύρω από το αυτί ή και κάτω από το πηγούνι, ο πλαστικός χειρουργός αποκαθιστά τη σφριγηλότητα του δέρματος και το περίγραμμα του λαιμού, ενώ, συχνά, συνδυάζει την ανόρθωση λαιμού με λιποαναρρόφηση για το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

   Επιθυμείτε έναν πιο καλοσχηματισμένο λαιμό; Την ιδανική λύση για εσάς θα σας τη δώσει ένας έμπειρος, πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός!

Search