σημαια

Πλαστική χειρουργική: μια καλή επιλογή για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές

extra_toc

   Ιδανικό timing για βελτίωση της εικόνας του σώματος οι διακοπές των Χριστουγέννων    

christmas holidays   Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι για πολλούς μέρες γεμάτες με οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά μπορούν να αποτελέσουν, επίσης, μια ιδανική εποχή για την ενίσχυση της ομορφιάς μας. Γιατί το χριστουγεννιάτικο διάλειμμα από τους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας μπορεί να αποδειχθεί ένα καλό timing για ραντεβού με τον πλαστικό χειρουργό σας;

   Ένα δώρο ομορφιάς στους αγαπημένους μας ή τον εαυτό μας

   Οι γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς προσφέρουν μια καλή ευκαιρία για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας την ικανοποίηση μιας μεγάλης σας επιθυμίας, όπως την αλλαγή ενός χαρακτηριστικού του προσώπου ή του σώματός σας, που σας δημιουργούσε πάντα δυσαρέσκεια. Επίσης, ζευγάρια, εναρμονισμένα με το εορταστικό κλίμα προσφοράς, κάνουν ο ένας στον άλλο ως δώρο κάποια πλαστική επέμβαση. Αν, βέβαια, σκέφτεστε να «χαρίσετε» μια αισθητική επέμβαση σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο φροντίστε να το κάνετε με υπεύθυνο και διακριτικό τρόπο, ώστε ο αποδέκτης του δώρου σας να γίνει πραγματικά ευτυχισμένος και όχι να αισθανθεί πιεσμένος.

   Ευκολότερη ανάρρωση

   Η τήρηση των εξατομικευμένων οδηγιών του πλαστικού χειρουργού μετά από μια επέμβαση ελαχιστοποιεί τους μετεγχειρητικούς κινδύνους και προστατεύει το αισθητικό αποτέλεσμα. Πολλοί, μάλιστα, συνδυάζουν –εκμεταλλευόμενοι τον κρύο καιρό- τη διαδικασία της επούλωσης με «διακοπές στο σπίτι». Είναι χαρακτηριστικό ότι η ζήτηση για ρινοπλαστική και facelift αυξάνεται τη συγκεκριμένη περίοδο του έτους. Αξιοποιώντας τις συνεχόμενες αργίες μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την περίοδο της ανάρρωσης για να πετύχετε ιδανικά και μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα. Επιπλέον, επιστρέφοντας στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αποκαλύψετε μια ανανεωμένη εμφάνιση, δείχνοντας στα καλύτερά σας.

   Ευκολότερη «κάλυψη»

   Ο χειμώνας είναι πιο εύκολη εποχή για να κρατήσετε την πλαστική σας επέμβαση «μυστική» σε περίπτωση που το επιθυμείτε, αφού η πιο βαριά ενδυμασία σας βοηθά να κρύψετε τομές, ράμματα και άλλα «σημάδια» που «μαρτυρούν» ότι υποβληθήκατε σε επέμβαση. Σε περίπτωση, επίσης, που απαιτούνται, μετεγχειρητικά, ενδύματα συμπίεσης, όπως π.χ. στην κοιλιοπλαστική ή την επέμβαση κατά της γυναικομαστίας, οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν –πέρα από την απόκρυψή τους- πιο άνετη τη χρήση τους.

   Με «σύμμαχο» τη μειωμένη ηλιοφάνεια

   Παρά το γεγονός ότι η έκθεση στον ήλιο δεν αποτελεί αντένδειξη για αισθητική χειρουργική, η υπεριώδης ακτινοβολία UVA και UVB ενδέχεται –αν δεν κάνουμε χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας- να επηρεάσει αρνητικά την επούλωση των τομών. Γι’αυτό και τους χειμερινούς μήνες, με τον ήλιο σε απόσταση και «κρυμμένο» πίσω από τα σύννεφα και τις χαμηλές θερμοκρασίες να σας κρατούν μακριά από εξωτερικούς χώρους, είναι πιο εύκολο να αποφύγετε έστω και μικρές δυσχρωμίες στο σημείο των τομών, εξασφαλίζοντας το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα –ιδιαίτερα για επεμβάσεις που αφορούν το πρόσωπο που μένει ακάλυπτο, π.χ. η βλεφαροπλαστική.

   Νέο έτος, νέα εικόνα

   Η ανανέωση της εικόνας τη συγκεκριμένη εποχή του έτους συνδέεται και με συναισθηματικά οφέλη. Πολλοί ενδιαφερόμενοι για αισθητική επέμβαση την ταυτίζουν με την επιθυμία τους να υποδεχτούν το νέο έτος ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και κάνοντας μια «φρέσκια αρχή». Βιώστε, λοιπόν, ένα αναζωογονητικό ξεκίνημα με τη νέα χρονιά, συνοδεύοντας τα καινούρια σας όνειρα, σχέδια, δραστηριότητες  με ένα «καινούριο» look.

   Ιδανική προετοιμασία για το «σώμα της παραλίας»

   Ο χειμώνας σας παρέχει άπλετο χρόνο για να «πάτε πιο πέρα» το αισθητικό αποτέλεσμα, που σας χάρισε η αισθητική χειρουργική, βελτιστοποιώντας το. Έχετε το περιθώριο, μέσω της υιοθέτησης υγιεινής διατροφής και της σωματικής άσκησης, να αναδείξετε το αισθητικό αποτέλεσμα πολλών επεμβάσεων, όπως π.χ. της λιποαναρρόφησης και της λιπογλυπτικής, ώστε να αποκτήσετε το τέλειο για εσάς σώμα και να βγείτε…από τους πρώτους στην παραλία!

   Καλές γιορτές!!!

Search