σημαια

Έτοιμες και έτοιμοι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

extra_toc

   Επιλογές ομορφιάς για τη γιορτή των ερωτευμένων   

valentines day4  Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή αλλιώς η γιορτή των ερωτευμένων…μπορεί να σημαίνει για εμάς μια ευκαιρία έκφρασης συναισθημάτων και αναζωογόνησης σχέσεων ή απλά ένα διάλλειμα διασκέδασης, μέσα στον απαιτητικό χειμώνα, με «μια δόση» ενθουσιασμού στις ζωές μας. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα δυνατό προσόν και αν χρειάζεται τόνωση η αισθητική πλαστική χειρουργική είναι ο καλύτερος «σύμμαχός» σας. Ανακαλύψτε τα αδύνατα σημεία που θέλετε να ενισχύσετε, επιλέξτε  γρήγορες λύσεις με άμεσα αποτελέσματα για ελκυστικότερη εμφάνιση και…τραβήξτε το βλέμμα του δικού σας Βαλεντίνου!

 

   Όμορφα, φυσικά χείλη

  Αν σας προβληματίζουν ατέλειες στον όγκο, το σχήμα ή το μέγεθος των χειλιών σας, η αυξητική χειλιών είναι η απάντηση. Το υαλουρονικό οξύ ή η μεταφορά αυτόλογου λίπους θα σας εξασφαλίσουν πιο «γεμάτα», σαρκώδη, νεανικά χείλη και, κυρίως, φυσικά και εξατομικευμένα στο δικό σας πρόσωπο.

     Καθαρή, ανανεωμένη επιδερμίδα

   Η φροντίδα της επιδερμίδας είναι σημαντική όλο το χρόνο αλλά…σίγουρα θέλετε να δείχνετε στα καλύτερά σας γι’αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Η εφαρμογή ενός peeling ή η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους –ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας- θα απομακρύνει θαμπάδα και δυσχρωμίες, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο καθαρή, λεία και λαμπερή.

   Η ενέσιμη μεσοθεραπεία, με την έγχυση στο μεσόδερμα ενός ευεργετικού διαλύματος ουσιών, θα προσφέρει άμεσα στο πρόσωπό σας βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και ανανέωση. Ανακαλύψτε, επίσης, το Dermapen 4, την πιο εξελιγμένη συσκευή micro-needling τέταρτης γενιάς, με την οποία μπορείτε να διορθώσετε ένα ευρύ φάσμα δερματικών προβλημάτων, όπως διεσταλμένους πόρους, δυσχρωμίες, πανάδες, σημάδια φωτογήρανσης και ουλών από ακμή, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, με παράλληλη ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

   Εκφραστικό πρόσωπο

  Χάρη στο μπότοξ έχετε τη δυνατότητα, διαθέτοντας λίγο από το χρόνο σας, να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, τις κάθετες ρυτίδες ανάμεσα στο μεσόφρυο, το «πόδι της χήνας» και τα «πεσμένα» φρύδια. Μόλις λίγες ώρες μετά την εφαρμογή του θα δείχνετε πιο ξεκούραστοι/ες και νέοι/ες!

    Νεανική, ελκυστικότερη εικόνα

  Αν επιθυμείτε μια πιο θεαματική και δυναμική αλλαγή στο πρόσωπό σας τότε υπάρχει η λύση του λίφτινγκ προσώπου χωρίς νυστέρι, που επιτυγχάνεται με μία μόνο συνεδρία. Με την έγχυση του υαλουρονικού σε σημεία-«κλειδιά» του προσώπου μπορεί να επιτευχθεί ένα full facelift, ενώ το bio nutri lift, που πραγματοποιείται με την τεχνική της κάνουλας και της αναδρομικής κίνησης, αποτελεί μια καινοτόμο, μοναδική διαδικασία αναζωογόνησης. Και οι δύο διαδικασίες είναι ανώδυνες με αποτελέσματα ορατά από την πρώτη στιγμή.

   Μαζί με έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό θα κάνετε την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό σας ώστε να γοητεύσετε και να εκπέμψετε τα μηνύματα που εσείς θέλετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

 

Search